Kb 4 éve kezdtem kerékpáros edzéseket végezni, de persze előbb kerékpároztam már. Íme a bizonyíték. Röhögni ér.
1979, a kezdetek...
.

- 1979_.jpg (30.25 KiB) Megtekintve 390 alkalommal
.
Karácsonyi ajándék volt...
.

- 1991_.jpg (38.19 KiB) Megtekintve 390 alkalommal
.
Mikor még súlyzóztam, tekerni akkor is szerettem, csak nem tudtam... 2019
.

- 2019_.jpg (47.39 KiB) Megtekintve 390 alkalommal
.
Szilárdnál kezdtem edzeni 2021-ben
.

- 2021_.jpg (25.75 KiB) Megtekintve 390 alkalommal
.
2024-ben új edző és brigád, azt szeretném elfelejteni, nem teszek be képet sem, de a benasizott időszak. :)
.
És most... felkészültem. Hogy mire? Semmire, nem vagyok versenyző alkat. Tavaly miután otthagytam azt az edzőt is, felkészültem 6 hét alatt a pápai félmaratonra, hogy leküzdjem a versenyfóbiámat, illetve olyan kihívás elé állítsam magam, ami tényleg nehéz. 6 hét felkészülés után kategória 4. lettem. Nem nagy szám, de a rajtnál a legutolsó pozícióból indultam el, pedig az összes kategória egyszerre indult. :) Idén kerékpárral szeretnék valami hasonlót. Kezdésnek holnap Vértes Ring, kb 90km ~1000m szint, ez teljesítmény túra. CX bicajjal megyek. Cél, hogy kipróbáljam, hogy bírom ezt a közeget.
.

- 2025_.jpg (30.66 KiB) Megtekintve 390 alkalommal
.
Ezt pedig Revi kedvéért, hogy benasiztam. :) Jelenleg 73.5kg vagyok. A májusi időjárás és a hirtelen jött ötlet, hogy elinduljak nem segített a hőadoptációban és holnap baromi meleg lesz. Még mindig fáj mindenem a csontkovács óta. Nem kifogás, csak tény.
.

- 2025-2.jpg (11.33 KiB) Megtekintve 390 alkalommal
.
2024 óta van pár elkeseredett ember, aki velem edz, AMST a brigád neve. Súlyzós edzéstől a kerékpározásig, minden jelen van. Mostanában sok szar dolog történt a csapatban és körül, de remélem pályára állunk lassan és azon is maradunk.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés