Az Arendal esetében EU-n belül vagyunk, szóval gyorsan, gördülékenyen tud menni az üi.st81 írta: ↑2021.11.19., pén. 15:50Köszönöm mindenkitől az ajánlásokat!
Az Arendal és Monolith-nál vajh' hogyan lehet érvényesíteni a garanciát? Ha bármi gond van, hova küldhetem?
Ma délelőtt félig jó hírt kaptam a szerviztől: nem az én szubom vált totálkárossá. Összekeverték egy másik ugyanilyen, javításra váró típussal. Még van remény!
Érdemes megőrizni a dobozt, amiben vásárláskor kapod, mert abban tudod visszaküldeni a terméket probléma esetén.Ha nincs meg a doboz, akkor abban kell visszaküldeni amiben kapod a csere terméket. A szállításhoz a címkét küldik mailben. Nincs költséged, nincs utánajárás. Egyszerűbb mint Mo.-n szervízt kajtatni...
If we ship you a replacement part for your product, which can swap out by yourself, we will send pre-paid return labels to return the defective part to us. This part must be returned or you will be invoiced for the replacement part in full. Every cost is covered by us if the product is under warranty.