Na, az igazság az, hogy nagy mellel itt mindent bevállaltam volna, de sajnos fikarcnyi időm sincs most barkácsolni (még a rendes munkával is nagyon elmaradtam) - ugyanakkor az álmennyezetet 2 hét múlva elkezdik csinálni, szóval lépnem kellett...
Volt ebből (lásd képek) pont 4 darab raktáron a Stream Audio-nál. és bár nem kifejezetten in-ceiling (hanem inkább in-wall) hangsugárzók, de gondoltam tuti jók lesznek a mennyezetbe is, így meg is vettem őket.
Ezek gyárilag "dobozolva" vannak, szóval az is pipa. 10,5 cm a beépítési mélységük, ami teljesen o.k. lesz, amjd úgy rakják a gipszkartont, hogy elférjenek.
Már csak a pozicionálásuk a kérdés, konkrétan nem az, hogy helyileg hová a mennyezetben, hanem hogy milyen elforgatásban rakassam őket fel (merrefelé álljanak a magassugárző dómok)...
Ja, és a kábeleket még meg kellene rendelnem (a jelenlegi "lenti" kábelezés AQ Type2, amiből az Octogonnál van még, csak épp az AQ Type2-es Y elosztó zsugorcsövek (az erősítő-oldali kábelvégekre) beszerzése kérdéses, de ha nem lesz, akkor mással pótolom.)