Taarzan írta: ↑2025.03.12., szer. 09:18
dixie-chicken írta: ↑2025.03.12., szer. 09:01
UI...látom Naim Stageline N-t használsz:
Igen - Igen minden helyes..
Minden lemezen hallani, ismerősöknél és kiállításokon ennyire nem szokott "zajos" lenni...
Mondjuk eddig nem is mostam őket... persze törlőm és ilyen, de vákuumos, infrás mosáson nem voltak.. mentségemre az újjak is "sercegnek"
Ha már itt beszélünk róla milyen Phono-t érdemes, ha nyitva akarom hagyni mondjuk a MC lehetőséget is?
Goldnote PH-5 néztem (mondjuk ennél kapásból nem lehet kapacitást álítani, csak a nagy tesónál - PH-10) ezzel vannak tapasztalatok?
hirtelen ezt dobja a gugli:
A PH-5 az első Gold Note termék, amelyet
érintőképernyős interfésszel terveztek: az összes beállítás könnyen elérhető és módosítható az innovatív és páratlanul felhasználóbarát kijelzőnek köszönhetően, amely lehetővé teszi az összes opció valós időben történő kiválasztását és kezelését. A phono színpad egy teljesen új kialakításon alapul; a teljes elektronikát egyetlen kártyába integrálja. A
digitális interfész teljes analóg szívvel van kombinálva: valóban, a jelút különálló, hangminőségű komponenseken és lezárt egyetlen kapcsolókon keresztül történik, és úgy van optimalizálva, hogy lerövidítse a távolságot és minimalizálja az esetleges interferenciákat. Az érintőképernyőn kiválasztott beállítás az audiojelre vonatkozik, amely a relé használatával vált. A PH-5 „analóg tisztasága” kiváló hangminőséget biztosít, és még a legfinomabb részleteket is kiemeli a bakelitlemezről.
persze, ki kell próbálni. De, ha felhívod Gál Tomit a TMP Audionál és elmeséled, mi a problémád, lehet lép valamit. De helyedben MC-ben gondolkodnék. pl egy Hana EL mindent lejátszik és kerül vagy 180-ba. Amikor a 47Lab MC Bee tűje elhajlott, vettem egyet, csak afféle pótléknak,míg ki nem cseréltetem a tűt, aztán pár évig bent is maradt. Nem jobb a Hana, de olyan diszkréten tud kevesebbet, hogy baromi soknak tűnik. Viszont a TMP MC phonoja elég jól sikerült (MM se rossz, de az másik dobozka. de lehet össze is tudja Neked építeni a kettőt). Nem csodálkoznék, ha szép lassan megugrana az ára... jelenleg nagyságrendekkel(vagyis 10szeres szorzó) drágább komponensű rendszerekbe viszik. Én szóltam időben
amúgy MM-hez próbálj szerezni egy Goldring PA1 phonot. 20-30ezer, ha van és meg fogsz lepődni

Nekem az fut az MM lemezjátszóval, nem viszket semmim, hogy cseréljem másra. akkor még behúzol egy TMP MC-t és van mindkettő.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu