Én abban hiszek, hogy a készülék fontosabb mint a kábel. Egy jó készülék egy olcsóbb (szándékosan nem mondom hogy gyengébb) kábellel is jobban muzsikál, mint egy gyengébb készülék egy drága (szándékosan nem mondom hogy jobb) kábellel.istvan01 írta: ↑2019.12.29., vas. 13:42Ebben a logikában az hibádzik, hogy a 270eFt készülék milyen kvalitású kábel környezetben fogja megmutatni 70eFt előnyét, ha van egyáltalán valami előnye. Mert az is benne van a pakliban, hogy 70 ide vagy oda, nincs semmi. Sajnos a kábelek korlátozó, szűk keresztmetszeti tényezőjüket nagyon nehezen lehet kitapasztalni. Az a kábel, ami nem korlátoz, azt piszok drágán kínáljak, ezért marad a hangolgató, meg éppen még nem zavaró összekötések keresése.Tctronic írta: ↑2019.12.29., vas. 13:33Én a kábelezésre úgy tekintenék, ha egy adott árú készülékhez veszek egy adott áru összekötő és tápkábelt, akkor inkább körülnéznék a piacon hogy esetleg egy készülék cserével mit kaphatok.
Pl. az erősítő használt értéke 200E és a tápkábel+ összekötő lenne mondjuk +70E . Nézzünk már körül a piacon hogy esetleg mondjuk 250E-300E Ft környezetében mit kaphatunk. (Használt árakról beszélek)
Lehet egy készülék cserével többet nyerünk mint toldozgatással, foltozgatással.
Hasonló a helyzet pl. hangfalak+hangfal kábel esetében.
Egy Ladából se lesz Mercedes akár meddig tuningolod.
És lehet mindkét szett ára megegyezik. Én nem minden áron kábelcseréket erőltetném ha nem tetszik valami erre akartam célozni.