Akár. Nagyon nem érint a dolog, csak pont előtte volt egy telefonbeszélgetésem, ahol ez is szöbakerült és egybehangzó, egymástól függetlenül tapasztalt véleményünk volt, hogy ezek a bűvészkedések itt hoznak, ott visznek és általában a természetességből vesztünk, holmi hifis paramétereken faragva.Rock60 írta: ↑2025.02.18., kedd 19:33Általában lehet, hogy ígyvan, túl sok akkus rendszert nem hallottam.
A Pink minden esetre kompromisszumok nélkül minden szempontból jobb volt aksis üzemmódban. Hálózati üzemmódra váltásnál előjött egy kicsi köd, egy picit maszatos fátyol, egy kicsit kuszább mélytartomány, kicsit művibb magas...
Van még egy érdekes funkciója ennek az előfoknak.
Van rajta egy " 10X " gomb, azt benyomva jön ki belőle a szabványos szintű jelerősség. Kinyomva tizedére csökken a kimenet, ebben az állásban hallgattam legtöbbször, ilyenkor koppig tekerve a hangpotit pont megfelelő szobahangerő jött ki a rendszerből.
Ennek a setupnak hasonló pozitív hatása volt a normál - 10X - verzióhoz képest, mint az akkus táplálásnak a hálózatihoz képest.
A kettőt együtt használva q.jó volt...![]()
De nem érdekes, meg mindenki olyan paramétert részesít előnyben, ami neki fontosabb, csak a telefont letéve, megláttam az akkus dolgodat

Egyébként a Final Lab (lásd még Daruma) is gyártott elektronikát is. Az előfokhoz (2005-ben) kínált 300ezerért akkus tápot... a csöves tápjuk meg axxem 1 8m volt. Ez még egy szavazat a házipálinka mellett. (Akit láttam, hogy is vett ilyen előfokot, a csöves táppal kérte.)
De tényleg csak viccenek yzándékoztam beírni, mindenki a maga tápjának kolbásza