Ezért is kacagtam fel némán magamban, amikor ezt dobta a gugli. Régebben Sagannak is átméretezett Cannondale volt, de így illúzió a Conti Competition szingó is, ami csak névben azonos az ltd verzióval amivel a pro megy.AAttila írta: ↑2023.04.09., vas. 23:39Emlékszel? Pont ma mondtam, csak a P vázakkal kapcsolatban. Azt hiszed vettél egy bicót,mint amivel az Ineos megy, de azt nem tudod,hogy nekik személyre szabottan gyártják és sosem vehetsz olyan vázat.revox írta: ↑2023.04.09., vas. 23:04ennyit arról, amikor azt hiszed, azt vetted a boltban, amit a nagyok is használnak![]()
At Milan-San Remo, the new tyres were mounted on Shimano Dura-Ace C60 deep-section tubeless wheels. Shimano makes the C60s stiffer than the C50s that van der Poel was riding at E3 Saxo Classic, using 1.8mm spokes in place of 1.5mm. It says that this makes them better for manoeuvring at high speeds - useful for a race-winning descent of the Poggio then.
Egyébként azt kerestem, milyen gumival mentek rubén, tbls vagy tblr. Az a defekt elég cumi volt, de nem derült ki.