Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem valami túlságosan drága
- Haalacska71
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: Polk Audio Reserve R500 fehér új hangfal pár
Igazad van! :)
- tomrider
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Aha. DARABJA, okoska...
Auralic Aries LE - Beresford TC7510 - Nuforce IA7 V3 - Magneplanar MG12
- Haalacska71
- Értékelés: 0
Üzletben 300e :) így nehéz lesz eladni
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 78
Re: Dali Helicon 400 MkI
Ha 790eFt al inditottad es nem kelt el akkor lehet hogy lefele kellene vinni az arat 790 ala, nem? Csak kerdezem…
Ugy meg lehet engem is erdekelne.
Ugy meg lehet engem is erdekelne.
Re: Canton Vento 890.2DC lakk fehér színben
... és alapból hol van

Szerintem ez nem itt fog elkelni, lehet mar máshol talált egy balekot...
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3462
Re: Marantz PM-14
Emberünk felrakta arany áron, majd gyakorlatilag azóta sem lépett be, lassan 3 hónapja.Lancer-2015 írta: ↑2023.05.04., csüt. 15:19Hozzuk kicsit feljebb ezt a “kis vasat”…
Hátha valaki boldog tulajdonosa lesz!
Up neki !
Szerintem ez nem itt fog elkelni, lehet mar máshol talált egy balekot...

Csak a Marantz! :-D
Re: Van Den Hul M.C. D 102 MK III. 0.6m Hybrid ezüstözött RCA kábel
Nem. Csak 3* annyiért adod mint amennyiért mennek.
Re: Szerintem valami túlságosan drága
Szép kihívást találtál. Nemrég olvastam, hogy Magyarországon a felmérések szerint a lakosság 16-33%- a funkcionális analfabéta. Fiatalabbak között rosszabb a helyzet.Alex_Aston írta: ↑2023.04.17., hétf. 13:07……..
Nagy mellénnyel írt, hogy tanuljak meg olvasni, mert darabja ennyi, és ő nagyon jó áron adja.
Felvilágosítottam, hogy neki van hiányossága a szövegértelmezéssel, mivel a kereskedői oldal tetején ott van nagybetűvel és kisbetűvel is, hogy "JBL 4312G hangfalpár".
……
Erre megint írtam neki, hogy újfent felületesen olvasott, mert nem én vagyok a Sándor, írtam, hogy idézem a kereskedő levelét...
….
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
Ma kattintva a hirdetésre, már csak 10% a felár.Roli80 írta: ↑2023.04.16., vas. 21:12Pedig több helyen is felhívják a figyelmet, hogy az ár egy darabra értendő!Alex_Aston írta: ↑2023.04.16., vas. 18:47Erre varjatok gombot.
viewtopic.php?f=33&t=189567&p=2786962&h ... g#p2786962
És 2 nap múlva már itt is van.
https://www.jofogas.hu/fejer/Jbl_4312_g ... 619991.htm
Új ára
https://www.hazimozistudio.hu/webaruhaz ... o-monitor/
Ez egy kicsit félre érthető, mert elsőre úgy tűnhet, hogy ez darab ár, pedig a pár kerül ennyibe.
Valószínűleg ez a sügér ezt nem tudja, és most azt hiszi, megfogta az isten lábát...![]()

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Szep tortenet…
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
- Alex_Aston
- V.I.P.
Volt egy régi regem a Hardveraprón (mert ott is hirdeti).
Írtam neki, hogy nem zavarja, drágább az ára, mint az új terméknek?
Nagy mellénnyel írt, hogy tanuljak meg olvasni, mert darabja ennyi, és ő nagyon jó áron adja.
Felvilágosítottam, hogy neki van hiányossága a szövegértelmezéssel, mivel a kereskedői oldal tetején ott van nagybetűvel és kisbetűvel is, hogy "JBL 4312G hangfalpár". De próbálja ki, tegye kosárba, akkor is látja, hogy hangfalpár van benne, ha 1db-ot vesz.
De ő csak hajtogatja, hogy olvassam el.
Írtam a forgalmazónak is, hogy nézzék meg, mert többen is félreértik a dolgot. Ezt válaszolták, azt hiszem, ilyen egy korrekt kereskedő, mert ráadásul 1 óra múlva kékkel kiemelték a leírás elején, hogy pár ár.
"Kedves Alex!
Nagy nagy Köszönet!!!!!!!!!!!!!!
Korrekció rövid időn belül el fog készülni
Pár áras…..
Kárpótlásul…
Önnek és a csapatnak akit osszezavartunk:
-15 % a következő vásárlásnál. A kisebbik árból. Mindenre is.
Üdvözlettel,
Snell Sándor
70 333 0099"
Ezt is megküldtem a zugneppernek, ugyanígy, idézőjelbe, hogy ezt írta a forgalmazó.
Erre válaszol, hogy
"Nem felületesen olvastam,hanem akkor az önök kiírása volt rossz,és félrevezető!
És kedves Sándor, akkor azt is megtudná mondani mennyi gari jár rá? Az előző tulaj nem tudta,és a honlapon sincs feltüntetve! Köszönöm"
Erre megint írtam neki, hogy újfent felületesen olvasott, mert nem én vagyok a Sándor, írtam, hogy idézem a kereskedő levelét...
Szóval ezek után emberünk egyre idegesebb hangnemben írt, káromkodott, stb., amikor leeshetett neki, hogy mekkora árnyékra vetődött, sőt inkább még a mellé is inkább
Ennyi a történet részemről, én jól szórakoztam azon, hogy egy gátlástalan, figyelmetlen zugnepper most főhet a levében.
Írtam neki, hogy nem zavarja, drágább az ára, mint az új terméknek?
Felvilágosítottam, hogy neki van hiányossága a szövegértelmezéssel, mivel a kereskedői oldal tetején ott van nagybetűvel és kisbetűvel is, hogy "JBL 4312G hangfalpár". De próbálja ki, tegye kosárba, akkor is látja, hogy hangfalpár van benne, ha 1db-ot vesz.
De ő csak hajtogatja, hogy olvassam el.
Írtam a forgalmazónak is, hogy nézzék meg, mert többen is félreértik a dolgot. Ezt válaszolták, azt hiszem, ilyen egy korrekt kereskedő, mert ráadásul 1 óra múlva kékkel kiemelték a leírás elején, hogy pár ár.
"Kedves Alex!
Nagy nagy Köszönet!!!!!!!!!!!!!!
Korrekció rövid időn belül el fog készülni
Pár áras…..
Kárpótlásul…
Önnek és a csapatnak akit osszezavartunk:
-15 % a következő vásárlásnál. A kisebbik árból. Mindenre is.
Üdvözlettel,
Snell Sándor
70 333 0099"
Ezt is megküldtem a zugneppernek, ugyanígy, idézőjelbe, hogy ezt írta a forgalmazó.
Erre válaszol, hogy
"Nem felületesen olvastam,hanem akkor az önök kiírása volt rossz,és félrevezető!
És kedves Sándor, akkor azt is megtudná mondani mennyi gari jár rá? Az előző tulaj nem tudta,és a honlapon sincs feltüntetve! Köszönöm"
Szóval ezek után emberünk egyre idegesebb hangnemben írt, káromkodott, stb., amikor leeshetett neki, hogy mekkora árnyékra vetődött, sőt inkább még a mellé is inkább

Ennyi a történet részemről, én jól szórakoztam azon, hogy egy gátlástalan, figyelmetlen zugnepper most főhet a levében.
Ha megnézitek Jófogáson a hirdetéseit kb mindent innen/Gedeon fb csoportból szerzett. Ezzel nincs is baj, de mindenre rárakott egy 30% felárat..
Rakd be a kosárba, és ott is elég 1db. Ez ennyibe kerül, és kész.
Emberünk kezdő nepper lehet, mert még azzal sincs tisztában, amin pofátlanul nyerékszkedni akár, de még rendesen utána sem nézett, csak felületesen. Remélem hónapokig rajta ragad, és csak olcsóbban tudja eladni majd, mint amennyiért vette. Remélem majd olvassa ezt is (ha már itt vette), és rájön, mekkora bakot lőtt.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Igen. 1db hangfalpár. Az oldal tetején a termék megnevezés is azt írja, hogy "hangfalpár"
Rakd be a kosárba, és ott is elég 1db. Ez ennyibe kerül, és kész.
Emberünk kezdő nepper lehet, mert még azzal sincs tisztában, amin pofátlanul nyerékszkedni akár, de még rendesen utána sem nézett, csak felületesen. Remélem hónapokig rajta ragad, és csak olcsóbban tudja eladni majd, mint amennyiért vette. Remélem majd olvassa ezt is (ha már itt vette), és rájön, mekkora bakot lőtt.

Pedig több helyen is felhívják a figyelmet, hogy az ár egy darabra értendő!Alex_Aston írta: ↑2023.04.16., vas. 18:47Erre varjatok gombot.
Új ára
Ez egy kicsit félre érthető, mert elsőre úgy tűnhet, hogy ez darab ár, pedig a pár kerül ennyibe.
Valószínűleg ez a sügér ezt nem tudja, és most azt hiszi, megfogta az isten lábát...![]()
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 467
- Kapcsolat:
Re: Clevo P775DM3 17.3" FHD 16GB RAM GTX1080
Nem használunk.img írta: ↑2023.04.16., vas. 00:40Egy hangosan gondolkodós tanács: gyorsabban és nagyságrendileg lenne érdemes csökkentened az árát ha el szeretnéd adni, mert 2025-től megszűnik a Windows 10 támogatottsága, a 11-hez viszont minimum 8. generációs CPU kell a hivatalos támogatottsági kritériumok szerint. Egyébként is elég kevés olyan potenciális vevő van, aki 1.5 évre vesz használt laptopot.
Csak azért jegyeztem meg, mert már fél éve hirdetgeted.

Vannak még pancserek akik rögtön lecsapnak ráAlex_Aston írta: ↑2023.04.16., vas. 18:47Erre varjatok gombot.

"Az igazi barát szemből támad."
- Alex_Aston
- V.I.P.
Erre varjatok gombot.
Új ára
Valószínűleg ez a sügér ezt nem tudja, és most azt hiszi, megfogta az isten lábát...
Új ára
Valószínűleg ez a sügér ezt nem tudja, és most azt hiszi, megfogta az isten lábát...

Szívesen segítek!
Ez nem az a Téma, amit a hirdető nyit. A hirdetés témájában tilos az ár kritizálása meg még sok minden más is, ami a Fórum egyéb területein nem. Remélem érthető?!
Mindent lehet a megfelelő helyen és a megfelelő stílusban. Ha a hirdetés körül minden rendben van, nincs min aggódni.
Semmilyen csiki-csuki módszer nincs. Egyszerű szabályok vannak. Ezek megszegése kerül szankcionálásra. A kizáráshoz jól oda kell tennie magát valakinek... mégha esetenként az illető ezt nem is így éli meg...
ákos
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7662
Szia Zoltán!zoltanvarga írta: ↑2023.04.16., vas. 16:28Üdvözlet! Szerény véleményem szerint ez a topic, a fórum jelenlegi szabályzata szerint a 22-es csapdája. Idézem: "ez a topic pedig pont azzal a céllal született, hogy a véleményt, pro és kontra lehessen írni úgy, hogy az ne legyen ártrollkodás". A szabályzat pedig így szól:
6.8.6. Az eladási ár meghatározása kizárólag a Téma nyitójának a hatásköre. Az ár kritizálása szigorúan tilos.
6.8.7. Amennyiben valaki mégis ellenállhatatlan kényszert érez az ár megkifogásolására, véleményezésére, akkor azt ne a Témában tegye meg, hanem küldjön egy Privát üzenetet a Téma nyitójának. Erről tilos a Témában szót ejteni.
Melyik része nem érthető? Ebbe a topic-ba egy betűt sem szabad írni a szabályzat szerint. Már jó pár hete szórakoztat, hogy mi megy itt, embereket zárnak ki, a csiki-csuki módszerrel. Most vagy el lehet mondani a saját véleményt, vagy nem.
Tudom, a vagy nem demokratikusabb!
Tisztelettel: Zoltán
Szívesen segítek!
Ez nem az a Téma, amit a hirdető nyit. A hirdetés témájában tilos az ár kritizálása meg még sok minden más is, ami a Fórum egyéb területein nem. Remélem érthető?!
Mindent lehet a megfelelő helyen és a megfelelő stílusban. Ha a hirdetés körül minden rendben van, nincs min aggódni.
Semmilyen csiki-csuki módszer nincs. Egyszerű szabályok vannak. Ezek megszegése kerül szankcionálásra. A kizáráshoz jól oda kell tennie magát valakinek... mégha esetenként az illető ezt nem is így éli meg...
ákos
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- Vappali
- Fórumlakó
- Értékelés: 140
zoltanvarga írta: ↑2023.04.16., vas. 16:28Üdvözlet! Szerény véleményem szerint ez a topic, a fórum jelenlegi szabályzata szerint a 22-es csapdája. Idézem: "ez a topic pedig pont azzal a céllal született, hogy a véleményt, pro és kontra lehessen írni úgy, hogy az ne legyen ártrollkodás". A szabályzat pedig így szól:asebestyen írta: ↑2023.04.15., szomb. 17:55A topic címe: Szerintem valami túlságosan drága. Ennek megfelelően mindenki eldöntheti, szerinte valami drága vagy sem, nyerészkedés vagy sem.
Tonee73 által berakott link egy információ az esetleges vevőnek az adott eszközről, puszta tény, semmmilyen irányú véleményt nem tartalmaz. Ez a topic pedig pont azzal a céllal születetett, hogy a véleményt pro és kontra le lehessen írni úgy, hogy az ne legyen ártrollkodás. Viszont a vélemény megfogalmazása is legyen szalonképes, mivel véleményt is lehet normálisan megfogalmazni és lehet ordenáré módon. Igaz, HunLaca?![]()
Továbbiakban az ilyen jellegű szalonképtelen hozzászólásokat eltávolítom és megy érte a warning.
Köszönöm a megértést!
6.8.6. Az eladási ár meghatározása kizárólag a Téma nyitójának a hatásköre. Az ár kritizálása szigorúan tilos.
6.8.7. Amennyiben valaki mégis ellenállhatatlan kényszert érez az ár megkifogásolására, véleményezésére, akkor azt ne a Témában tegye meg, hanem küldjön egy Privát üzenetet a Téma nyitójának. Erről tilos a Témában szót ejteni.
Melyik része nem érthető? Ebbe a topic-ba egy betűt sem szabad írni a szabályzat szerint. Már jó pár hete szórakoztat, hogy mi megy itt, embereket zárnak ki, a csiki-csuki módszerrel. Most vagy el lehet mondani a saját véleményt, vagy nem.
Konkrétan EBBEN a topicban elmondhatod. Viszont a hirdetésben ( ami itt "téma"-ként szerepel) nem szabad árat kritizálni.
Ha új hirdetést adsz fel, itt - ezen a portálon - úgy szerepel, hogy nyitsz egy új témát. Vagyis nem "új hirdetést" adsz fel, hanem egy "új témát" nyitsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vappali 2023.04.16., vas. 16:48-kor.
- zoltanvarga
- Értékelés: 14
Üdvözlet! Szerény véleményem szerint ez a topic, a fórum jelenlegi szabályzata szerint a 22-es csapdája. Idézem: "ez a topic pedig pont azzal a céllal született, hogy a véleményt, pro és kontra lehessen írni úgy, hogy az ne legyen ártrollkodás". A szabályzat pedig így szól:asebestyen írta: ↑2023.04.15., szomb. 17:55A topic címe: Szerintem valami túlságosan drága. Ennek megfelelően mindenki eldöntheti, szerinte valami drága vagy sem, nyerészkedés vagy sem.
Tonee73 által berakott link egy információ az esetleges vevőnek az adott eszközről, puszta tény, semmmilyen irányú véleményt nem tartalmaz. Ez a topic pedig pont azzal a céllal születetett, hogy a véleményt pro és kontra le lehessen írni úgy, hogy az ne legyen ártrollkodás. Viszont a vélemény megfogalmazása is legyen szalonképes, mivel véleményt is lehet normálisan megfogalmazni és lehet ordenáré módon. Igaz, HunLaca?![]()
Továbbiakban az ilyen jellegű szalonképtelen hozzászólásokat eltávolítom és megy érte a warning.
Köszönöm a megértést!
Ez is ékes példája, a külföldi árakra mennyire megy a hivatkozás:
viewtopic.php?f=33&t=188965&p=2788903&h ... o#p2788903
Az itthonira, ráadásul itt avx-en 2022-ben volt eladó, arra valahogy nem sikerül:
viewtopic.php?f=33&t=175726&p=2700591&h ... o#p2700591
Lehet ugyan az a kettő
viewtopic.php?f=33&t=188965&p=2788903&h ... o#p2788903
Az itthonira, ráadásul itt avx-en 2022-ben volt eladó, arra valahogy nem sikerül:
viewtopic.php?f=33&t=175726&p=2700591&h ... o#p2700591
Lehet ugyan az a kettő

Ha a HFP is hasonlóan működne, mint az avx = lenne hozzászólási lehetőség, ott sem maradna szó nélkül, megnyugodhatsz.quad írta: ↑2023.04.15., szomb. 17:37Lenne egy kérdésem a mindenütt nyerészkedést keresőkhöz:
Az AVX egyik tagja pár napja eladott itt 27 db Stockfisch CD - köztük néhány duplikátot is - 100 ezer Ft-ért, azaz átlag 3,7 ezer Ft-ért.
Rá két napra egy, a HFP-n rendszeresen CD-ket áruló gyűjtő (vagy kereskedő?) meghirdette ezeket a duplikátokat, de már 5900 és 6600 ft-közötti árakon.
Na most ez nyerészkedés vagy sem?
Egyébként ez a kérdés sok esetben felmerülhet egyben megvásárolt több készülék (pl hangfal + erősítő + forrás) egyenkénti eladásánál.

Re: Clevo P775DM3 17.3" FHD 16GB RAM GTX1080
Egy hangosan gondolkodós tanács: gyorsabban és nagyságrendileg lenne érdemes csökkentened az árát ha el szeretnéd adni, mert 2025-től megszűnik a Windows 10 támogatottsága, a 11-hez viszont minimum 8. generációs CPU kell a hivatalos támogatottsági kritériumok szerint. Egyébként is elég kevés olyan potenciális vevő van, aki 1.5 évre vesz használt laptopot.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7662
A topic címe: Szerintem valami túlságosan drága. Ennek megfelelően mindenki eldöntheti, szerinte valami drága vagy sem, nyerészkedés vagy sem.
Tonee73 által berakott link egy információ az esetleges vevőnek az adott eszközről, puszta tény, semmmilyen irányú véleményt nem tartalmaz. Ez a topic pedig pont azzal a céllal születetett, hogy a véleményt pro és kontra le lehessen írni úgy, hogy az ne legyen ártrollkodás. Viszont a vélemény megfogalmazása is legyen szalonképes, mivel véleményt is lehet normálisan megfogalmazni és lehet ordenáré módon. Igaz, HunLaca?
Köszönöm a megértést!
Tonee73 által berakott link egy információ az esetleges vevőnek az adott eszközről, puszta tény, semmmilyen irányú véleményt nem tartalmaz. Ez a topic pedig pont azzal a céllal születetett, hogy a véleményt pro és kontra le lehessen írni úgy, hogy az ne legyen ártrollkodás. Viszont a vélemény megfogalmazása is legyen szalonképes, mivel véleményt is lehet normálisan megfogalmazni és lehet ordenáré módon. Igaz, HunLaca?

Köszönöm a megértést!
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- quad
- Fórumlakó
- Értékelés: 77
Lenne egy kérdésem a mindenütt nyerészkedést keresőkhöz:
Az AVX egyik tagja pár napja eladott itt 27 db Stockfisch CD - köztük néhány duplikátot is - 100 ezer Ft-ért, azaz átlag 3,7 ezer Ft-ért.
Rá két napra egy, a HFP-n rendszeresen CD-ket áruló gyűjtő (vagy kereskedő?) meghirdette ezeket a duplikátokat, de már 5900 és 6600 ft-közötti árakon.
Egyébként ez a kérdés sok esetben felmerülhet egyben megvásárolt több készülék (pl hangfal + erősítő + forrás) egyenkénti eladásánál.
LP: Thorens TD-2001 RDC, SME3009, Audio Technica AT33PTG. AT-650,
Digitális: Olive 4 HD,
Erősítők: Quad II, 66, 306, McIntsh MC30, STAX SRM-T1W
Hangsugrzók: Rogers LS3/5A+AB1, ML Electromotion ESL, STAX Lambda Signature, SR-404
Digitális: Olive 4 HD,
Erősítők: Quad II, 66, 306, McIntsh MC30, STAX SRM-T1W
Hangsugrzók: Rogers LS3/5A+AB1, ML Electromotion ESL, STAX Lambda Signature, SR-404