Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7653
Re: Kerékpározás
Nah, a Tehénnel nem kell félnem, hogy ~avg 200W-ból avg 32.7-et megyek, max egy 5-ös sor végén, de ott is csak síkon és csak talán-talán. 

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Azt viszont el kell ismerni, Revi Reacto-ja az enyémhez képest túrabicikli.
már ami a kényelmet illeti. Nekem a 8,5bar is felütött olyanokat, pattogott a gépem olyanokat....Kipróbáltam a Reacto-t, csak siklott az úton 

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5063
Akkor TT géppel jött, ugye? 

Mifélét? Én csak utaztam. A kereket még jól tudom rakni

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Nekem is van ilyen ultrahangos tisztítóm.revox írta: ↑2023.04.08., szomb. 22:45Vedd le tréning után és van idő áztatni. De bármiben ázik, ki kell mosni folyóvízben, különben marad belül kosz. Pärtnak mintha lenne valami rezgő buzerátora a mosáshoz. Lassan azt kellene szerezni egyet. Nemrég a fogorvosnál is láttam valami ilyen masinát, azzal mostak, gondolom fúrófejet, stb... a mosás a leggázosabb. Ha órákig mosnám, áztatás után, akkor is mindig talál kevés koszt...
Nálam utána szárítás és megy be az olajospitlibe, ahol ázik pár órát, de volt, hogy lusta voltam "kiteregetni" és benne volt 1-2 hétig![]()
- asebestyen
- V.I.P.
Revi! Azt tudod, hogy Atti most elvette a felmentésed?

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Kicsit

halfnote.hu
halfnote.hu
Egyébként Revi simán megoldotta rutinból. A térde miatt mentem egy kicsit többet elöl, levegővel,izommal bírta simán. 

Uncsi lett volna végig hátszélAAttila írta: ↑2023.04.09., vas. 17:02Körbeszél, de sajnos nem a jó iránybólrevox írta: ↑2023.04.09., vas. 17:00Ment így is, mint a meszesasebestyen írta: ↑2023.04.09., vas. 16:30Nem gumizott Attinak a hajtás? Csak mert nem karbon talpúnak tűnik a cipő....![]()
nem hozta a cipőt
de derekasan megkűzdött a hortobágyi széllel
én nem.sokat álltam előre, azt is mind hamar megbántam
![]()
Mikor indultunk, belóktem poénnak,mi cumi lenne, körbeszél lenne... bejött![]()
![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Csak ketten mentetek?
Körbeszél, de sajnos nem a jó iránybólrevox írta: ↑2023.04.09., vas. 17:00Ment így is, mint a meszesasebestyen írta: ↑2023.04.09., vas. 16:30Nem gumizott Attinak a hajtás? Csak mert nem karbon talpúnak tűnik a cipő....![]()
nem hozta a cipőt
de derekasan megkűzdött a hortobágyi széllel
én nem.sokat álltam előre, azt is mind hamar megbántam
![]()
Mikor indultunk, belóktem poénnak,mi cumi lenne, körbeszél lenne... bejött![]()

Reggel volt egy kis kapkodás, így a szüleimnél maradt a cipőm. De úgy gondoltam ennyi előny belefér
mondjuk egyszer begörcsölt a bal lábamon 2 ujjam
asebestyen írta: ↑2023.04.09., vas. 16:30Nem gumizott Attinak a hajtás? Csak mert nem karbon talpúnak tűnik a cipő....![]()

Reggel volt egy kis kapkodás, így a szüleimnél maradt a cipőm. De úgy gondoltam ennyi előny belefér

Ment így is, mint a meszesasebestyen írta: ↑2023.04.09., vas. 16:30Nem gumizott Attinak a hajtás? Csak mert nem karbon talpúnak tűnik a cipő....![]()

Mikor indultunk, belóktem poénnak,mi cumi lenne, körbeszél lenne... bejött

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
Nem gumizott Attinak a hajtás? Csak mert nem karbon talpúnak tűnik a cipő.... 

Na jó, ez már kicsi neki

halfnote.hu
halfnote.hu
axxonynak egy ékszere van: énpärt írta: ↑2023.04.09., vas. 00:40Míg be nem fogod bringaláncra, kimosod vele előtte az ékszereit, szemüvegét. Csillogni fog a szeme, hogy milyen gondoskodó a pasija, képes volt ilyen csajos cuccra beruházni.![]()
Azért lehet nélküle élni, ha bevaxulsz, meg pláne. Kis vackot meg nem érdemes belőle venni, mert az tényleg csak apróságokhoz jó. Az enyém nagyobbacska, de az 53-as lánckereket már nem is tudtam vele mosni.
Ja, egyébként ez nálam nem váltotta ki az oldószeres mosást, csak két merítés közt ezzel szedtem ki az oldószer által már fellazított szennyeződést. De sima oldószeres csereberével is működik, csak ez nagyon gyorsítja a dolgot.

nekem akkora kell, hogy a láncot kimossa. sor meg lánckerék viszonylag jól takarítható a hagyományos módszerekkel, de a hely tényleg fontos tényező. persze, ha a sor belefér, az se baj, vagy a rotor, csapágyak,de alapvetően a lánc a problémás. abból van elegem, amikor tartom a vízcsap alatt és még ötödik ásztatás után se folyik tiszta víz. de az igaz, kicsivel lehetne nagyobb. 8deci nem sok.
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Míg be nem fogod bringaláncra, kimosod vele előtte az ékszereit, szemüvegét. Csillogni fog a szeme, hogy milyen gondoskodó a pasija, képes volt ilyen csajos cuccra beruházni.
Azért lehet nélküle élni, ha bevaxulsz, meg pláne. Kis vackot meg nem érdemes belőle venni, mert az tényleg csak apróságokhoz jó. Az enyém nagyobbacska, de az 53-as lánckereket már nem is tudtam vele mosni.
Ja, egyébként ez nálam nem váltotta ki az oldószeres mosást, csak két merítés közt ezzel szedtem ki az oldószer által már fellazított szennyeződést. De sima oldószeres csereberével is működik, csak ez nagyon gyorsítja a dolgot.

azt olvastam, de valaki kommentelte, hogy a kijelzője nem OK, mert nem a folyadékot méri. de az fix, hogy most nincs erre 60ezrem. kiganéztam nemrég magam alól és szegénység van. de nekem valami 16ezer rémlik, hogy Neked annyiba fájt, talán aldibanpärt írta: ↑2023.04.08., szomb. 23:55Akár, bár elég aprócska, meg az egyik értékelés szerint xar a fűtése. Az intenzív oldáshoz szükséges kb. 50-60°.revox írta: ↑2023.04.08., szomb. 23:43Na, nekem jöhet egy linkcsokor, honnan lehet bevásárolni.pärt írta: ↑2023.04.08., szomb. 23:27De nem valami ultrahangos mosód van? Abba mit teszel? Sima vizet? Vagy valami zsíroldót? (Akár mosogatószer?)
Víz meg egy speckó zsíroldó, de egy jobb mosogatószer is megteszi.
De már ez se kell. A használt láncról a forró fürdőben egyszerűen leolvad a maradék paraffin. És az sem egy fém kopadékkal teli, elkoszolódott truymó, hanem viszonylag tiszta anyag. Ha koszos környezetben volt használva, akkor forrásban levő vízzel nyakonöntve letisztítható a láncról a régi anyag, szárítás után meg jöhet a vax.
Ez jó lehet?
https://www.emag.hu/enzo-sonicco-5-ultr ... DJ8N8ZMBM/
Ez már komolyabbnak tűnik:
https://www.emag.hu/6-5-literes-220-w-o ... ction=view

de majd jobban rákeresek, hátha dob valami értelmeset a gugli. meg egyébként is kicsi kell, ami elfér. már minden zugot betömtem valamivel, kerék, vagy kormány, stb... az axxony ki is vág egy ilyen bödönnel, a pincébe meg nincs kedvem lemászkálni láncozni. oda max fűrészeln, reszelni megyek, satupad már nem fért sehova

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Akár, bár elég aprócska, meg az egyik értékelés szerint xar a fűtése. Az intenzív oldáshoz szükséges kb. 50-60°.revox írta: ↑2023.04.08., szomb. 23:43Na, nekem jöhet egy linkcsokor, honnan lehet bevásárolni.pärt írta: ↑2023.04.08., szomb. 23:27De nem valami ultrahangos mosód van? Abba mit teszel? Sima vizet? Vagy valami zsíroldót? (Akár mosogatószer?)
De már ez se kell. A használt láncról a forró fürdőben egyszerűen leolvad a maradék paraffin. És az sem egy fém kopadékkal teli, elkoszolódott truymó, hanem viszonylag tiszta anyag. Ha koszos környezetben volt használva, akkor forrásban levő vízzel nyakonöntve letisztítható a láncról a régi anyag, szárítás után meg jöhet a vax.
Ez jó lehet?
Kafetériára szoktam venni, csak úgy 40pärt írta: ↑2023.04.08., szomb. 23:4035e, akciósan?!revox írta: ↑2023.04.08., szomb. 23:23Ezeknek nem szóltak, hogy a 10es már nem divat![]()
https://ebike.hu/termekek/hajtas/lanc/1 ... eges-lanc/![]()
Túlárazott butik cucc. Bár tudom, hogy vannak rajongói.![]()
Most ránéztem: már az Ultegrám is felment hétről egy tízesre. Bár a minden más is még sokkal többel...

Amúgy az SL is jó és olcsóbb, csak az az arany, a színe nekem nem annyira. A sima nikkeles ezüst meg érezhetően más kicsit, nem annyira direkt, mint a másik kettő.
halfnote.hu
halfnote.hu
Na, nekem jöhet egy linkcsokor, honnan lehet bevásárolni.pärt írta: ↑2023.04.08., szomb. 23:27De nem valami ultrahangos mosód van? Abba mit teszel? Sima vizet? Vagy valami zsíroldót? (Akár mosogatószer?)
Ez jó lehet?
halfnote.hu
halfnote.hu
Túlárazott butik cucc. Bár tudom, hogy vannak rajongói.
Most ránéztem: már az Ultegrám is felment hétről egy tízesre. Bár a minden más is még sokkal többel...
- pärt
- Hazajáró lélek
35e, akciósan?!revox írta: ↑2023.04.08., szomb. 23:23Ezeknek nem szóltak, hogy a 10es már nem divat![]()
https://ebike.hu/termekek/hajtas/lanc/1 ... eges-lanc/

Túlárazott butik cucc. Bár tudom, hogy vannak rajongói.

Elég tisztán jobb volt mindenkinél. De az atizást egyre nehezebb elviselni. Főleg úgy, hogy elkövet még sok apró hibát. Minap is elődzör megrántotta, hogy Vinge is megúszott, utána meg kibirított hamarabb, mint a vezír arra számított volna. Tegnapelőtt axxem, az utolsó meredeken. Ma is voltak helyezkedési gondjai, de majd beletanul, nameg, a montis múlt. Gyerekként nem égett be a rutin, ami még látszik. De ez nem baj, majd javul, de amit a két okos leművel, lassan lekörözi a hova tűnt Damon Hill-tRotox írta: ↑2023.04.08., szomb. 23:25Na, erről ennyit. (Elborozgattunk a szomszéddal, csak most néztem meg, ilyenkor remélem már nem spoiler.)Rotox írta: ↑2023.04.04., kedd 19:15Mikor Ati év elején már-már a Jumbo első emberei közé lett "emelve" Vingegaard, Roglic, meg Van Aert mellé mindössze egyetlen (bár valóban impozáns), kb. 2 km hegyi felvezetést követően, akkor azt írtam (visszakereshető), térjünk erre vissza a San Remot és a Tirrenot követően.
Most is azt mondom (de éppen ellenkező "előjellel"), várjuk csak meg szépen a szombatot. Mindazonáltal, próbáljuk tisztán látni a realitásokat is...

halfnote.hu
halfnote.hu