fererencz írta: ↑2024.04.17., szer. 10:06
Erin 2. videóját biztos többen megnéztétek. A Tekton a YouTube csatornájáról törölte az utóbbi videóit (érthető

), de ami 1x kikerült az internetre... Szóval, ez nem egy szélsőséges oldal (ASR vagy Tekton saját felülete), itt bárki hozzászólhat, szerintem nem is törlik, tehát érdemes lehet a hozzászólásokat olvasgatni (saját felelősségre!!):
https://www.youtube.com/watch?v=tJJGBpfz4ek
Bónusz:
eac.jpg
Amúgy ez neked valamiféle elégtételt jelent az élettől, vagy kielégülést okoz, hogy valakit meghurcolnak így vagy úgy (függetlenül, hogy most éppen ennek vagy annak lett volna vagy van igaza)? Ezen zörögsz itt hetek óta, vagy hasonló témákon, csak emiatt kérdezem melyik részét kedveled ennek az egész témakörnek? A Tekton soha nem tartozott és nem is fog a highend kategóriába, tehát ha azt gondolod most jól felmosták a padlót egy ilyen gyártóval akikkel elszaladt a ló, akkor ez most még mindig nem "AZ", amire vágytál. A PS Audios dolog is simán elévült, az emberek jobban szeretnek jól szóló készülékeket venni, mint rohadt jó mérési eredményekkel sz@rt hallgatni. Legalábbis hosszútávon biztosan. Ez megfigyelhető, ha mondjuk az adás-vétel topikból kimazsolázzuk ezeket a "giant killer" szuper mérési eredménnyel rendelkező csodákat, bizony vannak szép számmal azok közül is eladóak.
A hétvégén volt lehetőségem meghallgatni egy Eversolo DMP-A8-as kütyüt és bizony azt mondtam, ha most ott tartanék, hogy ilyen árat engedhetnék meg magamnak maximum, akkor 100% ezt a készüléket venném, sőt 1 készülékes streamerként 2x-3x árig sem biztos, hogy nézelődnék másfelé, mert annyira egyben van a gép (A6, A6 spec.ed. az nagyon nem, és előfokként sem ok, viszont az A8 forrásként teljesen rendben van). Tehát nem kell elitista értelmetlenül pénzt ablakon kidobálóként/idiótaként tekinteni mindenkire, aki drága cuccokat vesz. Sok embernél akár évtizedes készülék-keresgélés záródik le egy-egy komolyabb darab megvásárlásával.
Amiket fentebb leírtam, ezt mindenféle értelmetlen kardozgatás nélkül belátja az emberek többsége, hogy nem lehet egyértelműen táblákat akasztani a másik ember nyakába csak a vásárlási szokásai miatt, nagyon fontos a körülmények ismerete is. Egy ilyen gyártói kommunikáció sem azt jelenti, hogy minden gyártó így kommunikál. Tudtommal a Shenzeni gyártói konglomerátum sem osztotta fel a vagyonát az elmúlt években a szegények között, kőkemény profitorientált csoport, csak a kisebb kategóriában szórják meg brutális darabszámmal a piacot. A profitjuk pedig jelentősen vastagabb sok "túlárazott highend-et áruló" cégénél. Ha ilyen igazoló mérésekkel operáló Robin Hood-ok nyomulnak minden fórumon, akkor szerintem a hamis, olcsó highend-et, hamis ígéretekkel vevőket traktáló vállalkozásokat ugyanúgy illene "megmogyorózniuk" már csak az egyenlőség jegyében is.