Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3383

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Rock60 írta:
2023.11.09., csüt. 18:25
zoli73 írta:
2023.11.09., csüt. 16:45

Az én konzolom saját gyartmány, 30x30-as zártszelvényből, homokkal töltve.
A fal, amire fel van fogatva, 18cm vastag tégla válaszfal. 2db 10mm-es menetesszár van a falba beragasztva Hilti-hit-el, ehhez csavarozva. Akár rá is ülhetek a 90 kilómmal.
A 18 cm. már nem olyan kevés.
Két csavar ?
Felfekszik rendesen ? gondolkodik.gif
Igen, 18cm a válaszfal. 15cm tégla+ vakolat.
Igen, két csavar, és felfekszik rendesen.
A fallal érintkező két elem, egyenként 150x30mm felületen fekszik a falnak.
Ennek a felületnek az alján, és tetején 1-1 30x30mm-es, öntapadós filclap van, ami kb. 1-1,5mm vastag. E két lap között, az elem tetejétől 60mm-re van a furat, ezen megy át a csavar. Tehát nem a lapos fém felület fekszik a falhoz, hanem a 4db filcel bevont darab, a ket anya keményen meghúzva, így billegésnek, mozgásnak esélye sincs.
Nem kell sok csavar, hogy stabil legyen, a jól átgondolt konzol kivitelezés, és a profi rögzítéstechnika a titka.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1511

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

revox írta:
2023.11.09., csüt. 15:29

High end show-n áldás volt. a budiban volt a lemezmosoda, nem volt mindegy, hogy megsüketülsz, vagy ez csendben dolgozik. bár eme becses hivatást (lemezmosó) messze elkerültem, olyankor, ha menni kellett volna mosni, épp volt valami dolgom, mert "elpiszkáltak egy hangfalat" vagy hasonló :D
Tetszik a szerkezet, bár kicsit pepecselősebbnek tűnik.
Gondolom 120 - ért nem dobják utánad...

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

zoli73 írta:
2023.11.09., csüt. 16:45

A fal, amire fel van fogatva, 18cm vastag tégla válaszfal. 2db 10mm-es menetesszár van a falba beragasztva Hilti-hit-el, ehhez csavarozva. Akár rá is ülhetek a 90 kilómmal.
A 18 cm. már nem olyan kevés.
Két csavar ?
Felfekszik rendesen ? gondolkodik.gif

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Rock60 írta:
2023.11.09., csüt. 08:44
revox írta:
2023.11.09., csüt. 00:05
Alapvetően ismerősi körben talán egy embert se tudok mondani, aki konzolozna.
Mikor még régen egy belvárosi öreg házban laktam, na ott nem volt high - end a födém... :D
Muszáj volt a falra tenni a 30 kilós Rock - ot.
Zebra - féle Lacival terveztük meg a fali készséget - a Quad konzolával párhuzamosan.
40 - es zártszelvény, falon körbe keret, kitámasztások, homokkal koppig töltve, brutális, minimum 30 kiló az is.
9 db 12 x 200 - as csavar húzta a falra, nem mocorgott... :D

Ahol most lakunk, válaszfal van a hifi mögött, arra nem raktam fel a szörnyet, jobb a békesség, a nyugalom.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4576
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

Rock60 írta:
2023.11.09., csüt. 14:49
revox írta:
2023.11.09., csüt. 14:08
a végeredmény szempontjából kb fődmindegy, hangosak és kész :D kivéve, ami nem. A Loricraft pl egész halk, de az más elven szív és szerintem több idő, mire leszipákol egy lemezoldalt.
Igen, mert a szívóerőnek csak arra a kis felületre kell koncentrálódnia, nem 10 centi hosszon szív egyszerre, mint a legtöbb masina. Oda tényleg elég lehet egy sokkal kisebb motor.
Biztosan lassabb is valamivel.
megvágták a videót, nem derül ki mennyi idő :D high end show-n áldás volt. a budiban volt a lemezmosoda, nem volt mindegy, hogy megsüketülsz, vagy ez csendben dolgozik. bár eme becses hivatást (lemezmosó) messze elkerültem, olyankor, ha menni kellett volna mosni, épp volt valami dolgom, mert "elpiszkáltak egy hangfalat" vagy hasonló :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
2023.11.09., csüt. 14:08
a végeredmény szempontjából kb fődmindegy, hangosak és kész :D kivéve, ami nem. A Loricraft pl egész halk, de az más elven szív és szerintem több idő, mire leszipákol egy lemezoldalt.
Igen, mert a szívóerőnek csak arra a kis felületre kell koncentrálódnia, nem 10 centi hosszon szív egyszerre, mint a legtöbb masina. Oda tényleg elég lehet egy sokkal kisebb motor.
Biztosan lassabb is valamivel.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

találtam egy értelmesebb videót. aki nem nézi végig a mikroszkópos bemutatót, 6:30 körül kapcsolják be...

youtu.be/AZmRy3cbFjw
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Mind a mellett nem állítom, hogy ez a mosó a szofisztika csúcsa, egy - két ponton biztosan lehetne finomítani rajta, de szerintem sokat nem.
A fizikai korlátok végesek és ez a kategóriájában egy kifejezetten olcsó és jól működő cucc. :smile53:

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

SoundMania írta:
2023.11.09., csüt. 13:23

Teljesen felesleges túl erős motor ahhoz a vékony csöhöz! Elég a gyengébb, ami halkabb is.
Nem.
Valahogy ez tűnik természetesnek, de nem.
Az volt igazán durva, mikor a villany szerelvény - boltban /!/ arról győzködött az eladó, hogy azért vezessem vékony dróton a 9 V - ot a kapucsengőig, mert annak kisebb /!/ az ellenállása, mint a " durung vastagnak ".
Ja, és persze szerinte nincsen jelentősége, hogy milyen messze vezetem...
Ott dolgozik az ember kb. 8 éve. :smile51:
Szerencsére nem az általa javasolt 0.5 - ös, hanem 2.5 - es durungon vittem a 9 V - ot a 40 méterre lévő kapuig.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
2023.11.09., csüt. 12:12

háde, ugyanahhoz a szívóerőhöz(motoré), ha kisebb keresztmetszet társul, nagyobb a szívóerő(cső végén). magyarul,ha szűkíted a keresztmetszetet,elég gyengébb,halkabb motor. ráadásul a szívófejen egy kis hasíték szív,ami még gyorsabbá teszi a levegő ill folyadékáramlást.
Igen és nem.
Az igaz, hogy a leszükített szakaszon felgyorsul a levegő / vagy a víz / áramlása, de ahhoz a felgyorsításhoz teljesítmény kell, ami felemésztődik, ahogy a részecskemolekulák nekipréselődnek a cső falához.
Ugyan e miatt, egységnyi levegő / vagy víz / keresztülpréselése a - példánál maradva - egy 2 centiméter átmérőjű csövön sokkal nagyobb erőkifejtést igényel, mint egy 4 centisen. Saccperkábé 4 - szerest.
Az sem mindegy, hogy a közeg pályája milyen hosszú, mennyi kanyar van benne, azok milyen ívesek, vagy szögletesek. A porszívó csöve pl. nem törik meg derékszögben sehol...
Persze, a szívórész elkeskenyedik, ott felgyorsul a levegő, az az egyik leghangosabb része a gépnek.
Próbáltál már fütyülni tátott szájjal ? :D

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1300

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Rock60 írta:
2023.11.09., csüt. 12:03
Azt sem lehet figyelmen kívűl hagyni, hogy a porszívót magad után húzod 1.5 - 2 méterre, a lemezmosótól kb fél méterre van a füled.
/ Rögtön a halkat is hangosnak hallod./

A porszívó kb. 3.5 - 5 cm. átmérőjű csőben szív, a mosónak a nagy szívóerő kifejtéséhez csak 1.5 - 2 cm. áll rendelkezésére.
Nagyobb felületi ellenállás, kisebb hatékonyság, nagyobb hang.
Ja, ebbe is porszívó motor van. :smile29:
Teljesen felesleges túl erős motor ahhoz a vékony csöhöz! Elég a gyengébb, ami halkabb is.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2023.11.09., csüt. 12:03
Azt sem lehet figyelmen kívűl hagyni, hogy a porszívót magad után húzod 1.5 - 2 méterre, a lemezmosótól kb fél méterre van a füled.

A porszívó kb. 3.5 - 5 cm. átmérőjű csőben szív, a mosónak a nagy szívóerő kifejtéséhez csak 1.5 - 2 cm. áll rendelkezésére.
háde, ugyanahhoz a szívóerőhöz(motoré), ha kisebb keresztmetszet társul, nagyobb a szívóerő(cső végén). magyarul,ha szűkíted a keresztmetszetet,elég gyengébb,halkabb motor. ráadásul a szívófejen egy kis hasíték szív,ami még gyorsabbá teszi a levegő ill folyadékáramlást. tudod, a gumicsővel ha locsolod a szomszéd kutyáját, össze kell nyomni a végét, oxt máris pofán van verve a blöki :D
amúgy az is fixen erősíti a hangját, hogy le van téve valami asztalra,ami vele rezonál, meg, ja, ezt azért direktbe kapod :D
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2023.11.09., csüt. 11:30
Igen, ez így van.
Ami nagy különbség, hogy porszívózásnál nem döntheted el, hol és mikor akarsz porszívózni, nyilván ott, ahol és amikor por van.
Lemezmosásra kiválaszthatod a megfelelő helyet és időt.
Egyébként nem vészes, meg lehet szokni... gondolkodik.gif
ízlés dolga, ahogy mondták a gyalog-galoppban :D
rühelltem lemezt mosni és ennek egyik oka a hangja volt. a másik a végeláthatatlan dögünalom. bérmosást egyszer vállaltam egy havernak. 20 lemezt adott ide, amivel elkínlódtam egy hónapig. Az első etapban megnyomtam 10-et, egy örökkévalóságnak tűnt :D Aztán egyszer elfogyott, de... Mondtam neki, ha még akar mosni, adok kulcsot, jön, csinálja, de engem hagyjon ki :D

van csendes mosó, de ott nem 60ezer a csend ára :D
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Igen, ez így van.
Ami nagy különbség, hogy porszívózásnál nem döntheted el, hol és mikor akarsz porszívózni, nyilván ott, ahol és amikor por van.
Lemezmosásra kiválaszthatod a megfelelő helyet és időt.
Egyébként nem vészes, meg lehet szokni... gondolkodik.gif

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1642

Hozzászólás Szerző: Indy »

Rock60 írta:
2023.11.09., csüt. 11:15

Én anno úgy terveztem, hogy amíg a nejem a konyhában főzőcskézik, addig én az egy légtérben lévő ebédlőasztalon pepecselgetek a mosóval és a lemezekkel.
Felejtős... :ohnoohnoohno:
Mikor először kapcsoltam be próbaképpen, összerohant a család, azt hitték egy MIG29 - el készülök éppen felszállni... :D / Utánégetővel./
Úgyhogy leszáműzettem a készülékkel a garázsba, de mondták, hogy ott is csak akkor kapcsoljam be lehetőleg, ha nincsenek otthon... sad.gif
Vettem azóta munkavédelmi boltban ipari fülvédőt, mert minek lemosni a lemezt, ha utána három napig úgy sem hallok semmit ? :rolleyes:
Elég vicces, vagy inkább szomorú, hogy már 60k körül kapni olyan porszívókat, amelyek ultra csendesek (tudom, ez is relatív) és közben nagyon nagy szívóerőt képesek kifejteni. Ez a csúcstechnológia még nem érkezett meg a lemezmosók közé. :)
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

akvapark írta:
2023.11.09., csüt. 07:58
Áll. - fészbuk információ, bár lehet itt is volt már - egy magyar ember is gyárt mosógépet, és nagyon jó. leborulok.gif
Persze, mindig előkerűl Nagy Tibor mosogatógépe, mikor ilyen herkentyűkről van szó, de, egy újszülöttnek minden vicc új.
Hogy legyen egy kis konkrétum is :
Egy sebességes a szerkezet, és egy irányban tud forogni.
Egy komoly leszorítóval kell stabilizálni a lemezt, hogy meg ne fogja a szívóerő a megállíthatatlanul forgó tányéron.
A szívóerőn lehet változtatni, ami föltekerve brutális, kb. mint a hangja.
Én anno úgy terveztem, hogy amíg a nejem a konyhában főzőcskézik, addig én az egy légtérben lévő ebédlőasztalon pepecselgetek a mosóval és a lemezekkel.
Felejtős... :ohnoohnoohno:
Mikor először kapcsoltam be próbaképpen, összerohant a család, azt hitték egy MIG29 - el készülök éppen felszállni... :D / Utánégetővel./
Úgyhogy leszáműzettem a készülékkel a garázsba - ez a sport már csak ilyen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rock60 2023.11.09., csüt. 11:23-kor.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

szerintem első lépcsőben supertrump írja le pontosan az eszközt és az egyéb berendezéseit. egy fotó se baj, mi, hogy van elrendezve. abból mér lehet valamit nyögni, hol is kellene kezdeni.

verjük el más fa.ával a csalánt, ha már a miénk rojtos :D
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2023.11.09., csüt. 08:44
revox írta:
Mikor még régen egy belvárosi öreg házban laktam, na ott nem volt high - end a födém... :D
Zebra - féle Lacival terveztük meg a fali készséget - a Quad konzolával párhuzamosan.
40 - es zártszelvény, falon körbe keret, kitámasztások, homokkal koppig töltve, brutális, minimum 30 kiló az is.

Ahol most lakunk, válaszfal van a hifi mögött, arra nem raktam fel a szörnyet, jobb a békesség, a nyugalom.
én se úgy értettem, hogy nem jó megoldás, csak legalább annyi érv szól mellette, mint az asztalka mellett. este tableten írok,aztán sokszor nincs energiám túl precízen fogalmazni :smile53:
csak azért jeleztem, hogy nem kell egyből falfúróért rohanni, meg igazából minden csak izoláció kérdése. Régen,amikor a falikonzolos hullám elindult, még eléggé ritka volt az izolásciós eszköz. Darvasék xarakodtak különféle fakockákkal, ma már nem tudod kiválasztani, mit is tegyél alá, vagy ne tegyél. nálam pl egy rémegyszerű, un JUdit csőpolc van. 3 polcos a praktikerben volt vagy 5ezer Ft. igaz, izolációs eszközök garmada megtalálható, de azokat úgyse lehet megkerülni. Eddig senki nem mondta, "te, revox, jó lenne ez a cucc, de igazából xar,mert egy ilyen béna polcon van" :D mondjuk a lemezjátszó más tészta. annak van egy saját lábazata. cirka 70-80kg lehet. a szomszéd majdnem sérvet kapott,mire becipeltük a kocsiból. letettük a hifi elé, hogy majd elrendezgetem. ez volt vagy 6-7 éve, azóta is ottmaradt :D
de az Avalont gond nélkül felteszem erre a polcra, csak akis buci lábai nem igazán jók,így Darumával játszok, d elegjobb neki a szingó, csak az nem túl feleségbarát. Lehet helyette keríteni Townshend légpárnás alátétet. nekem van egy rakat szingóm, az axxony már így kapott a hifivel, így nincs belőle probléma :D
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

dixie-chicken írta:
2023.11.09., csüt. 07:49
Nekem Okki-Nokki mosóm van, de ez mindegy is, nem a gép mos, hanem Te, a gép csak az eszköz. A mosófolyadék, a jó mosási technika ami fontos, és persze a vákuumos leszívás.
ahogyan @supertramp is irta,a lemeztasak.hu Pro-Ject mosókat használ,és vlszinű a srácok jó begyakorolták a tehnikát,én oda viszek lemezt mostani,ha úgy érzem hogy kell,mert a kapott végeredmény jobb mint amit csináltak nekem régén pl VPI (2 helyen is),vagy Okki-Nokkival(1 hely)...egyedül ami übereli (überelte),az az ultrahangos mosás,de ahol én voltam,a "tehnikát" ott maga a gép adja,igaz nem olcsó,betesz a folyamat elején,kivesz a folyamat végén és semmilyen + pepecserésre nincs szükség,már mehet is a tatyóba...

Megosztva 2 haverom is birtokolt Okki-Nokki-t,de el lett engedve a keze,nem voltak megelégedve vele,a 3 eset számomra egy kicsit elgondolkodtató gondolkodik.gif ...de lehet hogy a hibák az "ottani" vevőkészülékekben voltak :D
Nekem megvan már vagy 6 éve. Újonnan vettem, már rengeteg lemezt lemostam vele(több ezret), de még soha, semmilyen probléma nem volt vele.
Egy mosógépnél az a lényeg, jól működjön a vákuumos elszívás, a többi csak kényelmi, praktikus funkció. Mindegy milyen márka, nem a gép mos, hanem a kezelője.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

supertrump írta:
2023.11.08., szer. 22:57
revox: ha Zolinak jó, nekem is jó. Viszont az erre a hónapra elkölthető baromságokra elkölthetőt már elköltöttem. :D Így ezt indítanám mondjuk december elején. Addig meg nézelődök, okulok, nem akarok kapkodni.

Zoli, gondoljak rád, ha odajutok, neked sem égető?

zoli73: néztem én is a fali konzolokat. Meg pontosan azt olvastam, amit te is írtál. Hát ezek olyan 80 körül vannak. Még jó, hogy most vettem meg a QED 40i kábelt, ami onnan nyilván rövid lenne. Vagy a fene tudja, lehet pont elér, ha nem tenném túl magasra. A falat szívesen összefúrnám érte, sokaknak ez az egyik gondjuk ezzel, meg a precíz beállítása. Jaaj, megint lejtmenetben folyok bele ebbe a hobbiba. Miért nem volt elég nekem az a fejhallgató az Idagioval? :D
Nem kell ezt siettetni, türelmetlennek lenni. Előbb ismerd ki a jelenlegi lemeznatszódat, majd utána gondolkodj fejlesztéseken, és nem kell mindent egyszerre, azonnal beszerezni.
Falikonzolt sem kell 80e-ért venni újonnan, fel szokott itt tűnni az apróban olyan 25-30e körűl, de akár gyártani, gyártatni is lehet. Az enyém is saját készítésű.
Amúgy merre laksz, hátha tud valamelyikőnk segíteni a lemezmosásban?

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

supertrump írta:
2023.11.08., szer. 21:17
1..Rengeteg tanácsot, javaslatot írtatok tegnap óta.

2. Rock60: egyelőre maradok az új lemezeknél, ahogy a fórumtárs is érvelt a garancia mellett, ez sok más mellett is egy fontos és hasznos szempont.
1. Igen.
Az a helyzet hogy évtizedek alatt összegyűlt tapasztalatot, tudást nem fogsz tudni - nincs is értelme - egy gyorstalpalón abszolválni.
Ez a hobbi a saját tapasztalatod általi tudás megszerzéséről és az arra épített újjabb tapasztalatok megszerzéséről is szól, nem csak tisztán zenehallgatásról.
Nem kell egyből fejjel rohanni a falnak - ahogy már mások is megfogalmazták - szép lassan kell összerakni az építőkockákat.
Egy nőről sem akarnék mindent megtudni egy éjszaka alatt...

2. Mondhatnám, hogy no comment...
Most elkezdhetnénk beszélni a régi és új előadókról, a régi és új lemezfelvételi technikákról, az időutazó lelkesedésével felérő régi tárgyakért való rajongásról, de tök mindegy...
Tök mindegy, a Te tapasztalásod a legnagyobb érték.

Mosó.
Nem ismerem lényegében egyiket sem. Van itt fórumos körökben egy elismert és kedvelt típus, én is nem régen szereztem be egyet.
Nagy Tibor nevű úriember saját gyártmánya.
Tudja azt, amit egy mosónak kell, kifejezetten szép kivitelű, nem drága viszont elég hangos. / Lehet, hogy a többi is./
Frankie fórumtársnak pl. van bőven gyakorlati tapasztalata róla.

3. Falikonzol.
Talán Zoli beszélt róla... gondolkodik.gif
Cáfolnám, hogy a falikonzol akusztikai szempontból jobb lenne, mint a földön álló asztalka. Tapasztalatom szerint, ahol elfogadható a födém és a burkolat, ott jobb a special asztalka hangja bármilyen falikonzolnál.
Ahol döng és mozog a födém és még a parketta is mozog és nyikorog, ott már érdemesebb falra tenni az eszközt. Ja, főfalra, nem 10 centis membránra !
Praktikussági, kényelmi szempontokat figyelembevéve a fal valóban a legjobb.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1478

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Áll. - fészbuk információ, bár lehet itt is volt már - egy magyar ember is gyárt mosógépet, és nagyon jó. leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2785

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Nekem Okki-Nokki mosóm van, de ez mindegy is, nem a gép mos, hanem Te, a gép csak az eszköz. A mosófolyadék, a jó mosási technika ami fontos, és persze a vákuumos leszívás.
ahogyan @supertramp is irta,a lemeztasak.hu Pro-Ject mosókat használ,és vlszinű a srácok jó begyakorolták a tehnikát,én oda viszek lemezt mostani,ha úgy érzem hogy kell,mert a kapott végeredmény jobb mint amit csináltak nekem régén pl VPI (2 helyen is),vagy Okki-Nokkival(1 hely)...egyedül ami übereli (überelte),az az ultrahangos mosás,de ahol én voltam,a "tehnikát" ott maga a gép adja,igaz nem olcsó,betesz a folyamat elején,kivesz a folyamat végén és semmilyen + pepecserésre nincs szükség,már mehet is a tatyóba...

Megosztva 2 haverom is birtokolt Okki-Nokki-t,de el lett engedve a keze,nem voltak megelégedve vele,a 3 eset számomra egy kicsit elgondolkodtató gondolkodik.gif ...de lehet hogy a hibák az "ottani" vevőkészülékekben voltak :D
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”