Valóban, semmivel sem jobban, mint pl. a kábelek csodás világa. Itt annyival könnyebb a helyzet, hogy a bringások vállaltan kakukkok a hobbijukkal, ezért valamennyire képesek önkritikával kezelni a becsípődéseiket.
Kutyám sétára vár, majd írok.

Valóban, semmivel sem jobban, mint pl. a kábelek csodás világa. Itt annyival könnyebb a helyzet, hogy a bringások vállaltan kakukkok a hobbijukkal, ezért valamennyire képesek önkritikával kezelni a becsípődéseiket.
Nem hinném, hogy ez annyira megosztó téma lenne, vagy igen?revox írta: ↑2025.06.08., vas. 18:42Ebből topiczárás leszzoli73 írta: ↑2025.06.08., vas. 17:44Szép napot mindenkinek!
Mostanában egyre többször ugranak fel nekem a reklámokban, a Muc-Off termékek.
Használja őket esetleg valaki? Tényleg olyan jók? kiváncsi volnék tapasztalatokra, véleményekre.
Felkeltette néhány termékük az érdeklődésem, de én sokkal jobban bízom a népítéleti véleményekben, mind a marketing dumákban.
Köszönöm!![]()
Ha Vinkler jár erre, akkor remélhetőleg elmondja a tapasztalatait.pärt írta: ↑2025.06.08., vas. 18:09Ha ki akarod próbálni, kérdezd Vinklert, ha nem, akkor engem.zoli73 írta: ↑2025.06.08., vas. 17:44Szép napot mindenkinek!
Használja őket esetleg valaki? Tényleg olyan jók? kiváncsi volnék tapasztalatokra, véleményekre.
Felkeltette néhány termékük az érdeklődésem, de én sokkal jobban bízom a népítéleti véleményekben, mind a marketing dumákban.
Köszönöm!(Neki bejött több termékük is, nekem nem az egyik - szóval neki nagyobb a rálátása.)
Ebből topiczárás leszzoli73 írta: ↑2025.06.08., vas. 17:44Szép napot mindenkinek!
Köszönöm!
Ha ki akarod próbálni, kérdezd Vinklert, ha nem, akkor engem.zoli73 írta: ↑2025.06.08., vas. 17:44Szép napot mindenkinek!
Köszönöm!
Tessék: 67km, 1224szint
Ok, nem akarok belepofázni.AAttila írta: ↑2025.06.08., vas. 15:00Tudod,nem a hegy öl meg hanem a tempóMehetünk beszélgetősen
![]()
Tudod,nem a hegy öl meg hanem a tempó
Kellemes dumcsizos ridenak ígérkezik.
Tudom,hogy ez Neked másról szól, de remélem egy picit megnyugtatott az eredmény.asebestyen írta: ↑2025.06.07., szomb. 13:59Tükör aszfalt és gravel vegyesen...
.
IMG-5e7ebca72a598638b0da1ad17aa322d1-V.jpg
az a 2021-es kép elég kemény... nem piskóta,amit lehámoztálasebestyen írta: ↑2025.06.06., pén. 10:52Kb 4 éve kezdtem kerékpáros edzéseket végezni, de persze előbb kerékpároztam már. Íme a bizonyíték. Röhögni ér.![]()
1979, a kezdetek...
.
1979_.jpg
.
Karácsonyi ajándék volt...
.
1991_.jpg
.
Mikor még súlyzóztam, tekerni akkor is szerettem, csak nem tudtam... 2019
.
2019_.jpg
.
Szilárdnál kezdtem edzeni 2021-ben
.
2021_.jpg
.
2024-ben új edző és brigád, azt szeretném elfelejteni, nem teszek be képet sem, de a benasizott időszak. :)
.
És most... felkészültem. Hogy mire? Semmire, nem vagyok versenyző alkat. Tavaly miután otthagytam azt az edzőt is, felkészültem 6 hét alatt a pápai félmaratonra, hogy leküzdjem a versenyfóbiámat, illetve olyan kihívás elé állítsam magam, ami tényleg nehéz. 6 hét felkészülés után kategória 4. lettem. Nem nagy szám, de a rajtnál a legutolsó pozícióból indultam el, pedig az összes kategória egyszerre indult. :) Idén kerékpárral szeretnék valami hasonlót. Kezdésnek holnap Vértes Ring, kb 90km ~1000m szint, ez teljesítmény túra. CX bicajjal megyek. Cél, hogy kipróbáljam, hogy bírom ezt a közeget.
.
2025_.jpg
.
Ezt pedig Revi kedvéért, hogy benasiztam. :) Jelenleg 73.5kg vagyok. A májusi időjárás és a hirtelen jött ötlet, hogy elinduljak nem segített a hőadoptációban és holnap baromi meleg lesz. Még mindig fáj mindenem a csontkovács óta. Nem kifogás, csak tény.
.
2025-2.jpg
.
2024 óta van pár elkeseredett ember, aki velem edz, AMST a brigád neve. Súlyzós edzéstől a kerékpározásig, minden jelen van. Mostanában sok szar dolog történt a csapatban és körül, de remélem pályára állunk lassan és azon is maradunk.![]()
nem baj az,hadd legyen sok fokozat. annál jobban ki lehet használni a nagy tányértpärt írta: ↑2025.06.05., csüt. 15:05Sohasem használtam Campy-t, de nagyon szurkolok nekik, hogy visszakapaszkodjanak. Itt egy részletesebb beszámoló - bár egy kissé elfogult szerzőtől.
https://bikerumor.com/first-ride-a-bett ... -comeback/
A plusz egy fokozaton kívül, ami valószínűleg a legkevésbé fontos újdonsága a szettnek, még sikerült pár dolgon finomítaniuk. És úgy néz ki, ez a szett egy szélesebb platform első eleme csak - biztos, hogy lesz 1x rendszer is.
Ha most nem dobnak egy meggyőzően nagyot, akkor következő már nem biztos hogy lesz; úgy járnak, mint pl.a Suntour harmincegynéhány éve.
nemhogy a sík,még az alföldi levegő is megárt Nerkedasebestyen írta: ↑2025.06.04., szer. 20:31Igazából mehetünk bármi mást is, én nem ragaszkodom semmihez, a Pilishez se. Mehetünk BuBa-ra is, vagy bárhova. Mondjuk a Tisza-tó nagyon betett nekem, már ott is fájt a torkom, amire 10 éve nem volt példa kb, utána szarul is voltam, nem volt hangom 1 hétig, aztán fájt itt- fájt ott, aztán leserult a derekam. A rontást mindenki hagyja otthon.![]()
![]()
Minél színesebb a használható cuccok köre, nekünk annál jobb. És a versenytársakat is valami jobbra, egészséges versenyre sarkalja.pärt írta: ↑2025.06.05., csüt. 15:05Sohasem használtam Campy-t, de nagyon szurkolok nekik, hogy visszakapaszkodjanak. Itt egy részletesebb beszámoló - bár egy kissé elfogult szerzőtől.
https://bikerumor.com/first-ride-a-bett ... -comeback/
A plusz egy fokozaton kívül, ami valószínűleg a legkevésbé fontos újdonsága a szettnek, még sikerült pár dolgon finomítaniuk. És úgy néz ki, ez a szett egy szélesebb platform első eleme csak - biztos, hogy lesz 1x rendszer is.
Ha most nem dobnak egy meggyőzően nagyot, akkor következő már nem biztos hogy lesz; úgy járnak, mint pl.a Suntour harmincegynéhány éve.