Az én Bubinga színű MA dobozaimhoz egyáltalán nem illik a fehér, de úgyse a garázsban tartom a hangfalakat - se a nappaliban a kocsit, szóval 911 bármilyen színben jöhet!

Igen, tudnak valamit, a Duo már megvan, viszont Taycan helyett egy 911 a hosszú távú cél, bármilyen színben is!

Én azért lehet, hogy finnyáskodnék, ha ingyen megkínálnnak egy párral így fehérben...
De a Taycannak legalább jól áll a fehér!

Hozzám jöhetne mindkettő, mondjuk az Avantgarde nem kéne fehérben!

Na EZ szép, látod

Azért amikor az elején elhangzik hogy ez a kocsi "low profile" - jó hogy nem sleeper :) - akkor elgondolkoztam rajta, mi más állhat még a fickó garázsában. Egy Singer Porsche kb. egy atomvillanással felérne idehaza!

Mindeközben:

Persze a kisemmberrel fizetik meg mindenhol a + milliókat de ráadásul egy elektromos is nagyon szennyezi a környezetet sokkal jobban mint gondolnánk kb 15 év mulva éri utól az állítólag káros dieselt károsanyag kobocsátásban. Ráadásul az elektromos auto parkolót vesz el nem is keveset ( a töltésnél 2 hely, sok töltő db van) és + még nem is fizet érte! A kisember már megint hátrányba kerül és gátlástalanul emelik az parkoló árakat!Acme írta: ↑2020.01.22., szer. 10:25Ha sok lesz belőle, támogatás helyett majd jön az adó, mint minden másra. Ezen is el lehet gondolkozni, hogy miért támogatja az állam - nem csak nálunk, máshol is - a 10+ milliós autók vásárlóit, és rajtuk keresztül a hatalmas profittal működő autógyárakat. Cserébe kisebb lesz a forgalom a városokban? Kevesebb füst lesz a 2 tonnás PHEV után, mint a csóró 1000-es Swiftes mögött? Az ingyen parkolás átülteti majd az embereket a tömegközlekedésre?Szalon írta: ↑2020.01.22., szer. 09:46Egész gyorsan elkezdték tolni az árakat...
https://totalcar.hu/magazin/hirek/2020/ ... nytoltoin/
Feltételezve egy normál 20kW/100km-es "fogyasztást" az innentől ezeken a gyors töltőkön 5600ft-ot jelent, ami egyenlő 14l-es benzinfogyasztással...De még a kedvezményes márkák töltése is ~ 4,7l-es fogyasztással egyenlő a pénztárcánknak...
Kíváncsi vagyok, milyen ütemben zárkóznak a többiek! Szerintem gazdaságilag egyáltalán nem érte meg eddig sem a 2x-es árú villanyautó, de hamarosan még inkább luxus lesz, ha egyre szűkülnek a kedvezmények, a terjedéssel arányosan, pedig a teljes autóállomány elhanyagolható részét teszik még csupán ki. Mi lesz, ha majd 10-20%-os arányban lesznek?![]()
![]()
Ha sok lesz belőle, támogatás helyett majd jön az adó, mint minden másra. Ezen is el lehet gondolkozni, hogy miért támogatja az állam - nem csak nálunk, máshol is - a 10+ milliós autók vásárlóit, és rajtuk keresztül a hatalmas profittal működő autógyárakat. Cserébe kisebb lesz a forgalom a városokban? Kevesebb füst lesz a 2 tonnás PHEV után, mint a csóró 1000-es Swiftes mögött? Az ingyen parkolás átülteti majd az embereket a tömegközlekedésre?Szalon írta: ↑2020.01.22., szer. 09:46Egész gyorsan elkezdték tolni az árakat...
https://totalcar.hu/magazin/hirek/2020/ ... nytoltoin/
Feltételezve egy normál 20kW/100km-es "fogyasztást" az innentől ezeken a gyors töltőkön 5600ft-ot jelent, ami egyenlő 14l-es benzinfogyasztással...De még a kedvezményes márkák töltése is ~ 4,7l-es fogyasztással egyenlő a pénztárcánknak...
Kíváncsi vagyok, milyen ütemben zárkóznak a többiek! Szerintem gazdaságilag egyáltalán nem érte meg eddig sem a 2x-es árú villanyautó, de hamarosan még inkább luxus lesz, ha egyre szűkülnek a kedvezmények, a terjedéssel arányosan, pedig a teljes autóállomány elhanyagolható részét teszik még csupán ki. Mi lesz, ha majd 10-20%-os arányban lesznek?![]()

Én is majdnem vettem egy Leaf-et két hónapja, mert pont ilyen felhasználásra jó a villanyos. Még azt is elhiszem, hogy "zöldebb" mint a benzines. A napi 80km már elég para vele, főleg télen, de nekem kevesebb a "rutin".Vinkler írta: ↑2020.01.19., vas. 09:10Most úgy alakult az életem, hogy a lakhelyemtől járok 11 km-re dolgozni. Este el kell még ugranom erre-arra, de az is szinte végig dugóba. Nem nagyon megyek többet napi 25-80 km-nél és 90%-ban egyedül, 10%-ban 1-2-3 gyerekkel. Simán lehet, hogy egy e-Up jó választás lenne.![]()

Ennek is meg lenne. A helye és a mődja, de szerintem nem a mustang ilyen jellegű bevonásával. Az ugye megvan nekik is, amikor Caroll Shelby kifacsarta az utolsó cseppet is a V8-asból?!Acme írta: ↑2020.01.18., szomb. 18:06Amióta bejött ez a "zéró emissön, mert vellany hajcsa" agybaj és a legfontosabb vásárlási szempont az iPhone csatlakozó, nem tudok én sem azonosulni...Vinkler írta: ↑2020.01.18., szomb. 08:41Teljesen egyszerű a Mustang képlet. Megpróbálnak egy komplett brandet felépiteni a Mustang márkanév mögé, mint a Mininél kb. Elővettek egy mindenki által ismert és jól csengő nevet és tettek mögé egy manapság divatos elektromos budit. A vignale nagy bukás volt, kitalált mást a fiatal marketingszakos ecsetfejű répafarmeros májek korsz taskás kis homokozó. Szerintük jó ötlet, szerintem most követték el a tökönszúrást, de a számok simán lehet, hogy mást mutatnak majd, mert a frissen végzett ecsetfejű, répafarmeros májkel korsz táskás managerek megveszik. Kezdem azt hinni, hogy kiöregedtem és nem tudok azonosulni a trendekkel.![]()
![]()
Lassan eljutok odáig, hogy ezekbe a fosokba tényleg legyen inkább autpilot, akkor nem veszi el az időt a F@szbuk nyomkodásától a vezetés.![]()
Amióta bejött ez a "zéró emissön, mert vellany hajcsa" agybaj és a legfontosabb vásárlási szempont az iPhone csatlakozó, nem tudok én sem azonosulni...Vinkler írta: ↑2020.01.18., szomb. 08:41Teljesen egyszerű a Mustang képlet. Megpróbálnak egy komplett brandet felépiteni a Mustang márkanév mögé, mint a Mininél kb. Elővettek egy mindenki által ismert és jól csengő nevet és tettek mögé egy manapság divatos elektromos budit. A vignale nagy bukás volt, kitalált mást a fiatal marketingszakos ecsetfejű répafarmeros májek korsz taskás kis homokozó. Szerintük jó ötlet, szerintem most követték el a tökönszúrást, de a számok simán lehet, hogy mást mutatnak majd, mert a frissen végzett ecsetfejű, répafarmeros májkel korsz táskás managerek megveszik. Kezdem azt hinni, hogy kiöregedtem és nem tudok azonosulni a trendekkel.![]()

Ezért is gáz, hogy bevetették be a Mustang nevet erre, árban nem rossz, a név eladja, de amúgy Tesla koppintás szerintem is a hátsó jellegzetes lámpákat leszámítva.avl2 írta: ↑2020.01.16., csüt. 09:14
a Mustang-származék nekem ez nagyon Tesla szerü kinezetre, benti bazi tablet is, stb.. megirigyeltek a sikeret
a Raptor-ral az a baj(om), hogy hanyadresz mo.-i hasznalat lesz a tipusnak megfelelö ?? USA-ban sem csak, de szinte biztosan nagyobb aranyu az olyan autot igenylö szerepkör. itt meg mutogatasra ? oviba ? bótba ? arra a mutogatason kivül objektiven nem csak szüksegtelen, hanem rossz, rosszabb, mint egy kisebb, kisebb motoru, ...
Puma is a közelmulti piaci eladott mennyiségek miatt ilyen lett
.a Mustang-származék nekem ez nagyon Tesla szerü kinezetre, benti bazi tablet is, stb.. megirigyeltek a sikeretthxfan írta: ↑2020.01.15., szer. 18:12... https://www.ford.hu/szemelyautok-szemel ... ang-mach-e
Egy ilyen nevet beáldozni erre, értem én, hogy viszik majd mint a cukrot, mert viszonylag olcsó lesz. V8 helyett konnektoros SUV Mustang, a legközelebbi nagy dobás a kombi, dízel és elsőkerekes vadló, inkább vesszen az emberiség komolyan
.
Raptornak nevezett RS Ranger: https://www.ford.hu/aruszallitok-pickupok/ranger-raptor
Láttam élőben, brutális, az a futómű nem semmi. Sajnos itthon csak dízellel kapható. Tele a net videókkal, érdemes megnézni.![]()
A bemutató videó is bejövős: https://www.youtube.com/watch?v=U94wDbctu1U
Új Puma: https://www.ford.hu/szemelyautok-szemel ... all%20cars
Érdekes, a "sportkocsi" után, de tetszik.

Elgurult a gyógyszer rendesen a tengeren túlon, nem volt elég a műhúsos hambi, még ez is kellett

Hogy mi ez? Konkrétan egy borzalom. A Mustang (a jelenlegi "valódi") egy nagy álmom, de ez itt wazz.... hát ezt Mustangnak nevezni és rárakni a Mustang logót...thxfan írta: ↑2020.01.15., szer. 18:12Ez mi?https://www.ford.hu/szemelyautok-szemel ... ang-mach-e