Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1394

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: akvapark »

akvapark írta:
2025.03.12., szer. 13:56
".mindenki úgy élvez ahogyan tud"

A megboldogult Hificity fórumon "(hang)vadász" Fórumtárs jelmondatat volt. leborulok.gif
Lemaradt: Itt a Fórumunkon az egyik legmegbecsültebb tag. leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1262

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

revox írta:
2025.03.12., szer. 15:16
supravox írta:
2025.03.12., szer. 13:57

Tökeletesen egyetértek azzal amit leírtál.
Háát és a Hanával is.
Igaz a ,kicsik" nem jártak nálam de az Umami Red az egy csoda.
De ez másik topik
lemezjátszóba kell az is :D ennyire csak nem éles a határ, elbír két gondolatot... végülis Tarzan lemezjátszóját akarjuk összedobni,abba meg PU is kell ;peace;

A Hanákat még Kürthy hozta első körben,amikor a sibatech(.co.jp) volt az exportőr. akkor még csak a két kicsi volt és annak verziói.A baráti körben kapkodták is rendesen. De ez valsz kevés volt a gyártónak és átkerült a populárisabb kereksedelmi/exportőr/importőri körbe, ahol nagyobb eladásokat lehetett prognosztizálni, mint az undergroundban (nem tudom,ez hazánkban beigazolódott e). Tamásnál az utolsó verzió az ML volt és már ezek is nagyon jól szerepetek, igaz azért egy közepes, vagy fölötte ZYX odavert nekik (bááár,használok most egy R50Bloomot is, az is tudja a szintet,legfeljebb más, de árban még az is az ML fölött van jócskán).
Később én is az Umamira akartam rávetődni, főleg,amikor akciózták, csak voltak emlékeim az ezüstcsévés ZYX-ről (a polcon van, tűcsereérett vagy 10 éve) és jött egy új kedvező áron, arra neveztem be, de csak azért,hogy akkor a csévétől végigmegy az ezüst, de holtbiztos,hogy az Umami is odabax az árkategóriának. Arra emlékszem, amikor 110ezer volt az EL és 180 az SL, 500ezres PU-öket cserélgettek ilyenekre. Amit megfigeltem,elég háklis a karmagasságra és az antiskatingre, (így érdemes olyan lemezjátszóban gondolkodni, ami ezeket tudja, vagyis nem hártrány,de elvan egy Regában is) de ha ezeket eltalálja az ember (csak pici léptékben adagolni!), akkor egyszercsak beüt a múzik :tutiok: amire emléxem, az első sms-ek erről szóltak: "van itt bugi rendesen"
Tudom, hogy már ortofon om3 is létezik (nem véletlenül írom kisbetűvel :( ) , de ilyen szintűeknél, amiket írtál, nem szabadna gyengébbeket tenni ma a lemezjátszókba! Nagyon sok "probléma megoldódna" ha az emberek nem gombokért akarnának mindig vásárolni. Azokért hangszedőt sem lehet. Red-del elég jól sikerült belépnie Hana-nak a magasabb kategóriákba. Egy jól árazott, jó hangszedő lett. És már a Rega lemezjátszókba sem 2m-ek meg olcsóbbak lennének valók. De még egy Exact-tal is nagyon "gatyán" szól. Nyugodtan lehet merni bele jobbat tenni! :) Eroica helyett is Denon 103r - t! :)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4486
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

supravox írta:
2025.03.12., szer. 13:57

Háát és a Hanával is.
De ez másik topik
lemezjátszóba kell az is :D ennyire csak nem éles a határ, elbír két gondolatot... végülis Tarzan lemezjátszóját akarjuk összedobni,abba meg PU is kell ;peace;

A Hanákat még Kürthy hozta első körben,amikor a sibatech(.co.jp) volt az exportőr. akkor még csak a két kicsi volt és annak verziói.A baráti körben kapkodták is rendesen. De ez valsz kevés volt a gyártónak és átkerült a populárisabb kereksedelmi/exportőr/importőri körbe, ahol nagyobb eladásokat lehetett prognosztizálni, mint az undergroundban (nem tudom,ez hazánkban beigazolódott e). Tamásnál az utolsó verzió az ML volt és már ezek is nagyon jól szerepetek, igaz azért egy közepes, vagy fölötte ZYX odavert nekik (bááár,használok most egy R50Bloomot is, az is tudja a szintet,legfeljebb más, de árban még az is az ML fölött van jócskán).
Később én is az Umamira akartam rávetődni, főleg,amikor akciózták, csak voltak emlékeim az ezüstcsévés ZYX-ről (a polcon van, tűcsereérett vagy 10 éve) és jött egy új kedvező áron, arra neveztem be, de csak azért,hogy akkor a csévétől végigmegy az ezüst, de holtbiztos,hogy az Umami is odabax az árkategóriának. Arra emlékszem, amikor 110ezer volt az EL és 180 az SL, 500ezres PU-öket cserélgettek ilyenekre. Amit megfigeltem,elég háklis a karmagasságra és az antiskatingre, (így érdemes olyan lemezjátszóban gondolkodni, ami ezeket tudja, vagyis nem hártrány,de elvan egy Regában is) de ha ezeket eltalálja az ember (csak pici léptékben adagolni!), akkor egyszercsak beüt a múzik :tutiok: amire emléxem, az első sms-ek erről szóltak: "van itt bugi rendesen"
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1439

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

revox írta:
2025.03.12., szer. 13:23

Sokszor beszélek sületlenséget, aminek ránézésre se füle, se farka, de aki tud olvasni a sorok között, megtalálja az értelmét. A mostaninak a TMP ANT MC phono, mellé olcsó tipp a Hana
Átlátszott a Trójai faló oldala, nyugi... :D

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2615

Hozzászólás Szerző: supravox »

revox írta:
2025.03.12., szer. 13:23
supravox írta:
2025.03.12., szer. 11:47
revox írta:
2025.03.12., szer. 09:40

hirtelen ezt dobja a gugli:

A PH-5 az első Gold Note termék, amelyet érintőképernyős interfésszel terveztek: az összes beállítás könnyen elérhető és módosítható az innovatív és páratlanul felhasználóbarát kijelzőnek köszönhetően, amely lehetővé teszi az összes opció valós időben történő kiválasztását és kezelését. A phono színpad egy teljesen új kialakításon alapul; a teljes elektronikát egyetlen kártyába integrálja. A digitális interfész teljes analóg szívvel van kombinálva: valóban, a jelút különálló, hangminőségű komponenseken és lezárt egyetlen kapcsolókon keresztül történik, és úgy van optimalizálva, hogy lerövidítse a távolságot és minimalizálja az esetleges interferenciákat. Az érintőképernyőn kiválasztott beállítás az audiojelre vonatkozik, amely a relé használatával vált. A PH-5 „analóg tisztasága” kiváló hangminőséget biztosít, és még a legfinomabb részleteket is kiemeli a bakelitlemezről.
Fú nálam volt ez a Gold Note phono.
Szerintem elég gyötrelmes hangja van.
De biztos az akkori Dynavector XV1s-em volt a hunyó.
Vagy nem.
hallatlanban nem akartam véleményezni, mert nem is nagyon lehet, de két részt dőlten szedtem. A harmadikat nem,hogy egy kártyán van az egész megoldva,de ez van más gyártónál is...
Azt tudom,hogy a CD-mben, többek között azt szeretem, hogy a kijelző kikapcsolható és nem is keveset ront a hangon (kompresszál), ha be van kapcsolva. Még mindig nem tudom, mit tudhat, de engem speciel nem vonz az érintőképernyős, digitális irányítás. Ha ezt az űrtechnikát kivonom az árából, már nem is annyira magas a megmaradt büdzsé a 3 féle EQ-t tudó, phono -analóg(?)- szekcióra.
Mindenesetre ahol ezt olvastam, éppen nem kapható.. Vagy ennyire jó és elkapkodták, vagy... csak simán elfogyott... :smile53:

sokszor beszélek sületlenséget, aminek ránézésre se füle, se farka, de aki tud olvasni a sorok között, megtalálja az értelmét. A mostaninak a TMP ANT MC phono, mellé olcsó tipp a Hana (bár a Hana csontot már bedobtuk párszor, nagyon csodálkozom, hogy nem terjedt el nagy tömegben. Az árán messze túlmutat. Ilyenkor merül fel bennem a -költői- kérdés, hogy a hifisták nem hallanak ennyire, vagy ennyire jó az ellenpropaganda, már-ha van)

* az utolsóról jut eszembe Pásztor Pisti az Acustic Centerből, amikor mutogatta a 4-5 milliós Excel Sound hangszedőjét a kis dobozkában... úgy mutatta be, "itt egy ES, tudod, aki a Hanát gyártja" :D
Háát és a Hanával is.
De ez másik topik
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1394

Hozzászólás Szerző: akvapark »

".mindenki úgy élvez ahogyan tud"

A megboldogult Hificity fórumon "(hang)vadász" Fórumtárs jelmondatat volt. leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

supravox írta:
revox írta:
Taarzan írta:
2025.03.12., szer. 09:18

Igen - Igen minden helyes..
Minden lemezen hallani, ismerősöknél és kiállításokon ennyire nem szokott "zajos" lenni...
Mondjuk eddig nem is mostam őket... persze törlőm és ilyen, de vákuumos, infrás mosáson nem voltak.. mentségemre az újjak is "sercegnek"

Ha már itt beszélünk róla milyen Phono-t érdemes, ha nyitva akarom hagyni mondjuk a MC lehetőséget is?

Goldnote PH-5 néztem (mondjuk ennél kapásból nem lehet kapacitást álítani, csak a nagy tesónál - PH-10) ezzel vannak tapasztalatok?

A PH-5 az első Gold Note termék, amelyet érintőképernyős interfésszel terveztek: az összes beállítás könnyen elérhető és módosítható az innovatív és páratlanul felhasználóbarát kijelzőnek köszönhetően, amely lehetővé teszi az összes opció valós időben történő kiválasztását és kezelését. A phono színpad egy teljesen új kialakításon alapul; a teljes elektronikát egyetlen kártyába integrálja. A digitális interfész teljes analóg szívvel van kombinálva: valóban, a jelút különálló, hangminőségű komponenseken és lezárt egyetlen kapcsolókon keresztül történik, és úgy van optimalizálva, hogy lerövidítse a távolságot és minimalizálja az esetleges interferenciákat. Az érintőképernyőn kiválasztott beállítás az audiojelre vonatkozik, amely a relé használatával vált. A PH-5 „analóg tisztasága” kiváló hangminőséget biztosít, és még a legfinomabb részleteket is kiemeli a bakelitlemezről.
Vagy nem.
hallatlanban nem akartam véleményezni, mert nem is nagyon lehet, de két részt dőlten szedtem. A harmadikat nem,hogy egy kártyán van az egész megoldva,de ez van más gyártónál is...
Azt tudom,hogy a CD-mben, többek között azt szeretem, hogy a kijelző kikapcsolható és nem is keveset ront a hangon (kompresszál), ha be van kapcsolva. Még mindig nem tudom, mit tudhat, de engem speciel nem vonz az érintőképernyős, digitális irányítás. Ha ezt az űrtechnikát kivonom az árából, már nem is annyira magas a megmaradt büdzsé a 3 féle EQ-t tudó, phono -analóg(?)- szekcióra.
Mindenesetre ahol ezt olvastam, éppen nem kapható.. Vagy ennyire jó és elkapkodták, vagy... csak simán elfogyott... :smile53:

sokszor beszélek sületlenséget, aminek ránézésre se füle, se farka, de aki tud olvasni a sorok között, megtalálja az értelmét. A mostaninak a TMP ANT MC phono, mellé olcsó tipp a Hana (bár a Hana csontot már bedobtuk párszor, nagyon csodálkozom, hogy nem terjedt el nagy tömegben. Az árán messze túlmutat. Ilyenkor merül fel bennem a -költői- kérdés, hogy a hifisták nem hallanak ennyire, vagy ennyire jó az ellenpropaganda, már-ha van)

* az utolsóról jut eszembe Pásztor Pisti az Acustic Centerből, amikor mutogatta a 4-5 milliós Excel Sound hangszedőjét a kis dobozkában... úgy mutatta be, "itt egy ES, tudod, aki a Hanát gyártja" :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Rock60 írta:
2025.03.12., szer. 12:03
supravox írta:

Nem lehet, hogy Nálad már túl magasan van a léc és ahhoz képest gyengusz ?
Korrigálnék.
Nálam a PH-10 szerepelt igen szerényen.
Pld. ahhoz képest a Soulnote E1 phono egy hiperugrás.
Kb. ugyanannyiért.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Taarzan írta:
2025.03.12., szer. 09:44
trane írta:
2025.03.12., szer. 09:25
amennyiben valóban sercegést hallasz, nem lehet, hogy a tű sérült meg :quetionmark: gondolkodik.gif
Hát ném tudom, majd megpróbálom valahogy rögzíteni a hangját...
Mióta hallod ezt a sercegést ? Nem tudod valami eseménnyel összekötni időben ?

Ki kellene próbálni egy másik, akár kölcsön hangszedőt, ha a tisztogatás nem jár eredménnyel... gondolkodik.gif

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

supravox írta:

Nem lehet, hogy Nálad már túl magasan van a léc és ahhoz képest gyengusz ?

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

revox írta:
Taarzan írta:
dixie-chicken írta:
2025.03.12., szer. 09:01
UI...látom Naim Stageline N-t használsz:
Minden lemezen hallani, ismerősöknél és kiállításokon ennyire nem szokott "zajos" lenni...
Mondjuk eddig nem is mostam őket... persze törlőm és ilyen, de vákuumos, infrás mosáson nem voltak.. mentségemre az újjak is "sercegnek"

Ha már itt beszélünk róla milyen Phono-t érdemes, ha nyitva akarom hagyni mondjuk a MC lehetőséget is?

Goldnote PH-5 néztem (mondjuk ennél kapásból nem lehet kapacitást álítani, csak a nagy tesónál - PH-10) ezzel vannak tapasztalatok?

Vagy nem.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Taarzan írta:
2025.03.12., szer. 09:46
revox írta:
. pl egy Hana EL mindent lejátszik és kerül vagy 180-ba.
Az MC-k között szerepel Hana a bucketlistben... igaz az ML-lel szemezek.
az ML csiszolása nyilván jobb, de az már elég precíz beállítást kér. persze,nem kell nagyon bonyolult dologra gondolni, de pl az EL sokkal igénytelenebb és strapabíróbbnak bizonyult, mellé zenei mindenevő. bár az a többiről is elmondható, ez egy MM igénytelenségével hoz finom hangot. de, persze, hajrá ML, jó meglátás ;peace;
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

trane írta:
Taarzan írta:
...Minden lemezen hallani, ismerősöknél és kiállításokon ennyire nem szokott "zajos" lenni...
Mondjuk eddig nem is mostam őket... persze törlőm és ilyen, de vákuumos, infrás mosáson nem voltak.. mentségemre az újjak is "sercegnek"...
amennyiben valóban sercegést hallasz, nem lehet, hogy a tű sérült meg :quetionmark: gondolkodik.gif
vagy azimut probléma (bár az is többniyre tűsérülésből fakad,ha a kar jól áll) :smile53:
halfnote.hu

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2732

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Taarzan írta:
2025.03.12., szer. 09:44
trane írta:
tűtisztitó folyadékot használsz ?...lehet csak le kéne takaritani a tűhegyet...az AT tűprofilok hajlamosak összeszedni szépen a barázdák mélységeiben lévő koszokat...esetleg nem ártana szakival meg is nézetni,hogy mi a helyzet,igazándibol
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Taarzan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: Taarzan »

revox írta:
. pl egy Hana EL mindent lejátszik és kerül vagy 180-ba.
Az MC-k között szerepel Hana a bucketlistben... igaz az ML-lel szemezek.
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable

Taarzan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

trane írta:
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Taarzan írta:
dixie-chicken írta:

persze, ki kell próbálni. De, ha felhívod Gál Tomit a TMP Audionál és elmeséled, mi a problémád, lehet lép valamit. De helyedben MC-ben gondolkodnék. pl egy Hana EL mindent lejátszik és kerül vagy 180-ba. Amikor a 47Lab MC Bee tűje elhajlott, vettem egyet, csak afféle pótléknak,míg ki nem cseréltetem a tűt, aztán pár évig bent is maradt. Nem jobb a Hana, de olyan diszkréten tud kevesebbet, hogy baromi soknak tűnik. Viszont a TMP MC phonoja elég jól sikerült (MM se rossz, de az másik dobozka. de lehet össze is tudja Neked építeni a kettőt). Nem csodálkoznék, ha szép lassan megugrana az ára... jelenleg nagyságrendekkel(vagyis 10szeres szorzó) drágább komponensű rendszerekbe viszik. Én szóltam időben :smile53:

amúgy MM-hez próbálj szerezni egy Goldring PA1 phonot. 20-30ezer, ha van és meg fogsz lepődni :rolleyes: Nekem az fut az MM lemezjátszóval, nem viszket semmim, hogy cseréljem másra. akkor még behúzol egy TMP MC-t és van mindkettő.
halfnote.hu

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2888

Hozzászólás Szerző: trane »

Taarzan írta:
...Minden lemezen hallani, ismerősöknél és kiállításokon ennyire nem szokott "zajos" lenni...
Mondjuk eddig nem is mostam őket... persze törlőm és ilyen, de vákuumos, infrás mosáson nem voltak.. mentségemre az újjak is "sercegnek"...

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

Taarzan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

dixie-chicken írta:

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

https://community.naimaudio.com/t/stage ... pecs/25423

" However, I see the specs are listed as 47kOhms/470pF. That’s an awful high input capacitance for most MMs (with 100-150pF from the arm cable, it’s ~ 600pF total"
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Taarzan írta:
2025.03.11., kedd 22:05
Min mulik a lemez zaj... surface-noise... tudom kosz, karc. De múlik a hangszedőn, fonón?
minden lemezednél úgy érzed hogy gond van,vagy csak egy párnál?...az az ATVM760SLC egy elég szofisztikált tűprofilal van szerelve :Special Line Contact, a kivánt terhelése:100 – 200pF...ha az alapfeltételek meg vannak adva neki,nem kéne hogy gond legyen vele,volt a rendszeremben még annó,nyilt-eleven,nagyon részletező,preciz hangja van neki,speciel hogy kiemelte volna a lemezzajokat,nem igazán emlékszem rá,sem a 126/SME III,sema Lenco L-75-sben használva
Csatolmányok
IMG_0536.JPG
IMG_0536.JPG (75.98 KiB) Megtekintve 873 alkalommal
760 4.jpg
760 4.jpg (81.15 KiB) Megtekintve 873 alkalommal

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2112

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Taarzan írta:
2025.03.11., kedd 22:05
Min mulik a lemez zaj... surface-noise... tudom kosz, karc. De múlik a hangszedőn, fonón?
Ez egy összetett kérdés. A felületi vagy barázdazaj mértéke és jellege számos tényezőtől függ, így általánosságban nehéz róla beszélni.

Egy időben, amikor még jobban foglalkoztatott a téma (leginkább a mosófolyadékok miatt), alaposan utánaolvastam és sokat kísérleteztem. Ha van egy konkrét probléma vagy jelenség, amit tapasztalsz, akkor azt érdemes részletesebben kivesézni.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Taarzan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Rock60 írta:
2025.03.11., kedd 18:19
Dixie:

" Megakadt a lemez."

Persze, hiszen a kpcsavar " nem vicc és nem kéne ítélkezni előre ", meg ha CsI találta volna ki, biztosan nem kételkednék a nagyszerűségében, meg amúgy is DJ bácsi mennyi mindennél kipróbálta már és nagy örömmel használta...

Ezek után csak megér egy próbát nem ? gondolkodik.gif
10 perc, 100 Forint... :kapdelm:
mi ez a nagy izgalom a kapúpánt csavar körül ?...valaki kipróbálta,leirta,én azt az infót,megosztottam,itt...ha neki úgy jó volt,mint profi DJnek,Téged mért zavar ?.....ugyanolyan trükk lehet,mint másik sokezer ebben a sportban...mindenki úgy élvez ahogyan tud,izlések,és pofonok...

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 611

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

"Dixie
Frenki
Voyager
És jómagam is azonnal rohanunk a barkácsboltba csavarért..
Olyan vagy mint tottyi az is más f...al szereti a csalánt verni."
[/quote]

Lassan bezár az OBI...
Azért inkább alszom rá egyet... :D
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC/Ethosz phono, Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”