Ennek egyik oka a rendkívüli szinkron, mert valjuk be azért erőteljesen blőd filmek ezek, de én is imádom szinte mind.
Anulu for president.

Én nem tudom megunni őket.DeLorean írta: ↑2021.07.01., csüt. 14:17Az szép! Nekem 7 sikerült.Alex_Aston írta: ↑2021.07.01., csüt. 12:49Pffff. Tiszta ciki. Csak 14-et tudtam jól, egyet nem (Isten óvja a királynőt kérdést)... Pedig nekem mint fekete öves rajongónak, tudnom kellett volna ezt is![]()
Annyira régen láttam már a filmeket...![]()

Nem, nem volt ilyen direkt a dolog. Nehéz spoilerek nélkül beszélni a filmről, de ügyesen kerülte ki az ideologikus elkötelezettség és az egyszerű áthallások jelentette csapdákat.
Nem volt némi áthallás a jelenlegi "pandémiás" helyzet és intézkedések, illetve a háttérben zajló folyamatok közt?bitrograde írta: ↑2021.06.27., vas. 10:04Tegnap - hosszú kihagyás után - újra moziba mentem. Öten ültünk a nézőtéren, és az Új világrend című mexikói filmet sikerült megnézni. Mit is mondhatnék? Elvárások nélkül ültem be a nézőtérre, az eredmény pedig mellbevágónak bizonyult. Ha a film vége nem lenne némileg szájbarágós a szélben hosszan lebegő mexikói zászlóval (elég sok zászlót lehetett volna oda behelyettesíteni), akkor semmivel sem lett volna kíméletlenebb a film, mintha a Tarantino filmeket Buñuel rendezte volna.
Trailer a linken.
Itt meg a film nyitóképe, melynek címe az ismert szólás a háború végéről.
![]()

Érdemes nézni? Nekem az utolsó két (vagyis két részesre csinált finálé) Avengers akkora csalódás volt, mert látszott rajtuk, hogy ez tényleg csak a bevételre készült, semmi másra.

Igen, elég gáz, amikor egy sorozatban a mellékszereplők jobbak/izgalmasabbak mint a főszereplő. Az első évad tényleg olyan volt, mintha Favreau egy Star Wars D20 szerepjáték kampányt dolgozott volna fel. Menj fiam és tápolódj. Szerez meg a +1-es páncélokat, majd....-KP- írta: ↑2021.06.25., pén. 15:51Megnyugtatlak, igen, olyan. Sőt, rosszabb. Az első évadból nagyjából az első meg az utolsó két rész volt értékelhető emlékeim szerint. A második évad valamivel jobb, de ott is megvannak a filler részek sajna. Ami elég szomorú, tekintve hogy 7-8 részes egy évad fél órás epizódokkal. Hogy ennyire ne legyen ötlet megtölteni tartalommal úgy, hogy ekkora frenchise áll mögötte?

Megnyugtatlak, igen, olyan. Sőt, rosszabb. Az első évadból nagyjából az első meg az utolsó két rész volt értékelhető emlékeim szerint. A második évad valamivel jobb, de ott is megvannak a filler részek sajna. Ami elég szomorú, tekintve hogy 7-8 részes egy évad fél órás epizódokkal. Hogy ennyire ne legyen ötlet megtölteni tartalommal úgy, hogy ekkora frenchise áll mögötte?
Bocs, nem tudtam, hogy A mandalóriról csak pozitív véleményt lehet írni.

Lehet.

Nehéz téged megérteni :) Ennél jóval komolyabb sorozatokat 10 perc után dobbsz, de ezt a marhaságot képes voltál 150percig nézni?