Anyaga: Fabric, diamond, microperforated, radiance, grey high contrast, grey high contrast microperforated, dual face, ambra.
Csoda, hogy felütötte fejét a tanácstalanság?
Anyaga: Fabric, diamond, microperforated, radiance, grey high contrast, grey high contrast microperforated, dual face, ambra.
Márkában és anyagban sem illetve "jó szokásom", hogy alaposan körüljárom mindig az adott témát döntés előtt.
Márkában vagy anyagban nem tudsz választani?
Nem jól tudod, mert külső értékesítőként dolgoztam neki és dolgoznék most is, ha a hozzáállása a vevőkhöz és hozzám is olyan lett volna, amilyen kellene, hogy legyen. Nem indított el senki, saját magamat indítottam el és tanulkoztam ki ezen a téren.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk gondolataid.Hiccusz írta: ↑2020.02.09., vas. 17:11A projektor és a vetítővászon, bár nagyon fontos, de koránt sem az egyedüli feltételei a jó képnek. Törekedj arra, hogy a vetítési helyszín és környezet legyen minél sötétebb (fekete) és mattabb. Ebben az esetben tudod csak maximalizálni a látott kép minőségét. Persze egy jó minőségű vászon is elkelne, ha már egy több millió forintos, minőségi optikai motorral és objektívvel ellátott vetítőre tettél szert (függetlenül attól, mennyiért jutottál hozzá!). Itt is járható út az, amit a projinál léptél meg, miszerint vegyél másodkézből egy nagyon jó vásznat! Ne akard 2 HUF-ból megúszni, különben feleslegesen vettél pazar projektort!tatárlaki írta: ↑2020.02.09., vas. 13:40Köszi, ez a kör már megvolt.Firekiller írta: ↑2020.02.09., vas. 13:16Keresd szepi0808 at, sokkal megbízhatóbb és fórumosoknak külön kedvezményt ad.
Fashion 334 x 188, Diamond 1.2gain
Azért amennyiben van valakinek egyéb javaslata, azt is szívesen vesszük.
A projektor és a vetítővászon, bár nagyon fontos, de koránt sem az egyedüli feltételei a jó képnek. Törekedj arra, hogy a vetítési helyszín és környezet legyen minél sötétebb (fekete) és mattabb. Ebben az esetben tudod csak maximalizálni a látott kép minőségét. Persze egy jó minőségű vászon is elkelne, ha már egy több millió forintos, minőségi optikai motorral és objektívvel ellátott vetítőre tettél szert (függetlenül attól, mennyiért jutottál hozzá!). Itt is járható út az, amit a projinál léptél meg, miszerint vegyél másodkézből egy nagyon jó vásznat! Ne akard 2 HUF-ból megúszni, különben feleslegesen vettél pazar projektort!tatárlaki írta: ↑2020.02.09., vas. 13:40Köszi, ez a kör már megvolt.Firekiller írta: ↑2020.02.09., vas. 13:16Keresd szepi0808 at, sokkal megbízhatóbb és fórumosoknak külön kedvezményt ad.
Fashion 334 x 188, Diamond 1.2gain
Azért amennyiben van valakinek egyéb javaslata, azt is szívesen vesszük.
Köszi, ez a kör már megvolt.Firekiller írta: ↑2020.02.09., vas. 13:16Keresd szepi0808 at, sokkal megbízhatóbb és fórumosoknak külön kedvezményt ad.
A linkelt cég már akkor is rég működött, megbizhatóan, amikor szepi0808 még a festéssel foglalkozott.

Cutler írta: ↑2020.01.29., szer. 13:12Aki vásznat venne, itt most akció van:
https://vetitovaszon-projektor.hu/hu/te ... itovaszon/
Jó mondás, köszönöm!

Nekem úgy rémlik hogy maga a halogén gáznak van olyan tulajdonsága hogy csökkenti a szál anyagának kipárolgását.

Ebben sajnos tévedsz, mivel az egyéni izlések határozzák meg, hogy ki mit és hogyan állít be a vetítőjén.
Rossz írisszel árult "hibás" gépet vegyél olcsón. ( Már ha árulnak így.) Ezt írta a Pali.
gyulaipal írta: ↑2020.01.29., szer. 16:46Itt szerintem mindenki kikapcsol mindenféle "dinamikus" íriszt meg "képjavító" áramkört. Ha valami furcsa okból Neked ez a gép tetszik, akkor pont azért vedd meg (szerintem) mert rossz benne az írisz, így olcsón meg tudod venni.
Azért én csak megnézném a többi lehetőséget is a helyedben...![]()
Itt szerintem mindenki kikapcsol mindenféle "dinamikus" íriszt meg "képjavító" áramkört. Ha valami furcsa okból Neked ez a gép tetszik, akkor pont azért vedd meg (szerintem) mert rossz benne az írisz, így olcsón meg tudod venni.