DeLorean írta: ↑2023.05.11., csüt. 20:07
Tuti jegyzetelni is szoktál közben - utána a jegyezeteket átnézed és kielemzed!
Dehogy, bár szoktam gondolni rá, de azzal nem járnátok jól.

Meg meg is szakajtaná a nézés folyamatát. Ennek ellenére van triggerpoint vizuális, színész teljesítményes, mondanivalós, amit érdemes nem felülírni az utána következő percekkel,
nem biztos, hogy a végére megmarad. Ha ketten nézitek az jobb lehet, mert eltérő motívumok, csúcsok maradnak meg a fejekben. Mi végre tapasztalunk valamit, ha aztán nem cseréljük ki az élményeket, a megkeltett gondolatokat?
Az "abuzált" meg kellett néznem, hogy mit jelent, de így sem értem.
Hát ténykedett ott a fogaskerekekkel, de nagyon teátrális volt, hiteltelen. Olyan méretű csőkulcs megemelése még férfiember számára is kihívás és akkor még csak passzív tartásról beszélünk. A baj a használatával volt, látványosan nem szerelt még semmit a nő és ez bizony lerí, a koszos szerelőtrikó így kevés. Nem tudom a rendezés ezt ilyennek szánta-e vagy így sikeredett csak. El tudtam fogadni ilyennek, nem gáz, mert egyébként hozza a szintet a széria.
A "penetrációt" azt hittem értem, de a szövegkörnyezetedben nem egészen.
Sok az ember. Tízezreket sejtet, ha nem többeket, közben csak maroknyi karakter játszik. 1 jelenetet kivéve, mikor mindenki össze van gyűlve, de ők csak statiszták, ballaszt, az uniformisok mindenesetre rendben voltak. Ha eleve kisebb merítésből látnánk ugyanennyi karaktert az arány jobb volna és ilyen formán hitelesebb. De lehet, hogy ez csak az én dilim, ettől még ezt érzem. Vajon mi lehet egy ilyen silós forgatáson a legnagyobb költség?
A trailer-rel mi a gond?
Ellövi a puskaport. Ha biztosan tudnám, hogy nem árul el túl sokat, lehet, hogy én is néznék, de egyik ilyen, másik olyan, így inkább nem, nem nekem vannak kitalálva. Azok a legtisztább nézések, mikor a szöveges ajánlót már elfelejted vagy nem is olvasol olyat és úgy fogadod be aztán a filmet. Amikor egy számodra jól sikerült film összepárosul egy jól sikerült megnézéssel, na az a tuti. Sötét szoba, zavaró tényezők nélkül, természetesen beletekerés nélkül. Tisztább a trélernél az ajánlás ilyen értelemben. Direkt saját szavakkal szoktam ajánlani valamit, a hivatalos leírás és máshonnan fórumhozzászólások csak elviszik. Rendező, téma, színész támpont lehet. Hype-ra ajánlott és megnézett film is máshogyan hat már.