Mégis sokan szeretik itt is, nem véletlenül van ennyi rajongója pl. ezeknek a nagy JBL és Tannoy dobozoknak.bitrograde írta: ↑2021.04.11., vas. 16:34Arról nem is beszélve, hogy közben a hifiben mennyit inflálódott ez az érték, pl. a hangsugárzók terén.andarson írta: ↑2021.04.11., vas. 16:31...de a fogyasztói inflációs index alapján a 2000 USD ma 2800 USD (internetes keresésem alapján) ami meg mai árfolyamon már több mint 800e Ft, (18 év alatt felére gyengült a Ft ezek szerint ) azaz nagyából mai árszínvonalra számolva egy 800eFt-os hangfalat készül leváltani Alex, hát nincs könnyű helyzetben...
Ettől még szerintem elég szimptomatikus ez a mélyhang-fetisizmus.
Hogyha egy zenében lévő hang gyárilag ott van, de nem hallani, akkor az én nézetem szerint hiányos az elérhető élmény. És ehhez nem táp kábel, meg mittomén milyen csoda elektronika kell, hanem olyan eszköz, ami képes megszólaltani.
Persze megértem, ha valakinek nem hiányzik a "rendes" mély, mert végül is lehet élni nélküle. Csak akkor ne nézzen úgy a másikra, amint egy ufóra, vagy ne a rendszerét hibáztassa annak, aki meg szeretné azt hallani.