Írtam neki, hogy nem zavarja, drágább az ára, mint az új terméknek?
Nagy mellénnyel írt, hogy tanuljak meg olvasni, mert darabja ennyi, és ő nagyon jó áron adja.
Felvilágosítottam, hogy neki van hiányossága a szövegértelmezéssel, mivel a kereskedői oldal tetején ott van nagybetűvel és kisbetűvel is, hogy "JBL 4312G hangfalpár". De próbálja ki, tegye kosárba, akkor is látja, hogy hangfalpár van benne, ha 1db-ot vesz.
De ő csak hajtogatja, hogy olvassam el.
Írtam a forgalmazónak is, hogy nézzék meg, mert többen is félreértik a dolgot. Ezt válaszolták, azt hiszem, ilyen egy korrekt kereskedő, mert ráadásul 1 óra múlva kékkel kiemelték a leírás elején, hogy pár ár.
"Kedves Alex!
Nagy nagy Köszönet!!!!!!!!!!!!!!
Korrekció rövid időn belül el fog készülni
Pár áras…..
Kárpótlásul…
Önnek és a csapatnak akit osszezavartunk:
-15 % a következő vásárlásnál. A kisebbik árból. Mindenre is.
Üdvözlettel,
Snell Sándor
70 333 0099"
Ezt is megküldtem a zugneppernek, ugyanígy, idézőjelbe, hogy ezt írta a forgalmazó.
Erre válaszol, hogy
"Nem felületesen olvastam,hanem akkor az önök kiírása volt rossz,és félrevezető!
És kedves Sándor, akkor azt is megtudná mondani mennyi gari jár rá? Az előző tulaj nem tudta,és a honlapon sincs feltüntetve! Köszönöm"
Erre megint írtam neki, hogy újfent felületesen olvasott, mert nem én vagyok a Sándor, írtam, hogy idézem a kereskedő levelét...
Szóval ezek után emberünk egyre idegesebb hangnemben írt, káromkodott, stb., amikor leeshetett neki, hogy mekkora árnyékra vetődött, sőt inkább még a mellé is inkább
Ennyi a történet részemről, én jól szórakoztam azon, hogy egy gátlástalan, figyelmetlen zugnepper most főhet a levében.