ugyanaz, mint a többi. felteszed a lemezt, lekened, leszívod. a kar megy magától. a kar pozíciójának átrakásával fordul a leszívás iránya, de a videón lévő dupla takarítás csak opcionális. ha valaki nagyon tutira akar menni, a normál mosóval is kétlépcsőben mos.Rock60 írta: ↑2023.11.09., csüt. 18:38Tetszik a szerkezet, bár kicsit pepecselősebbnek tűnik.revox írta: ↑2023.11.09., csüt. 15:29
High end show-n áldás volt. a budiban volt a lemezmosoda, nem volt mindegy, hogy megsüketülsz, vagy ez csendben dolgozik. bár eme becses hivatást (lemezmosó) messze elkerültem, olyankor, ha menni kellett volna mosni, épp volt valami dolgom, mert "elpiszkáltak egy hangfalat" vagy hasonló![]()
Gondolom 120 - ért nem dobják utánad...
nemtom, mibe fáj, de fixen nem 120
az ultrahangos nemtom milyen, de ráguglizok
van is... monsjuk ez 1 milla... elvileg jobb technológia(ha az), akkor, hogy fogják eladni a Loricraftokat?
mondjuk az zsákutca a próbáknál, hogy a vákuumos mosó után a másik még tisztít, mert a vákuumos is tisztít, ha mégegyszer ráengeded. az ultrahangosnál nekem inkább a benne álló folyadék a kérdőjeles. mert gondolom, nem öntik ki minden mosás után és 100-150 lemezre lövik be egy koncentrátum tudását. azt nem rudom, ülepítik e a leszedett koszt, vagy mi van vele, vagy nem kavarja e fel újra a rendszer, de gondolom nem. nekem tetszik. hogy nem kell ktt ülni mellette. meg kenegetni, kapcsolgatni, de azért nem életbevágó a beszerzése most és azonnal. vélhetően ez is be fog jöni az olcsóbb ajtókon is egyébként, bár lehet kicsit bonyolultabb műszakilag a kopír..
youtu.be/U_hqT4tk2hg