A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Többszöri próbálkozás ellenére most sem tudtam teljesen elengedni az LP-t. Megvenném életem első DD lemezjátszóját,és az AT kínálatát nézegetem. Mit javasolnátok 300k-n belül?
Többszöri próbálkozás ellenére most sem tudtam teljesen elengedni az LP-t. Megvenném életem első DD lemezjátszóját,és az AT kínálatát nézegetem. Mit javasolnátok 300k-n belül?
Ilyen "lemezjátszóval" egybeépített lósz@rt még nem is láttam, mint ez a Randix, vagy micsoda. Ehhez képest az IKEA egy Linn.
Pedig fölöttébb praktikus szerkezet. Gondolj csak bele Gyuri! Sétálsz az utcán büszke tulajdonosaként egy ilyen gépnek,s egyszer csak elkap a a a lemezjátszhatnék,és meg van oldva!
Valóban, ezek a minden az egyben (nem all in one) gagyi készülékek nagyon ,,menők" voltak...
A tetején lévő frekvencia átviteli görbe csak emelt a színvonalán
Rég volt, szép volt.....
Szerintem annyira nem.
Ha választanom kellene, hogy egy Campa szettes Colnagoval járok és otthon IKEA - t hallgatok, vagy Praktikeres, Tescós, stb. bicajt tekerek, itthon meg pl. a Rock - ot hallgatom, köszi, maradnék az utóbbi verziónál.
Persze, az árnyalja képet, hogy ki mennyi időt tölt a bringa nyergében.
Én már kevesebbet.
Egyszerűen nem kellene szemetekre elherdálni a föld energia és nyersanyag készleteit!
Szerintem annyira nem.
Ha választanom kellene, hogy egy Campa szettes Colnagoval járok és otthon IKEA - t hallgatok, vagy Praktikeres, Tescós, stb. bicajt tekerek, itthon meg pl. a Rock - ot hallgatom, köszi, maradnék az utóbbi verziónál.
Persze, az árnyalja képet, hogy ki mennyi időt tölt a bringa nyergében.
Én már kevesebbet.
Lehet, hogy nekem címezte a srác a videó elején azt a pár bölcs mondatot? Mert ugye, fikázni mertem korábban ebben a topikban ezt az ipari hulladékot hallatlanban. Nos egyetértek, azzal, hogy érdemes meghallgatni cuccokat mielőtt véleményt nyilvánítunk, viszont vannak olyan esszenciák, minimum elvárások és alapvetések a hifiben amivel egy ilyen szóban forgó műanyag szemétről 25-30 év tapasztalata nélkűl is meglehet mondani hallatlanban egyértelműen, hogy pénzkidobás. Ha nekem szólt akkor mégiscsak én vagyok a bölcsebb mert a srác kidobta rá a lóvét és ugyan arra a következtetésre jutott amire én. Vannak olyan pillanatok amikor bölcsebb nem kimondani a bölcsnek tűnő gondolatokat.
Bármelyik hi-fi célra gyártott Japán tojáshéj lemezjátszót előbb beraknék a polcra mint azt a svéd izét.
Cipész maradjon a kaptafánál. Gyártsanak bútort, ahhoz értenek. A hi-fit hagyják meg azoknak akik ahhoz értenek. Period!
Én csak az áruhazban láttam, a kiállított darabot. Mikor megláttam, megtapogattam, kopogtattam, megemeltem, utána azt sem tudtam sírjak-e, vagy nevessek. Csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem. Erre mi szükség volt?
Egy kritikán aluli produktum, ahhoz képest igen drága, és ez az utóbbi a problémásabb. Az átlag ember azt gondolja, "hú, ennek van ára, ez biztos jó lehet!" Pedig dehogy...
Lehet, hogy nekem címezte a srác a videó elején azt a pár bölcs mondatot? Mert ugye, fikázni mertem korábban ebben a topikban ezt az ipari hulladékot hallatlanban. Nos egyetértek, azzal, hogy érdemes meghallgatni cuccokat mielőtt véleményt nyilvánítunk, viszont vannak olyan esszenciák, minimum elvárások és alapvetések a hifiben amivel egy ilyen szóban forgó műanyag szemétről 25-30 év tapasztalata nélkűl is meglehet mondani hallatlanban egyértelműen, hogy pénzkidobás. Ha nekem szólt akkor mégiscsak én vagyok a bölcsebb mert a srác kidobta rá a lóvét és ugyan arra a következtetésre jutott amire én. Vannak olyan pillanatok amikor bölcsebb nem kimondani a bölcsnek tűnő gondolatokat.
Bármelyik hi-fi célra gyártott Japán tojáshéj lemezjátszót előbb beraknék a polcra mint azt a svéd izét.
Cipész maradjon a kaptafánál. Gyártsanak bútort, ahhoz értenek. A hi-fit hagyják meg azoknak akik ahhoz értenek. Period!