Aszpirin írta: ↑2019.12.20., pén. 15:01
SoundMania írta: ↑2019.12.20., pén. 14:29
...a jó kábel, az kb 100-150 ezerbe jönne ki. És nem úgy, hogy ebből a dugó ára a 80-90%! :) Ennyiért már ki lehet fogni egész jó gyáriakat is használtan. Annak akinek nincs ideje , meg sok pénze a kísérletezgetésekre.......
...Tulajdonképpen most le akartok beszélni az AQ Carbon-ról? ...
SoundMania írta: ↑2019.12.20., pén. 15:22
Most is azt tudom javasolni hallgass meg egy iszonyatosan jó kábelt mielőtt egy olcsót válaszanál! Személy szerint egy új áron 50-be kerülő kábeltől nem várnék sokat.
Aszpirin: azt csak ugy meghallgatas nelkül megvenned, vagy ez az elkepzelesed: meghallgatod, ha számodra hoz "annyit", akkor megtartod, különben visszacsere penzre ? (remelem ez utobbi ;-)
SoundMania: szerintem Aszpirin is várja a konkrét javaslatokat (milyet, hol szerezhetö be)
Szerinted ami jo kabel, az mindenütt/minden rendszerben jó ?
(bizonyos) logikailag teljesen egyetértek: ne egy hasonlo kategoriaban probaljunk meg csodát találni, hanem (legalabb) 1szer
nagyon kikukucskálva a kategoriabol hallgassunk. Tenyleg. Komolyan egyetértek.
logikailag ott van nehezsegem, hogy honnan tudom meg, ha egy "csoda" dróttal nálam nincs csoda, az miert van ? mennyiben mert "nem hallok aranyfüllel" ? mennyiben mert a csodadrot kimutatja a rendszerem hibait ? es mennyiben lehet azert, mert mas az izlesem ? mennyiben lehet azert, mert nincs is "csoda" ? hogyan fogom tudni ezeket (es esetleg mas lehetösegeket) kideriteni, megtudni ??
realizalasilag meg azert van nehezseg, mert nem jutok ilyen "csoda" drothoz (könnyen meg pláne nem) - en tenyleg komolyan kiprobalnam, lehet az tap-, IC-, hangfaldrot. ...persze nem csak csodadrotot, hanem "csodabarmit" (DAC, erölködö,...)