Én is gondoltam rá, hogy teszt lehet a háttérben. Teszt erejéig én is bevállalnék egy ilyen kar-drótozást és ha hozza az elvártat, utána húznám csak készre...dixie-chicken írta: ↑2024.04.02., kedd 17:35
lehet hogy tesztelte hogy milyen az X kábel,és nem akart pepecselni a "behúzásával" maga a karba...sokkal jobban izgatot a + földvezeték amely látható a kar oldalán (és látható volt a rendszer többi elemeinél is,hogy van egy + földvezeték mindnél)..vlszinű az ok,az amit @supravox leirt=alacsonyabb zajszint (?)..ha ez észlelhető egy normál érzékenységű doboznál (aktiv ATC),akkor gondoljuk át milyen egy superérzékeny mondjuk Avantgarde Duo Mezzo XD-vel,ahol csöves phono fokozatot használnak,és MC-ét....
![]()
Biztosan megvan az oka a plusz földvezetéknek, revox is bíbelődött vele az Avantgarde - os rendszerében, de nem a karnál, ha jól tudom...
Nekem q nagy mázlim lehet, mert soha nem volt gondom az MC rendszer zajosságával.
Emt Vdh, Bel Canto MC phono, Mastersound csöves integrált, 9-10 óra állásban szoktam hallgatni a cuccot. Phono 5 centire a Rock - tól, 20 centire az erősítőtől.
Felemelve a kart csutka hangerőn akkor hallok alig valamit, ha odahajolok pár centire a panelhez.