- IMG_0632.jpeg (170.82 KiB) Megtekintve 873 alkalommal
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Karácsonyi OFFpartyVinkler írta: ↑2023.12.20., szer. 14:21Offrevox írta: ↑2023.12.20., szer. 14:08ja, hifikórasebestyen írta: ↑2023.12.19., kedd 13:01
Köszi!![]()
Te elmentél téli álomba, Revi? Vagy beütött a drót kór?szétcsesztem a hifit (ezt-azt átpakolásztam a polcokon), aztán próbálom visszalapátolni eredeti medrébe. csak ez sok éjszakázással jár
de ma már megerőszakoltam magam
![]()
Hosszas csesztetés után szétborítottam a hifit, kipakoltam mindent, kitakarítottam a helyén, eltakarítottam a hifit is és össze. Hihetetlen de bekapcs után elsőre klappolt minden! Ritka alkalmak egyike!![]()
![]()

Nálam a gond ott volt, hogy készülékek helyét változtattam meg. Ezek a berendezések hatással vannak egymásra, meg úgy minden mindennel... nekem sikerült jól elcseszni. A bringa egyszerűbb, az csak sima mechanika, de a hifiben a nem látható éterben megbúvó "energiák" dolgoznak és még nincs matek a jó hangra, csak felületes mérések. Bringában hihetünk a fizikának, addig, ha valaki tudományosan kezdi a hifit megmagyarázni, legyen gyanús

Itt elég off (más hülyesége meg nem érdekel, nekem a hifis topicok nagyon kocsmahangulat), de nagyon durva dolgokat tapaztalok, amit, ha olvasnak, legyintenek, aztán ha megmutatom bedől a világ.
Ezt nemrég demonstráltam (posztban lévő "LP" egy Kondo ezüstdrót, ponrosabban a legteteje szint, nem lemez) egyik ismerősnek és az állát vissza kellett kalapálni:
http://www.halfnote.hu/blogs/revox/van-drotnak-hangja
De ez se volt kutya. Az utolsó ismert árán kb 5000eur erősítő (ami ha még létezne, inflálódna, mint a bringák ;-) ) csak azért van, hogy béke legyen a rendszerben

http://www.halfnote.hu/blogs/revox/legi ... uzemmodban
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8923
Offrevox írta: ↑2023.12.20., szer. 14:08ja, hifikórasebestyen írta: ↑2023.12.19., kedd 13:01Köszi!![]()
Te elmentél téli álomba, Revi? Vagy beütött a drót kór?szétcsesztem a hifit (ezt-azt átpakolásztam a polcokon), aztán próbálom visszalapátolni eredeti medrébe. csak ez sok éjszakázással jár
de ma már megerőszakoltam magam
![]()
Hosszas csesztetés után szétborítottam a hifit, kipakoltam mindent, kitakarítottam a helyén, eltakarítottam a hifit is és össze. Hihetetlen de bekapcs után elsőre klappolt minden! Ritka alkalmak egyike!

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
ja, hifikórasebestyen írta: ↑2023.12.19., kedd 13:01Köszi!![]()
Te elmentél téli álomba, Revi? Vagy beütött a drót kór?

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7548
Köszi!

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Jól átaludtam ezt a bulit
Jobbulást Sebi!

Jobbulást Sebi!
halfnote.hu
halfnote.hu
Majd legközelebb. Most legyél jobban.asebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 13:49Jobb lenne, az fix. Ráadásul ma többen is lettünk volna...![]()
- asebestyen
- V.I.P.
Jobb lenne, az fix. Ráadásul ma többen is lettünk volna...

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Na ez nem jó hír. Jobbulást!asebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 13:42És végül kint se tudok menni, olyan hányingerem van.AAttila írta: ↑2023.12.17., vas. 13:35Akkor ezért nem találom a meetup-otasebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 10:58Közben olyan szép idő lett, és hamarabb ráér Zoli, így kint megyünk. Vértesszőlős Múzeum u. alja 13:00, ha jönne valaki.![]()
![]()
Esetleg próbáljuk meg mégis a zwiftet

- asebestyen
- V.I.P.
És végül kint se tudok menni, olyan hányingerem van.AAttila írta: ↑2023.12.17., vas. 13:35Akkor ezért nem találom a meetup-otasebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 10:58Közben olyan szép idő lett, és hamarabb ráér Zoli, így kint megyünk. Vértesszőlős Múzeum u. alja 13:00, ha jönne valaki.![]()

Akkor ezért nem találom a meetup-otasebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 10:58Közben olyan szép idő lett, és hamarabb ráér Zoli, így kint megyünk. Vértesszőlős Múzeum u. alja 13:00, ha jönne valaki.

- asebestyen
- V.I.P.
Közben olyan szép idő lett, és hamarabb ráér Zoli, így kint megyünk. Vértesszőlős Múzeum u. alja 13:00, ha jönne valaki.
- asebestyen
- V.I.P.
Holnap 14:00-től groupride, ha érdekel valakit. Meghívókat kiküldtem. Kis emelkedő is lesz benne. Kupa nem lesz, együtt megyünk.
Sík 2.5W, emelkedő 3-3.5W, lefelé laza forgatás. Kb 2.5h. Ez csak terv, a résztvevőkön múlik, hogy alakul-e.

nekem ez ismerős forgatókönyv. szerintem B csoportos monti diákolimpia és másnap kritérium. idén valami hasonló volt. szerintem ez ugyanaz.AAttila írta: ↑2023.12.13., szer. 21:16Csak annyi van egyelőre, hogy Velopark és Ligakupa. Előző nap pedig Diákolimpia.revox írta: ↑2023.12.13., szer. 21:10passz. majd a bringasporton kint lesz. kaptatok listát 2024? kevésbé követem, miket szervezünk. előtte szólnak, aztán megyek. de mostanában nálam kiesik a szervezés. azt tudom. jan 14. cx OB a veloparkban. ha nagyon kell, megkérdezem, de ha úgy kaptátok, hogy mezőny, nem megoldhatatlan, csak nyűgös.
A cx OB-t tudom,mert Laci megy![]()
jó a kritérium is, csak sok a kigyorsítás, meg tudni kell kanyarodni. nekem a második nem ment a reactoval

halfnote.hu
halfnote.hu
Csak annyi van egyelőre, hogy Velopark és Ligakupa. Előző nap pedig Diákolimpia.revox írta: ↑2023.12.13., szer. 21:10passz. majd a bringasporton kint lesz. kaptatok listát 2024? kevésbé követem, miket szervezünk. előtte szólnak, aztán megyek. de mostanában nálam kiesik a szervezés. azt tudom. jan 14. cx OB a veloparkban. ha nagyon kell, megkérdezem, de ha úgy kaptátok, hogy mezőny, nem megoldhatatlan, csak nyűgös.
A cx OB-t tudom,mert Laci megy

passz. majd a bringasporton kint lesz. kaptatok listát 2024? kevésbé követem, miket szervezünk. előtte szólnak, aztán megyek. de mostanában nálam kiesik a szervezés. azt tudom. jan 14. cx OB a veloparkban. ha nagyon kell, megkérdezem, de ha úgy kaptátok, hogy mezőny, nem megoldhatatlan, csak nyűgös.
halfnote.hu
halfnote.hu
Ha kritkó lesz,akkor biztosan nem indulok. 

nem tudom, ez mit takar. de lehet a kritérium, ami idén is volt. van egy jó kis (gonosz) "körpálya", kb egy kili, sunyi emelkedőval a célegyenesen, ami előtt egy hajtűkanyar van. ott lehet copni a fa..latotAAttila írta: ↑2023.12.12., kedd 23:37Késtem 1-2 percet, de bevártak. Elindultak,de amikor látták,hogy én is csatlakoztam,akkor visszább vettek, én pedig 200-210wattal "melegítettem"![]()
Revi, március 28-29-én lesz nálatok a Ligakupa. Velopark van megadva. Ott hogy lehet mezőnyversenyt csinálni? Vagy gondolom ott csak a rajt-cél lesz.

lehet youtubeon van drónvideó, látszik az aszfaltcsík.
ha nem ez, akor passz... akkor ki kell vinni a mezőnyt a 4-es útra. bár egy velopark,debrecen pallag, velopark kör van bő 10 kili, lehet több, csak azt necces lezárni a forgalom miatt. Székely kör körözött már ott, de az egy mezóny. elég a forgalmat csak akkor megfogni, ha mezőny jön. sok mezőny esetén necces lenne lezárni. ha 4est lezárják, pallag fele lehet kerülni. ha a pallagi utat. a 4-esen, ha mindkettőt, akkor...

halfnote.hu
halfnote.hu
Késtem 1-2 percet, de bevártak. Elindultak,de amikor látták,hogy én is csatlakoztam,akkor visszább vettek, én pedig 200-210wattal "melegítettem"
Revi, március 28-29-én lesz nálatok a Ligakupa. Velopark van megadva. Ott hogy lehet mezőnyversenyt csinálni? Vagy gondolom ott csak a rajt-cél lesz.

és Ati veletek indult. vagy később be tudott szállni? bár huje vagyok, megnézhetem a startidőket 

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4989
Jah, profi kibic-iklista vagyok.

paraszba: ha fáradt vagy, ülj le a seggedreasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 20:26A jó éjszakai alvás a legfontosabb, Revi. A kishifi ellesz ott ahol most van, bármeddig.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 16:39az nemtom,mit jelentasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 15:35
Nekem mindegy, hogy dumálod ki magadnak....400TSS azért simán mehetne egy héten, attól nem lesz bajod.
de azt igen, most keltem fel... majdnem bealudtam a székemen
ma holtbiztos, hogy nem lesz canga
de lehet a kishifit is lexarom... megyek dögleni
mostanában sokat voltam "talpon" hajnalokig
![]()
Minden edzés annyit ér, amennyi beépül belőle.

de, ha tervszerűen mentek, feldobhatod előre az időpontokat (hetekkel előtte is) és lehet ahhoz igazítani a napokat nekünk is. nyilván nem kell pontosan, csak annyi, hogy kedd este. Akkor hétfőn döglök és keddre fitti leszek

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
Könnyű a pärtról bekiabálni.

A bevitelét az Ő paramétereire szabom, azért írtam, hogy azok Neki szóltak.
- asebestyen
- V.I.P.
Szegény Zolinak az én marhaságaimat kell csinálnia amig "nálam" edz.AAttila írta: ↑2023.12.12., kedd 20:50Gondoltam, hogy nem nekem szól, de attól még jó volt. (Igaz nálam nem volt se kaja, se isoasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 20:38Az igazából Zolinak szólt főként.Ránéztem és mindig 80 körül meg alatta forgatott.
![]()
De amiért ezt csináljuk, hogy az izmok hajszálerezettsége épüljön, sűrűsödjön, a sejtanyagcsere - pláne a zsír metabolizmus - javuljon, ahhoz forgatni kell. Ha nem esik jól a taposós montisnak, akkor is.![]()
) az ilyen jellegű és mennyiségű edzéshez csak sima vizet viszek. Enni csak akkor szoktam,ha legalább 2,5-3 órát megyek. Akkor kb óránként eszek is.

A bevitelét az Ő paramétereire szabom, azért írtam, hogy azok Neki szóltak.

Gondoltam, hogy nem nekem szól, de attól még jó volt. (Igaz nálam nem volt se kaja, se isoasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 20:38Az igazából Zolinak szólt főként.Ránéztem és mindig 80 körül meg alatta forgatott.
![]()
De amiért ezt csináljuk, hogy az izmok hajszálerezettsége épüljön, sűrűsödjön, a sejtanyagcsere - pláne a zsír metabolizmus - javuljon, ahhoz forgatni kell. Ha nem esik jól a taposós montisnak, akkor is.![]()