Kb meg is érdemelték volna a perlést.fapaci írta: ↑2023.11.25., szomb. 13:26Igen, megjött a mai apanázs is a háttérhatalmaktól, így folytathatjuk a csevegést. Szóval... Miről beszélsz? Míg nem írod le, nem tudhatom meg.SoundMania írta: ↑2023.11.25., szomb. 12:23Hallottad/hallotta innen valaki a nyáron Veszrémben az operaház előadását? Haydn, A Teremtés-t? Érted miről beszélek? Vagy ezért fizetnek, hogy ezt mondd?
Nem hallottam az említett előadást, így nem is modnok róla véleményt. Sajnos Veszprémbe csak rejtőzködve mehetek, mert az én akusztikai szakvéleményem alapján perelték be a zenei fesztivál szervezőit.
Manapság egy nap alatt több zenei rendezvény van és több hangfelvétel készül, mint a múlt század közepén egy év alatt. A felpörgetett ipar törvényszerű következménye a több hulladék, de erre hivatkozva a teljes kínálatot kizárni... hát felvet néhány kérdést a hobbi lényegével és szeretetével kapcsolatosan. A Facebook-on írtam pár napja egy elvakultan lehúzós koncertkritikához, hogy ha valaki sorozatosan rossz élményeket kap egy szórakoztató műfajtól, akkor talán nem ártana két lépést tennie visszafelé és átgondolnia, mennyire jár tévúton, vagy esetleg nem kell-e másik műfajt keresnie.SoundMania írta: ↑2023.11.25., szomb. 13:18Nem arról van szó, hogy régen minden jobb volt. Most van túl sok szemét. És persze benne van a fejlődés-változás az eltelt idő alatt. Hogy úgymond az "evolúció" a fiatal kortól.... Miről szóltak a "bulik" 18 évesen, 25 majd 45 évesen?
A teljes kínálatot? Kb mennyi amit érdemes lenne ismerni belőle? Azért meg nem tartom érdemesnek belehallgatni 1000-be, hogy 1 jót találjak! De mire megtalálom, már lehet, hogy csak azért "tetszik" mert már annyira elromlott az ízlésem/annyira "leadom" hogy csak rámomdom..... Tudod.... Inkább hagyja az ember..... Hamarabb túl van rajta.... Nem! Ilyet nem játszunk.... Nem kell ennyi szemét. A szakembereknek nem kellene előszelektálni? Mondhatnám persze ezt bármire. Hifi készülékből sem lenne ennyire szükség ugyanúgy. Nem gond. Az enyém már rendben. A többiek meg beledöglenek mert a mennyiség a lényeg a minőség helyett.