A hatékonyságáról és a maradék "ezred százalék kicsikarásáról" annyit , hogy ezt sokféleképpen el lehet érni. Kérdés kinek mi jelenti az előbbieket. Pl lásd Hollóházi megoldásait. Ő máshogy áll a hangzáseszmény kérdéséhez... Én is hallottam már az enyémnél "jobb" rendszert, mégis azt mondom nem kellene, mert nagyon nem volt összehangolva és nem találtam előtte a helyem. Szóval ezzel csak azt mondanám, hogy lehet, hogy az ezred %-nyi szint elérése fontosabb mint a hatékonyságnak gondolt magasabb szintű/színvonalú készülék vásárlása.Mathias írta: ↑2019.12.29., vas. 12:48Én mondjuk nem preferálom ezt a maximum hajhászást. Én nem vagyok olyan hogy a maradék ezred százalékot is kicsikarjam a rendszerből mindenáron(idő/pénz), főleg hogy ha lehet előre lépni hatékonyabban is. Legalábbis már nem, ugyanis hifis pályafutásom elején, hifis fórumokat olvasgatva a kábel jelentőségéről, mindenféle Nordost, meg VdH kábelt hoztam el otthoni zenehallgatásra és persze volt hűű, meg ha. Egy darabig, aztán oké, oké de hosszútávon mégiscsak nem ez a meghatározó. Valahogy azokhoz a különbségekhez amit a kábel hoz hozzá tudok szokni. Hozzáteszem a rendszeremben legutóbb kábel fejlesztés történt, szóval nem vagyok én ellene.kimber írta: ↑2019.12.29., vas. 12:11Az is egy út amit te képviselsz, csak az a baj vele szerintem, hogy az adott rendszer hangját, valós képességeit sem fogod soha teljes fényében megismerni az olcsóbb, de inkább úgy fogalmaznék, hogy nem oda illő kábelezéssel.
...
Csak ne utasítsunk el semmit zsigerből.![]()
Legalábbis nekem ez hatásosabb ahhoz, hogy a történéseket és érzelmeket halljam meg a lemezekről, mint a hangokat, vagy a "zenét", vagy netán csak jó hifit. És ehhez eddig úgy látom, fontosak a nagyon jó kábelek.