Aszpirin írta: ↑2021.06.20., vas. 13:47
Nehéz téged megérteni :) Ennél jóval komolyabb sorozatokat 10 perc után dobbsz, de ezt a marhaságot képes voltál 150percig nézni?
Lehet.
Egyrészt, egészestés filmekkel megbocsátóbb vagyok (azt alkalmanként 1,5-2 óra alatt letudom), mint összességében sok órás évadokkal.
Lehet, hogy rossz filmekkel több időt töltöttem, mint mondjuk, a Battlestar Galactica 75/76 epizódja (attól függően, hogy a minisorozatot 1-nek vagy 2-nek számoljuk, lásd magyar és angol wiki oldal), de, hogy nem állok neki 70+ epizód megtekintésének, az teljesen biztos.
Ez van.
Másrészt, a filmekkel, sorozatokkal én csak kikapcsolódni akarok, én még nem unom a szuperhős és/vagy képregényfilmeket, sőt, az eredettörténeteket se untam el, csak legyen benne némi spiritusz vagy (akár önreflexív) humor.
Egy sorozatban akár komolytalan, akár komoly, kell valami (hangulat, karakter, zene, akármi), ami oda láncoljon, nem elég ha szimplán jó (pl. Dark), sőt, lehet, hogy egy gyengébb sorozatban megfog valami, ami miatt mégis nézem (pl. Emerald City-t néztem volna tovább).
Egyébként, hétvégén belenéztem a
Broooklyn Nine-Nine (Brooklyn 99- Nemszázas rendőrörs) sorozatba, de nem tetszett, volt benne 1-2 vicc, de amit láttam összességében nem volt vicces, ráadásul a szereplők sem voltak hitelesek, Andy Samberg sem nyomozónak tűnt, hanem egy standup-osnak, aki nyomozót próbál alakítani - sikertelenül, de a többiek se voltak jobbak - számomra.
Megnéztem a
The Queen's Gambit (A vezércsel) 1. részét is.
A cselekmény nem volt túl izgalmas, de kellően érdekes volt és a színészi játék tetszett, így valószínűleg majd folytatom, de már elég sok megkezdett, de még be nem fejezett sorozatom van...
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek