Például.
Ezek milyen biztik? Mit lehet tudni róluk?
Például.
1. Nem szükséges, elsőre is megértettem, mit írtál, csak én másképp - fordítva - látom a kérdést.zoli73 írta: ↑2024.09.22., vas. 11:55
1. Úgy látom, ezt bővebben ki kell fejtsem neked.
2. Semmilyen jégnek nem kellett megtörnie, a témaindító hozzászólásban is leszögeztem, hogy azért, mert akkor egyszer, azzal a Furutech biztosítékkal nem hallottam semmit, ebből még semmilye következtetést nem vontam le.
Nézd, ezt én, a saját rendszeremben, az adott akusztikájú nappalimban hallottam így. Te, nálad, a Te rendszeredben biztosra vehető, hogy máshogy hallanád, jellemeznéd. Amit leírtam, az az én véleményem, tapasztalatom, de semmiképpen nem tény.Rock60 írta: ↑2024.09.22., vas. 09:08Érdekes és tanulságos a kísérleted, bár kissé túl drasztikusnak érzem a különbséget a Lila és a Sárga között a leírásod alapján.zoli73 írta: ↑2024.09.21., szomb. 22:44
1. Én úgy gondolom, aki már odáig jutott a rendszerfejlesztésben, hogy ilyen értékű biztosítékok kerülnek nála képbe, ott már a kábelezéstől az állványokon keresztül az alátétekig, minden ki van maxolva.
2. Így szerintem határozottan van létjogosultsága ezeknek a biztosítékoknak.
![]()
1. Egyáltalán nem biztos.
Nálam sincsen még minden kimaxolva, de ha nem is a Lila, az Orange már elég régen ott figyel az integrált fenekében. / Még./
Az alátétekkel éppen este kísérletezgettem - Daruma 3 vs Herb's cub - a kábelezésre sem kerűlt még pont, ezek a fejlesztgetések szerintem párhuzamosan futnak mindenkinél.
Ha választani lehetne és a pénz nem számítana én a biztosíték tuninggal - vagy kihagyással - kezdeném a kirakóst. Utána jönne minden más...
2. Na, ugye ! Idő kérdése volt, hogy megtörjön a jég...![]()
Érdekes és tanulságos a kísérleted, bár kissé túl drasztikusnak érzem a különbséget a Lila és a Sárga között a leírásod alapján.zoli73 írta: ↑2024.09.21., szomb. 22:44
1. Én úgy gondolom, aki már odáig jutott a rendszerfejlesztésben, hogy ilyen értékű biztosítékok kerülnek nála képbe, ott már a kábelezéstől az állványokon keresztül az alátétekig, minden ki van maxolva.
2. Így szerintem határozottan van létjogosultsága ezeknek a biztosítékoknak.
Köszönöm az érdeklődést.dixie-chicken írta: ↑2024.09.17., kedd 08:31@Voyager:hol tart ez a prodzsekt manapság ?Voyager írta: ↑2024.06.12., szer. 16:55Igyekszem összefoglalni majd a tapasztaltakat, de el fog tartani egy jó darabig mire jutok valamire. Kaphattam volna még néhány igazán jó kábelt, de már nem volt pofám elkérni.dixie-chicken írta: ↑2024.06.12., szer. 08:00köszi.....majd irj egy pár sort,ha sikerült végigküzdened magad rajtuk,és van kedved
...vlmilyen Cardas félével,amit Kuzma is használt a StogiS-ben nekem voltak fenntartásaim,de lehet csak az én hepciám volt...
jó bulizást![]()
![]()
![]()
@Voyager:hol tart ez a prodzsekt manapság ?Voyager írta: ↑2024.06.12., szer. 16:55Igyekszem összefoglalni majd a tapasztaltakat, de el fog tartani egy jó darabig mire jutok valamire. Kaphattam volna még néhány igazán jó kábelt, de már nem volt pofám elkérni.dixie-chicken írta: ↑2024.06.12., szer. 08:00köszi.....majd irj egy pár sort,ha sikerült végigküzdened magad rajtuk,és van kedved
...vlmilyen Cardas félével,amit Kuzma is használt a StogiS-ben nekem voltak fenntartásaim,de lehet csak az én hepciám volt...
jó bulizást![]()
![]()
Esetleg a gyárival azonos minőségű, de fonott kivitelű-hosszabb kábel már kapható ebben az árban?MrCollector írta: ↑2024.09.16., hétf. 16:31Ha annyi nem is, de kb. a duplája.Alex_Aston írta: ↑2024.09.16., hétf. 07:18Ezt én is körbe jártam (nekem sima Clear van) de ez az ár kategória kb. a gyári kábel színvonal.MarkyMark írta: ↑2024.09.16., hétf. 01:23Sziasztok!
Elnézést kérek a zavarásért, de segítségetekre lenne szükségem.
Egy Focal Clear MG-t hajtok, és szükségem lenne 3,5mm jack végű kábelre, mert a gyárit nem érzem igazán jónak.
Mit tudnátok elfogadható árban ajánlani kb 20-30 ezer forintig?
Köszönöm!
Márk
Ami feljebb lépés, az nagyjából 3x ennyibe kerül.
Ha annyi nem is, de kb. a duplája.Alex_Aston írta: ↑2024.09.16., hétf. 07:18Ezt én is körbe jártam (nekem sima Clear van) de ez az ár kategória kb. a gyári kábel színvonal.MarkyMark írta: ↑2024.09.16., hétf. 01:23Sziasztok!
Egy Focal Clear MG-t hajtok, és szükségem lenne 3,5mm jack végű kábelre, mert a gyárit nem érzem igazán jónak.
Köszönöm!
Márk
Régen voltak kik MIG repülők kábeleiért rajongtak.
Nem is elsősorban a minőség a bajom, sokkal inkább h rugalmatlan gumi az anyaga, és nagyon rövid. Így kategóriában azonos kábelt is elfogadnék magasabb komfort fokozattal.Alex_Aston írta: ↑2024.09.16., hétf. 07:18Ezt én is körbe jártam (nekem sima Clear van) de ez az ár kategória kb. a gyári kábel színvonal.MarkyMark írta: ↑2024.09.16., hétf. 01:23Sziasztok!
Köszönöm!
Márk
Ezt én is körbe jártam (nekem sima Clear van) de ez az ár kategória kb. a gyári kábel színvonal.MarkyMark írta: ↑2024.09.16., hétf. 01:23Sziasztok!
Köszönöm!
Márk
Tisztelt supravox valaki!
Soha nem csevegtünk privátban.
Kedves Rock60, ha nyelvészeti tanácsra lesz szükségem, majd írok a megfelelő topikba! Privátban már kértelek, most megteszem publikusan is: "ne összegezz jobbra-balra, mert..." ha a nevemet látod-please:)Rock60 írta: ↑2024.09.15., vas. 13:08Még igaza is lehet.
Ez nem olyan fogalom, mint a "dielektrikum", ami nem helyettesíthető pontosan magyar szóval.
A "best budget" tökéletesen feleslegesen erőltetett szóösszetétel.
Legjobb vétel, legjobb ajánlat, ajánlott vétel, milyen drótot ajánlotok jó áron, stb...
Még igaza is lehet.
Jajj
Ár/érték arányban ezt ajálom.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/neotec ... so-kabel-m
Inkább csak nem voltál eléggé kitartó, hamar elszállt a bizalmad, és talán elutasító is lettél.gomolalaci írta: ↑2024.09.14., szomb. 20:41Ha rám gondoltak az előző hozzászólók a hitetlenségben, akkor tévedtek! Nekem is volt több darab ilyen ,,csodám" egy magyar gyártótól, és arra alapoztam a negatív véleményemet az olvadó biztosítókról. Nem a levegőbe írogattam....nemtomm írta: ↑2024.09.14., szomb. 18:18Erre azt szoktam mondani ki kell próbálni és utána lehet kritizálni….egy alap rendszeren nem nagyon hoz de erős közepesen már ki lehet hallani a javulást rendesen …. A rendszer többi tagjának is kell tudni azt amit szeretnénk elérni de gondolom azért ez eléggé zseton függő…![]()
Pedig még mélyhűtöttek (kriogénezettek) is voltak.
Ezek után, hogy voltak ilyeneim és bukással adtam el őket, még mindíg hitetelenség a vád???