asebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 13:39
Szerintem talán be lehet... Értem én, mindjárt sprinttel akarsz kezdeni!
ja... valójában annyi,hogy nem szeretek rohanni sehova és mindig ilyenkor jön közbe valami, aztán kész is a stresszfaktor
de lehet el is engedem a mai napot. fejben már leszerveztem magamnak, hogy ma pihenek, kábelpróba a kis hifin (volt némi átkábelezés a DVD pörgetőn és égek a kíváncsiságtól), aztán döglés, holnap gumis, aztán tekerés. Kicsit fel van borulva a téli rendem. a klasszik "kedd-csütörtök-szombat túra-vasárnap" rendszerbe valahol bekúszott a hifi (mint téli rémálom) és szétbarmolt mindent
amúgy nem tudom, ki-hogy van vele, de most érzem, az utóbbi hónapban kb, mióta elkezdttem megint a hifit buzerálni... talán egy hangszedővásárlással indult,.. passz, de két dologra odafigyelni nem is egyszerű. Pl magamnak a szerdát ütemeztem be tekerésre, mivel hazazavartak szabadságra és úgy baxtam az időt a hifivel, hogy azért ma még kicsit fáradt vagyok, mivel tegnap iccakábanyúlóan állítgattam a hangkarmagasságot. DE fordítva is igaz: ha rákattanok a bicajra, a hifi nincs bekapcsolva, akár hónapokig se. de a kettő együtt nehezen megy.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu