Ezt az ajánlást már nagyon sokszor olvastam tőled, és végig is gondoltam, de bevallom, nem értem, nem tudok mit kezdeni vele.SoundMania írta: ↑2019.12.20., pén. 18:11Komolyan mondom ! Először hallgass meg egy bitang jó kábelt! Majd utána réérsz fogadkozni. Akkor majd elmondod a tapasztalatod én meg ajánlok kábelt annak függvényében.Aszpirin írta: ↑2019.12.20., pén. 15:33(Kiszámítható vagy, a válaszodat akár borítékolni tudtam volna)SoundMania írta: ↑2019.12.20., pén. 15:22Most is azt tudom javasolni hallgass meg egy iszonyatosan jó kábelt mielőtt egy olcsót válaszanál! Személy szerint egy új áron 50-be kerülő kábeltől nem várnék sokat.
Nem is várok tőle sokat. Amit most használok, kölcsönbe kaptam, és tuti, hogy még 50-be sem került.
De úgy tűnik privát felajánlások alapján, hogy meg fogok hallgatni legalább egy jónak mondott kábelt is (Wireworld Platinum).
Egyébként, lenne konkrét javaslatod? 100ezer alatt? Annál többet tuti nem adok ki érte, mert nem látom értelmét (mondom, tartsuk szem előtt az értékarányokat).
Ha valakinek adódik egy olyan lehetősége, hogy meghallgathat(mondjuk kölcsönkapja) egy csúcs kábelt, ami akár többe kerül, mint a teljes rendszere, ennél fogva az anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé, hogy megvegye, akkor mit nyer egy ilyen meghallgatással?
Feltehetőleg tetszeni fog neki, mert a rendszerét jobbnak hallja mint valaha, de mire megy ezzel? Soha nem lehet az övé, nem engedheti meg magának, hiába tetszik bármennyire. Maximum arra jó, hogy a szívét fájditsa és miután visszaadta, utána napokig még a rendszerét sem kapcsolja be.
A pozitív hozadékát nem igazán látom.