cables írta: ↑2019.12.14., szomb. 08:24
Hodyka, ezeket a brilliáns gépi fordításokat kár volt betenned, mert a fene tudja mi céllal írták, lehet, hogy épp a kínai kereskedők írták.
Totál kamu szagú az egész. Bár sok ember bedőlhet ennek, mert nagyon szeretnének tized áron jót,de ha kicsit is figyelmesen olvasnának, pl. azt írja készített barkács Odin kábelt,és az is jobb volt...diy odin mi?:))) hagyjuk már ezt röhejes.
Nekem jó pár éve volt “szerencsém” egy hamis AN Vx kábelhez, úgy hogy egy idősebb nyugdíjas AN fantól kaptam, totál megbízható forrásból, megsem fordult a fejemben, hogy nem eredeti. Azért kértem meghallgatásra, mert volt már előtte ilyen kábelem, de akkor abban a felállásban kicsit túl nyílt, fényes hangja volt, eladtam, aztán ahogy változtak a dolgok, gondoltam újra megpróbálnám, mert pont jól jött volna egy kis szellősség, nyitottság a hangnak. Bepróbáltam, és hatalmas csalódás volt, mert egy tompa, egyszerű hangot hozott a Vx, fél óra múlva ki is vettem végleg, és megállapítottam, hogy ide valami mást kell kitalálnom, ez most nem segít, de az hogy nem eredeti a kábel, AN P dugókkal, stb. fel sem merült bennem, aztán engem kért meg a tulaj hogy hirdessem már meg, mert ő nem AVX-ezik, lett is belőle bonyodalom, de az már egy másik sztori, (szerintem ő sem tudta, és utólag korrektül rendezte az ügyet). Itt most csak a saját tapasztalatomat akartam megosztani, hogy utólag értettem meg, hogy miért volt olyan nem Vx-re emlékeztetető hangja, tehát tulajdonképpen még egymás mellett sem kellett hallgatni őket, olyan különbség volt. Én inkább a saját tapasztalatomból indulok ki, a neten bármi olvasható, és annak az ellenkezője is.
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature