Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2489

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: supravox »

zoli73 írta:
2024.09.23., hétf. 12:23
hodyka írta:
2024.09.23., hétf. 10:45
zoli73 írta:
2024.09.22., vas. 13:05

Például.
Ezek milyen biztik? Mit lehet tudni róluk?
Brüsszelben a kiállításon fotóztam, nekem nem kellett, most November 9.-én megyek megint, ha lesz vehetek neked :rolleyes:
Köszönöm de nem! Ennyire nem fontos, amúgy sem tudunk róla semmit. Azt hittem ez a te készleted.
Zoli!

Ha a QSA rossz irányban áll akkor gatyább a hang mint az eredeti biztivel.
Szóval ha a fennt leírtakat tapasztaltad akkor nem kell szétszedni a cájgot😀😀
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 863

Hozzászólás Szerző: tottyi »

zoli73 írta:
2024.09.23., hétf. 12:35
tottyi írta:
2024.09.23., hétf. 11:14
zoli73 írta:
2024.09.21., szomb. 22:44
Szép estét mindenkinek!

Kalandozásaim a tunig biztosítékokkal...
Szia, probaltad meforditani is a biztositekokat? Azt honnet lehet tudni, hogy a foglalatban merre folyik az aram?
A kérdés nagyon jó, de még erre nem volt időm. Mindenképpen kipróbálom, mert ahogy a másik topicban irtam is, az ösvény elején lévő biztosítéknál, jelentős változást tapasztaltam , a megfordítás után.
A biztosítéktartó iránya is jó kérdés, szerintem a készülék belsejében, ahová be van forrasztva, ott egy fázisceruza segítségével eldönthető, kívülről feszúltségmentes állapotban, összemérhető az IEC aljzattal.
Amelyik készüléknél belül van a panelen, az meg szintén mérhető, sőt, némely esetben még latható is.
Bevallom, még ezzel sem foglalkoztam, mert az állványban nem férek hozzá a készülékek hatuljához, kiszedni őket meg még nem volt időm/lusta voltam, de tervben van.
De ez a fazisceruza is jo otlet, hogy melyik iranybol jon az aram.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3176

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

vkz írta:
2024.09.23., hétf. 13:06
(Csak zárójelben merem megkérdezni hogy a váltakozó áram milyen irányba folyik?)
Ha csak ez számítana, akkor az audio kábeleknek sem lenne iránya. ;)
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3464

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

vkz írta:
(Csak zárójelben merem megkérdezni hogy a váltakozó áram milyen irányba folyik?)
Ez az "áram irány" hifiben nagyon pongyola meghatározás, kivéve ha tisztán egyenáramról van szó. Viszont van energia/jel áramlás iránya, ami már minden kábel fajtánál egyértelmű. Generátor/forrás -> fogyasztó. 230V/50Hznél ez a közműhálózat mint generátor és az összes villamos készülék fogyasztó. Persze ez is egyszerűsítés, mert a fogyasztók is képesek visszatáplálni a generátor felé bizonyos spektrumban, reflexiós és zaj energiát, de ez az energia fajta is végül a közműhálózat/generátor forrásból ered.

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 295

Hozzászólás Szerző: béres-jános »

vkz írta:
Hol erre ,hol arra😁😁
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Rock60 írta:
2024.09.23., hétf. 12:49
tottyi írta:

Szia, probaltad meforditani is a biztositekokat? Azt honnet lehet tudni, hogy a foglalatban merre folyik az aram?
A készülék hátulja felől nézve az IEC aljzaton a bal oldali a fázis. / Amennyiben szabványosan van bekötve és beépítve, tehát felül van a föld./
A biztosítékot is annak megfelelően kell beletenni, balról jobbra folyik az áram.
Az én erősítőm biztosíték foglalatába bele is van nyomva egy kis piktogramm...
Ilyesmi : > :D
Nekem kicsit furfangosabb a biztositekhaz de viszont egyszeru dolgom van mert sima erintkezos sipolos merovel meg tudom merni, hogy melyik kabel megy a biztositekhaz-ba. Egy belso kep-bol jol lathato, hogy melyik az a kabel.
Bar en beletettem es azota sem forgattam, annak mar masfel eve, lehet igy jaratodott be. :) Szinten Synergistic Research
Purple Fuses.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 253

Hozzászólás Szerző: vkz »

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1330

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

tottyi írta:

A készülék hátulja felől nézve az IEC aljzaton a bal oldali a fázis. / Amennyiben szabványosan van bekötve és beépítve, tehát felül van a föld./
A biztosítékot is annak megfelelően kell beletenni, balról jobbra folyik az áram.
Az én erősítőm biztosíték foglalatába bele is van nyomva egy kis piktogramm...
Ilyesmi : > :D

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

tottyi írta:
zoli73 írta:
Szép estét mindenkinek!

A kérdés nagyon jó, de még erre nem volt időm. Mindenképpen kipróbálom, mert ahogy a másik topicban irtam is, az ösvény elején lévő biztosítéknál, jelentős változást tapasztaltam , a megfordítás után.
A biztosítéktartó iránya is jó kérdés, szerintem a készülék belsejében, ahová be van forrasztva, ott egy fázisceruza segítségével eldönthető, kívülről feszúltségmentes állapotban, összemérhető az IEC aljzattal.
Amelyik készüléknél belül van a panelen, az meg szintén mérhető, sőt, némely esetben még latható is.
Bevallom, még ezzel sem foglalkoztam, mert az állványban nem férek hozzá a készülékek hatuljához, kiszedni őket meg még nem volt időm/lusta voltam, de tervben van.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

hodyka írta:
2024.09.23., hétf. 10:45
zoli73 írta:
hodyka írta:
2024.09.22., vas. 12:29
Valami hasonlóra gondoltok ?
Például.
Brüsszelben a kiállításon fotóztam, nekem nem kellett, most November 9.-én megyek megint, ha lesz vehetek neked :rolleyes:
Köszönöm de nem! Ennyire nem fontos, amúgy sem tudunk róla semmit. Azt hittem ez a te készleted.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

zoli73 írta:
Szép estét mindenkinek!

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: hodyka »

zoli73 írta:
hodyka írta:
Például.
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

„A zene lelket ad az univerzumnak, szárnyakat az elmének, menekülést a képzeletnek és életet mindennek”

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 925

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

zoli73 írta:
Szép estét mindenkinek!

Köszönöm a figyelmet!
Köszi szépen, hogy ilyen részletesen leírtad a két bizti közti különbséget :D :D leborulok.gif
"Az igazi barát szemből támad."

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

hodyka írta:
Például.

Rock60
Őslakos
Őslakos

zoli73 írta:
2024.09.22., vas. 11:55

1. Úgy látom, ezt bővebben ki kell fejtsem neked.
2. Semmilyen jégnek nem kellett megtörnie, a témaindító hozzászólásban is leszögeztem, hogy azért, mert akkor egyszer, azzal a Furutech biztosítékkal nem hallottam semmit, ebből még semmilye következtetést nem vontam le.
1. Nem szükséges, elsőre is megértettem, mit írtál, csak én másképp - fordítva - látom a kérdést.
Én, ha előlről kezdeném, betenném a lehető legjobb biztosítékokat a készülékekbe. A kapott hangot finomítanám később kábelekkel, alátétekkel, stb...
2. Én máshogy emlékszem. Olvasd vissza - ha nem emlékszel - mit írtál egy évvel ezelőtt nagy határozottsággal a biztosítékokról.
Persze, változhat a véleményünk, hiszen tanulunk, nincsen ebben semmi szégyellnivaló...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rock60 2024.09.22., vas. 13:07-kor.

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: hodyka »

Csatolmányok
IMG_6385555555555555.jpg
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

„A zene lelket ad az univerzumnak, szárnyakat az elmének, menekülést a képzeletnek és életet mindennek”

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Rock60 írta:
2024.09.22., vas. 09:08
zoli73 írta:

1. Én úgy gondolom, aki már odáig jutott a rendszerfejlesztésben, hogy ilyen értékű biztosítékok kerülnek nála képbe, ott már a kábelezéstől az állványokon keresztül az alátétekig, minden ki van maxolva.
2. Így szerintem határozottan van létjogosultsága ezeknek a biztosítékoknak.
Érdekes és tanulságos a kísérleted, bár kissé túl drasztikusnak érzem a különbséget a Lila és a Sárga között a leírásod alapján. gondolkodik.gif

1. Egyáltalán nem biztos.
Nálam sincsen még minden kimaxolva, de ha nem is a Lila, az Orange már elég régen ott figyel az integrált fenekében. / Még./
Az alátétekkel éppen este kísérletezgettem - Daruma 3 vs Herb's cub - a kábelezésre sem kerűlt még pont, ezek a fejlesztgetések szerintem párhuzamosan futnak mindenkinél.
Ha választani lehetne és a pénz nem számítana én a biztosíték tuninggal - vagy kihagyással - kezdeném a kirakóst. Utána jönne minden más...
2. Na, ugye ! Idő kérdése volt, hogy megtörjön a jég... :D
Nézd, ezt én, a saját rendszeremben, az adott akusztikájú nappalimban hallottam így. Te, nálad, a Te rendszeredben biztosra vehető, hogy máshogy hallanád, jellemeznéd. Amit leírtam, az az én véleményem, tapasztalatom, de semmiképpen nem tény.

1. Úgy látom, ezt bővebben ki kell fejtsem neked. A kimaxolás alatt azt értem, hogy a pénztárcától függően, ha már a maximumot áldoztad kábelre, pl. 1-1 összekötő, vagy hálózati kábeled 200, 300, vagy mégtöbb ezerbe került, akkor egy 80-90ezres(ezek a biztik újonnan kb. ennyibe kerülnek) kábelberuházás már nem lehet opció ilyen szinten, ha feljebblépés a cél, viszont egy tuning biztosíték igen. Nyilván költséghatékonyabb, könnyebben elérhető egy ilyen biztosítékot megvenni(pláne használtan), mint egy többszázezres kábelt, de ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy honnan közelít.
Nem mondom, hogy nem lenne hallható hatása, de sok értelmét annak sem látom, hogy olcsó, a biztosíték árában lévő, vagy annál olcsóbb készülékeknél ebben a tuningban gondolkodjunk, ott más, gazdaságosabb fejlesztésekbe ajálott beruházni.
Aztán hasonlíthatjuk a biztosítékot egy készülékállványhoz is, ami hasonló, vagy magasabb árban is lehet, mint egy bizti, de az az összes ráhelyezett készülékre hatással van, a biztosíték csak arra az egy készülékre, amibe berakjuk.
Hozzáteszem, egy jó készülékállvány szerintem előbbrevaló, mint ilyen tuning biztosítékokba fektetni.
2. Semmilyen jégnek nem kellett megtörnie, a témaindító hozzászólásban is leszögeztem, hogy azért, mert akkor egyszer, azzal a Furutech biztosítékkal nem hallottam semmit, ebből még semmilye következtetést nem vonta le. Mindössze parkolópályára helyeztem a témát, mert más rendszerfejlesztési beruházásokat fontosabbnak éreztem. Aztán az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy azt a Furutech biztit nem is célzottan vásároltam, hanem csak úgy jött, a végerősítőhöz kaptam ajándékba, és ha már itt volt, hát kipróbáltam. Mikor eladtam az erősítőt, ugyanúgy továbbadtam vele.

Rock60
Őslakos
Őslakos

Még annyit az előzőhöz.
Nem állítom, hogy a Lila nem szól dögösebben a kelleténél - nekem még nem volt - de az Orange - ban semmi ilyesmit nem hallok, igaz, nem is hasonlítottam a QSA Yello - hoz és a SR Purple - hoz sem.
Tegnap, ahogy kísérletezgettem a csöves alatt a két jó hírű alátéttel, olyan drasztikus különbség jött ki, amire nem számítottam. Olyan szintű a hatás - és stílus különbség hogy el is bizonytalanított egy pillanatra, hogy melyik is a helyes irány...
Mindegy is, az marad, amivel együtt fejlődött a cucc, a másikkal újra kellene gondolni mindent. / Synergia /
Ezt csak arra mondtam, hogy a bizti megítélése is rendszerfüggő / lehet / hogy egy adott környezetben melyik hogyan szerepel.

Rock60
Őslakos
Őslakos

zoli73 írta:

1. Én úgy gondolom, aki már odáig jutott a rendszerfejlesztésben, hogy ilyen értékű biztosítékok kerülnek nála képbe, ott már a kábelezéstől az állványokon keresztül az alátétekig, minden ki van maxolva.
2. Így szerintem határozottan van létjogosultsága ezeknek a biztosítékoknak.
Érdekes és tanulságos a kísérleted, bár kissé túl drasztikusnak érzem a különbséget a Lila és a Sárga között a leírásod alapján. gondolkodik.gif

1. Egyáltalán nem biztos.
Nálam sincsen még minden kimaxolva, de ha nem is a Lila, az Orange már elég régen ott figyel az integrált fenekében. / Még./
Az alátétekkel éppen este kísérletezgettem - Daruma 3 vs Herb's cub - a kábelezésre sem kerűlt még pont, ezek a fejlesztgetések szerintem párhuzamosan futnak mindenkinél.
Ha választani lehetne és a pénz nem számítana én a biztosíték tuninggal - vagy kihagyással - kezdeném a kirakóst. Utána jönne minden más...
2. Na, ugye ! Idő kérdése volt, hogy megtörjön a jég... :D

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Szép estét mindenkinek!

Kalandozásaim a tunig biztosítékokkal, aktuális fejezete következik.
Nagyon nagy felhozatalt ne várjatok, átfogó teszttel nem szolgálhatok, mindössze két biztosítékról szeretném leírni a tapasztalataimat. Ráadásul ezek sem túl behatóak, mindössze 2 napja ismerkedem velük, de már ez alapján is kialakult róluk némi benyomás.
A két terítéken lévő biztosíték a Synergistic Research Purple, és a QSA Yello. A "Lilát" megvásároltam, azért esett rá a választás, mert az előerősítőmbe megfelelő értékűt kínáltak eladásra, a "sárgát" kölcsön kaptam egy nagyon kedves, és önzetlen fórutárstól(kvázi beetetés :D), amit ez úton is köszönök! :smile53:
Először a "Lila" került be az előerősítőbe(értéküknél fogva csak itt használom mindkettőt), a "sima" üvegbizti helyett. Előzőleg vártam, hogy majd koncentrálnom kell a különbségekre, de szerencsére nem így lett, elég markánsan jelentkeztek. Sokkal nyitottabb, levegősebb és transzparensebb, dinamikusabb, de e mellett valahogy olyan equalizált, kiemeli a magasat, de a mélyet különösen, ettől olyan dögös hatást kelt. Mégis van valamiféle hidegség-ridegség a hangjában, bár lehet ez változik a hosszabb használat alatt. A teret némileg megváltoztatja, mélységben növeli, de valahogy tőlem elfelé tágul a tér, amitől kicsit közömbösnek hat, kicsit kizár a zenéből.
Ezt így áttekintve, a mérleg nagyjából egyensúlyban van, nagyon más, mint az üvegbizti, sokkal jobb, de van egyfajta karaktere, nagyon részletező, nagyon analitikus, de némi természetesség nem ártana.
Van akinek ez nagyon bejön, másnak kevésbé, de a hangminőséget egyértelműen javítja.
És most jöjjön a "Sárga", ami maga a megtestesült természetesség!
Már az első hangok után kiderült, hogy ez teljesen más iskola, mint a "Lila", természetes, élettel teli, folyékony, bársonyosan símulékony, és olyan magától érthetődő! A tér minden irányban kiterjedt, de széltében különösen, szinte körülölel, és beszippant a zenébe, annyira magával ragad, hogy teljesen belefeledtezem a zenehallgatásba, már eszembe sem jut, hogy ez most egy teszt.
Hifis paraméterekben mindent hoz, amit a "Lila", de ez melegséget áraszt, élettel teli, és nekem zenél, mindent kiküszöböl, ami a másikban esetleg nem tetszene. Nagyon megnyerő, magával ragadó, érzelmes, izgalmas!
Mindössze egy baj van vele, hogy csak kölcsönbe érkezett, és előbb-utóbb vissza kell adjam. :D
Az áraknak mindenki utána tud nézni, így ezeket nem taglalnám, hogy kinek mi fér bele, és mit ér meg neki a fejlesztés, azt mindenki döntse el maga.
Én úgy gondolom, aki már odáig jutott a rendszerfejlesztésben, hogy ilyen értékű biztosítékok kerülnek nála képbe, ott már a kábelezéstől az állványokon keresztül az alátétekig, minden ki van maxolva. És például egy összekötő kábel is sokkal többe került, mint egy ilyen biztosíték, így ilyen értékben már semmit sem tud kicserélni a rendszerében, ami mégis ilyen javulást hozhatna. Sőt, talán lehet, hogy ezt a jellegű változást, kábelekkel nem is biztos, hogy el tudnánk érni, de ha mégis, az valószínüleg többe fájna, mint 1-1 ilyen bizti. Így szerintem határozottan van létjogosultsága ezeknek a biztosítékoknak.
Köszönöm a figyelmet!

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2103

Hozzászólás Szerző: Voyager »

dixie-chicken írta:
2024.09.17., kedd 08:31
Voyager írta:
2024.06.12., szer. 16:55
dixie-chicken írta:
2024.06.12., szer. 08:00
köszi.. :smile32: ...majd irj egy pár sort,ha sikerült végigküzdened magad rajtuk,és van kedved :kiss: ...vlmilyen Cardas félével,amit Kuzma is használt a StogiS-ben nekem voltak fenntartásaim,de lehet csak az én hepciám volt...
jó bulizást 36_1_11.gif
Igyekszem összefoglalni majd a tapasztaltakat, de el fog tartani egy jó darabig mire jutok valamire. Kaphattam volna még néhány igazán jó kábelt, de már nem volt pofám elkérni. :D
@Voyager:hol tart ez a prodzsekt manapság ?
:smile53:
Köszönöm az érdeklődést.
[SPOILER] szinte sehol se
A nyár nálam rendkívül hosszúra nyúlt, és alig volt itthon időm, mivel kétlaki életet élek és sok családi programunk volt. Talán most, hogy rosszabbra fordul az idő, több időm és kedvem lesz a zeneszobában rendezkedni. Jelenleg a Nordost van bekötve, de mivel ez teljesen új, hagynom kell, hogy bejáratódjon. Emellett úgy gondolom, hogy nem lehet gyorsan véleményt formálni egy adott kábelről, mert ez az a komponens az amelynek több idő kell hagyni (szokni kell), hogy egy csere után feltűnjön a változás.

Közben két kábelt vissza kellett adnom, de amik maradtak, azok a sajátjaim, így egy darabig velem lesznek. Ezek belépő szintű kábelek, szóval nem várok tőlük nagy csodákat.

1. Nordost Blue Heaven LS
2. Cardas Iridium Phono Cable
3. Supraphono 2RCA-SC
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2660

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Voyager írta:
2024.06.12., szer. 16:55
dixie-chicken írta:
2024.06.12., szer. 08:00
Voyager írta:
2024.06.11., kedd 20:51

Eddig ezeket "gyűjtöttem" be. :D

Nordost Blue Heaven LS
Supraphono 2RCA-SC
Cardas Iridium Phono Cable
WW Solstice 8
DH Labs Silver Sonic Dimension Phono
köszi.. :smile32: ...majd irj egy pár sort,ha sikerült végigküzdened magad rajtuk,és van kedved :kiss: ...vlmilyen Cardas félével,amit Kuzma is használt a StogiS-ben nekem voltak fenntartásaim,de lehet csak az én hepciám volt...
jó bulizást 36_1_11.gif
Igyekszem összefoglalni majd a tapasztaltakat, de el fog tartani egy jó darabig mire jutok valamire. Kaphattam volna még néhány igazán jó kábelt, de már nem volt pofám elkérni. :D
@Voyager:hol tart ez a prodzsekt manapság ?

:smile53:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

MarkyMark
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MarkyMark »

MrCollector írta:
2024.09.16., hétf. 16:31
Alex_Aston írta:
2024.09.16., hétf. 07:18
MarkyMark írta:
2024.09.16., hétf. 01:23
Sziasztok!
Elnézést kérek a zavarásért, de segítségetekre lenne szükségem.
Egy Focal Clear MG-t hajtok, és szükségem lenne 3,5mm jack végű kábelre, mert a gyárit nem érzem igazán jónak.
Mit tudnátok elfogadható árban ajánlani kb 20-30 ezer forintig?

Köszönöm!
Márk
Ezt én is körbe jártam (nekem sima Clear van) de ez az ár kategória kb. a gyári kábel színvonal.
Ami feljebb lépés, az nagyjából 3x ennyibe kerül.
Ha annyi nem is, de kb. a duplája.
Esetleg a gyárival azonos minőségű, de fonott kivitelű-hosszabb kábel már kapható ebben az árban?

Köszönöm!
Topping DX3Pro+ | JDS Labs Atom | Focal Clear MG

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 435

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

Alex_Aston írta:
2024.09.16., hétf. 07:18
MarkyMark írta:
2024.09.16., hétf. 01:23
Sziasztok!
Elnézést kérek a zavarásért, de segítségetekre lenne szükségem.
Egy Focal Clear MG-t hajtok, és szükségem lenne 3,5mm jack végű kábelre, mert a gyárit nem érzem igazán jónak.
Mit tudnátok elfogadható árban ajánlani kb 20-30 ezer forintig?

Köszönöm!
Márk
Ezt én is körbe jártam (nekem sima Clear van) de ez az ár kategória kb. a gyári kábel színvonal.
Ami feljebb lépés, az nagyjából 3x ennyibe kerül.
Ha annyi nem is, de kb. a duplája.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1356

Hozzászólás Szerző: akvapark »

kaef2 írta:
2024.09.16., hétf. 15:35
Ezt a kábel specifikációt nem láttam jönni:

"Összetört Beach Craft repülőből kitermelt teflon szigetelésű ezüst kábel"

Most láttam. :smile53: