Gondoltam, hogy nem nekem szól, de attól még jó volt. (Igaz nálam nem volt se kaja, se isoasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 20:38Az igazából Zolinak szólt főként.Ránéztem és mindig 80 körül meg alatta forgatott.
![]()
De amiért ezt csináljuk, hogy az izmok hajszálerezettsége épüljön, sűrűsödjön, a sejtanyagcsere - pláne a zsír metabolizmus - javuljon, ahhoz forgatni kell. Ha nem esik jól a taposós montisnak, akkor is.![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5253
Olyan fincsi, harapnivaló, hajszálerezett húsotok lesz a görgőtől, mint egy Kobe marhának, csak kevesebb márványos zsírral.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pärt 2023.12.12., kedd 20:50-kor.
Ránéztem és mindig 80 körül meg alatta forgatott.
De amiért ezt csináljuk, hogy az izmok hajszálerezettsége épüljön, sűrűsödjön, a sejtanyagcsere - pláne a zsír metabolizmus - javuljon, ahhoz forgatni kell. Ha nem esik jól a taposós montisnak, akkor is.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7937
Az igazából Zolinak szólt főként.
De amiért ezt csináljuk, hogy az izmok hajszálerezettsége épüljön, sűrűsödjön, a sejtanyagcsere - pláne a zsír metabolizmus - javuljon, ahhoz forgatni kell. Ha nem esik jól a taposós montisnak, akkor is.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Jelenleg heti 1x van ilyen fat max pár sprinttel, meg hétvégén egy hosszabb és tempósabb, 2,5-3W, az se vészes. A többi az magasabb intenzitású intervall jellegű, az mindenkinek egyéni, mert fontos, hogy pontosan a megfelelő zónában történjen.
- asebestyen
- V.I.P.

Majd kiküldöm, ha megyünk, aztán ha ráérsz, van kedved, becsatlakozol, mi örülünk ha jössz.
Minden edzés annyit ér, amennyi beépül belőle.
- asebestyen
- V.I.P.

A jó éjszakai alvás a legfontosabb, Revi. A kishifi ellesz ott ahol most van, bármeddig.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 16:39az nemtom,mit jelentasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 15:35
Nekem mindegy, hogy dumálod ki magadnak....400TSS azért simán mehetne egy héten, attól nem lesz bajod.
de azt igen, most keltem fel... majdnem bealudtam a székemen
ma holtbiztos, hogy nem lesz canga
de lehet a kishifit is lexarom... megyek dögleni
mostanában sokat voltam "talpon" hajnalokig
Minden edzés annyit ér, amennyi beépül belőle.
Ja és közben a kolléga instruált is folyamatosan:
- most lazán pörgetni
- igyál egy kicsit, egyél egy falatot
- válts le kettőt és kiállva max pörgetés
Stb
A beígért 2-2,5w/kg nekem 1,5 órára 2,38 lett
- most lazán pörgetni
- igyál egy kicsit, egyél egy falatot
- válts le kettőt és kiállva max pörgetés
Stb
A beígért 2-2,5w/kg nekem 1,5 órára 2,38 lett
Köszi a lehetőséget.
Tényleg jó volt,kár,hogy előtte szétb....sztam az agyam a technikával. Remélem máskor is tudunk együtt menni,mert lényegesen jobb volt így. 
az nemtom,mit jelentasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 15:35
Nekem mindegy, hogy dumálod ki magadnak....400TSS azért simán mehetne egy héten, attól nem lesz bajod.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
400TSS azért simán mehetne egy héten, attól nem lesz bajod.
- asebestyen
- V.I.P.

Nekem mindegy, hogy dumálod ki magadnak....revox írta: ↑2023.12.12., kedd 14:24ja... valójában annyi,hogy nem szeretek rohanni sehova és mindig ilyenkor jön közbe valami, aztán kész is a stresszfaktorasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 13:39
Szerintem talán be lehet... Értem én, mindjárt sprinttel akarsz kezdeni!![]()
![]()
de lehet el is engedem a mai napot. fejben már leszerveztem magamnak, hogy ma pihenek, kábelpróba a kis hifin (volt némi átkábelezés a DVD pörgetőn és égek a kíváncsiságtól), aztán döglés, holnap gumis, aztán tekerés. Kicsit fel van borulva a téli rendem. a klasszik "kedd-csütörtök-szombat túra-vasárnap" rendszerbe valahol bekúszott a hifi (mint téli rémálom) és szétbarmolt mindent![]()
amúgy nem tudom, ki-hogy van vele, de most érzem, az utóbbi hónapban kb, mióta elkezdttem megint a hifit buzerálni... talán egy hangszedővásárlással indult,.. passz, de két dologra odafigyelni nem is egyszerű. Pl magamnak a szerdát ütemeztem be tekerésre, mivel hazazavartak szabadságra és úgy baxtam az időt a hifivel, hogy azért ma még kicsit fáradt vagyok, mivel tegnap iccakábanyúlóan állítgattam a hangkarmagasságot. DE fordítva is igaz: ha rákattanok a bicajra, a hifi nincs bekapcsolva, akár hónapokig se. de a kettő együtt nehezen megy.
ja... valójában annyi,hogy nem szeretek rohanni sehova és mindig ilyenkor jön közbe valami, aztán kész is a stresszfaktorasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 13:39
Szerintem talán be lehet... Értem én, mindjárt sprinttel akarsz kezdeni!![]()
de lehet el is engedem a mai napot. fejben már leszerveztem magamnak, hogy ma pihenek, kábelpróba a kis hifin (volt némi átkábelezés a DVD pörgetőn és égek a kíváncsiságtól), aztán döglés, holnap gumis, aztán tekerés. Kicsit fel van borulva a téli rendem. a klasszik "kedd-csütörtök-szombat túra-vasárnap" rendszerbe valahol bekúszott a hifi (mint téli rémálom) és szétbarmolt mindent
amúgy nem tudom, ki-hogy van vele, de most érzem, az utóbbi hónapban kb, mióta elkezdttem megint a hifit buzerálni... talán egy hangszedővásárlással indult,.. passz, de két dologra odafigyelni nem is egyszerű. Pl magamnak a szerdát ütemeztem be tekerésre, mivel hazazavartak szabadságra és úgy baxtam az időt a hifivel, hogy azért ma még kicsit fáradt vagyok, mivel tegnap iccakábanyúlóan állítgattam a hangkarmagasságot. DE fordítva is igaz: ha rákattanok a bicajra, a hifi nincs bekapcsolva, akár hónapokig se. de a kettő együtt nehezen megy.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

Szerintem talán be lehet... Értem én, mindjárt sprinttel akarsz kezdeni!revox írta: ↑2023.12.12., kedd 13:21ja,hogy ez mai, benéztem, azt hittem,tegnapi voltasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 10:16A 2 nap letelik bőven. Vasárnap délelőtt tekerted.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 08:53
revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustde köszike. most LP tekerőt szerelgettem... hááát,nem biciklikerék, az fix. mazsolák ne kezdjenek lemezjátszót építeni, csak így tudnám summázni
de lehet fárasztóbb, mint tekerni
![]()
szerintem ma a hálószobarendszer lesz porondon drótokkal, holnap viszont 10re viszem az autót a gumishoz, az egyik gumim enged lassan. nem tudom,mennyi idő lesz,mire megtalálják,mi a baja, de utána tervezek valami gurulást, csak nem tudom, ez mikor lesz kész.
de,ha megtanít valaki meghívót küldeni,amikor látom a végét, küldhetek, legfelejebb maradok facéron.![]()
Meg aztán ki is lehet csekkolni közben. :) Jó hangulatban tekerünk. Nekem jó lesz a hangulatom, Ti meg tekertek.![]()
pfúúú... vagyok gondban... ma már elgurulna, de fél9-re jöttem, így elvielg fél6ig kell maradnom melóban
![]()
ezekbe menetközben nem lehet beszállni egyébként? megy a sor, aztán ahol jár, ott csatlakozni? ha indulnátok fél6kor, becsatlakoznék negyed-fél 7 körül, nekem elég az 1óra+kicsi is, bár alapvetően holnapra terveztem testmogást
akkor, hogy a pékbe indult master OB-n M2-ben? lehet elbaxták az erdménylistát akkor...AAttila írta: ↑2023.12.12., kedd 09:27
Master1 még. Ausztriában laknak,ott edz,de gyakran van itthon. Már a Zengőnél volt egy ideje,de ők (is) megszűnnek. Legalábbis arról volt szó,hogy már ott sem lesznek felnőttek. Püspöki Dani is átjött hozzánk,elég jó TT menőHazai viszonylatban elég erős a csapatunk.
Egyébként ha megnézed,a képen sem vizes kulacs van a kezébenKékes befutó előtt 200m-rel adta fel neki az edzőtársa és a célig elfogyott
![]()
https://sportorigo.com/HU/5/Rajtlistak- ... sz_id=1335
söröcskét észre se vettem
halfnote.hu
halfnote.hu
főleg,ha lejárt az előfizetés
Ati ott melegített már vagy 10 perce,mire előkerültem,amikor közölte a Zwift,hogy nem vagyok előfizetve és kussoljak
halfnote.hu
halfnote.hu
ja,hogy ez mai, benéztem, azt hittem,tegnapi voltasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 10:16A 2 nap letelik bőven. Vasárnap délelőtt tekerted.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 08:53revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)de köszike. most LP tekerőt szerelgettem... hááát,nem biciklikerék, az fix. mazsolák ne kezdjenek lemezjátszót építeni, csak így tudnám summázni
![]()
szerintem ma a hálószobarendszer lesz porondon drótokkal, holnap viszont 10re viszem az autót a gumishoz, az egyik gumim enged lassan. nem tudom,mennyi idő lesz,mire megtalálják,mi a baja, de utána tervezek valami gurulást, csak nem tudom, ez mikor lesz kész.
de,ha megtanít valaki meghívót küldeni,amikor látom a végét, küldhetek, legfelejebb maradok facéron.![]()
Meg aztán ki is lehet csekkolni közben. :) Jó hangulatban tekerünk. Nekem jó lesz a hangulatom, Ti meg tekertek.![]()
ezekbe menetközben nem lehet beszállni egyébként? megy a sor, aztán ahol jár, ott csatlakozni? ha indulnátok fél6kor, becsatlakoznék negyed-fél 7 körül, nekem elég az 1óra+kicsi is, bár alapvetően holnapra terveztem testmogást
halfnote.hu
halfnote.hu
Van a zwift-ben gumipók opció. Be kell kapcsolni és akkor nekünk is jó hangulatunk lesz 
Meg aztán ki is lehet csekkolni közben. :) Jó hangulatban tekerünk. Nekem jó lesz a hangulatom, Ti meg tekertek.
- asebestyen
- V.I.P.

A 2 nap letelik bőven. Vasárnap délelőtt tekerted.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 08:53revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)de köszike. most LP tekerőt szerelgettem... hááát,nem biciklikerék, az fix. mazsolák ne kezdjenek lemezjátszót építeni, csak így tudnám summázni
![]()
de,ha megtanít valaki meghívót küldeni,amikor látom a végét, küldhetek, legfelejebb maradok facéron.
Meg aztán ki is lehet csekkolni közben. :) Jó hangulatban tekerünk. Nekem jó lesz a hangulatom, Ti meg tekertek.
Master1 még. Ausztriában laknak,ott edz,de gyakran van itthon. Már a Zengőnél volt egy ideje,de ők (is) megszűnnek. Legalábbis arról volt szó,hogy már ott sem lesznek felnőttek. Püspöki Dani is átjött hozzánk,elég jó TT menőrevox írta: ↑2023.12.12., kedd 09:06egyszer, mászott fel Mátrában a TDH-n, kiskutya szemekkel nézte a vizes kulacsot, "ne,igyál"még ilyen boldog tekintetet nem láttam
de az is emlékezetes volt, amikor valami racsingon Ábri már emelte a kezét, Gergő meg balról lekerülte
![]()
![]()
Viszont mostanában nem nagyon versenyzett szerintem és már master2-be lépett. OB-n Szilárd (Buruczki) ledurrantotta. Lesz mire készülni![]()
Egyébként ha megnézed,a képen sem vizes kulacs van a kezében
Mondjuk ma pont olyan lesz a pálya, ami nyílt ma, de van amikor nem olyanon megyünk.
- asebestyen
- V.I.P.

Zwift Companion appban (telón) ha bekövetsz, akkor küldök ki meghívót. :)AAttila írta: ↑2023.12.12., kedd 09:1990% leszek én is.asebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
Mondjuk ma pont olyan lesz a pálya, ami nyílt ma, de van amikor nem olyanon megyünk.
90% leszek én is.asebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
egyszer, mászott fel Mátrában a TDH-n, kiskutya szemekkel nézte a vizes kulacsot, "ne,igyál"
Viszont mostanában nem nagyon versenyzett szerintem és már master2-be lépett. OB-n Szilárd (Buruczki) ledurrantotta. Lesz mire készülni
halfnote.hu
halfnote.hu
revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
de,ha megtanít valaki meghívót küldeni,amikor látom a végét, küldhetek, legfelejebb maradok facéron.
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
Elsősorban Revi, de hátha másnak is, ismerős a srác? A következő szezontól nálunk teker.
Márpedig amit nem tiltanak,azt lehetrevox írta: ↑2023.12.11., hétf. 15:55egyszer olvastam a tiltott gyógyszereket... nem emlékszem probpánButánra, de lehet más bekezdésben volt![]()
![]()