például így:

Ezt hogy kell értenicat7505 írta: ↑2019.11.25., hétf. 20:04a kapacitás probléma megoldása hogy nem egymásra, hanem egymás alá/fölé kell laminálni a vezetőket
a kapacitás probléma megoldása hogy nem egymásra, hanem egymás alá/fölé kell laminálni a vezetőket
Hogy ne csak "R"-bát bántsuk....V.hol láttam egy feltöltött videót egy Kácsás IC szereléstől,
Rudibá szívesen rendbe rakja a rendszeredet. Azt a gagyi furutechet meg add el, nem való az heed rendszerekbe.asebestyen írta: ↑2019.11.25., hétf. 18:45Az ilyenek után még lehet visszasírjuk Rudi bácsi "az elektronok a vékony egyenes utakat szeretik" hozzászólásait.mgus írta: ↑2019.11.25., hétf. 18:27Egyszerű a képlet, egyszerű kábeles trükk amilyen a tápod olyan IC kell használni, a te esetedben ez hozta a összhangot a kimenetre és persze a hangsugárzó kábel is azonos akkor létrejön a extázis, helyükre kerülnek a hangok. Viszont ilyenkor a Kondo kábele egy kicsit felfelé húz, megfelelő tápkábellel helyrehozható, de szerintem az elmaradt. Nem baj a lényeg az összhang a kábelekre is igaz.hollohazi írta: ↑2019.11.25., hétf. 11:58
Ha én egy olyan rendszerben, amit csak én kezelhetek és senki más, kizárólagosan minőségi tanusítvánnyal rendelkező terméket használnék, akkor nyilván nem cserélem le Kondo-fanként a 430 e Ft-os Kondo kábelemet Live IC-re. És be kell vallanom több egyéb olyan terméket is vettem már, aminek szintén nincs tanusítványa, sőt azt sem tudom, hogy mitől működik, mégis használom. És hidd el, nagyon nem bántam meg egyiket sem. Minden olyan terméknek, eszköznek, ami a zenéhez visz közelebb esetemben privilégiuma van.![]()
Az ilyenek után még lehet visszasírjuk Rudi bácsi "az elektronok a vékony egyenes utakat szeretik" hozzászólásait.mgus írta: ↑2019.11.25., hétf. 18:27Egyszerű a képlet, egyszerű kábeles trükk amilyen a tápod olyan IC kell használni, a te esetedben ez hozta a összhangot a kimenetre és persze a hangsugárzó kábel is azonos akkor létrejön a extázis, helyükre kerülnek a hangok. Viszont ilyenkor a Kondo kábele egy kicsit felfelé húz, megfelelő tápkábellel helyrehozható, de szerintem az elmaradt. Nem baj a lényeg az összhang a kábelekre is igaz.hollohazi írta: ↑2019.11.25., hétf. 11:58
Ha én egy olyan rendszerben, amit csak én kezelhetek és senki más, kizárólagosan minőségi tanusítvánnyal rendelkező terméket használnék, akkor nyilván nem cserélem le Kondo-fanként a 430 e Ft-os Kondo kábelemet Live IC-re. És be kell vallanom több egyéb olyan terméket is vettem már, aminek szintén nincs tanusítványa, sőt azt sem tudom, hogy mitől működik, mégis használom. És hidd el, nagyon nem bántam meg egyiket sem. Minden olyan terméknek, eszköznek, ami a zenéhez visz közelebb esetemben privilégiuma van.
Egyszerű a képlet, egyszerű kábeles trükk amilyen a tápod olyan IC kell használni, a te esetedben ez hozta a összhangot a kimenetre és persze a hangsugárzó kábel is azonos akkor létrejön a extázis, helyükre kerülnek a hangok. Viszont ilyenkor a Kondo kábele egy kicsit felfelé húz, megfelelő tápkábellel helyrehozható, de szerintem az elmaradt. Nem baj a lényeg az összhang a kábelekre is igaz.hollohazi írta: ↑2019.11.25., hétf. 11:58
Ha én egy olyan rendszerben, amit csak én kezelhetek és senki más, kizárólagosan minőségi tanusítvánnyal rendelkező terméket használnék, akkor nyilván nem cserélem le Kondo-fanként a 430 e Ft-os Kondo kábelemet Live IC-re. És be kell vallanom több egyéb olyan terméket is vettem már, aminek szintén nincs tanusítványa, sőt azt sem tudom, hogy mitől működik, mégis használom. És hidd el, nagyon nem bántam meg egyiket sem. Minden olyan terméknek, eszköznek, ami a zenéhez visz közelebb esetemben privilégiuma van.
A Kácsánál dolgozóknak komoly tapasztalatuk van, hiszen évek óta ez a munkájuk, én őket ajánlom.
Változás lehet, kérdés a rendszered hangjához képest ez észre vehető-e.tokesz írta: ↑2019.11.25., hétf. 15:18Sziasztok!
Kezdőként szeretnék kettős kábelezés témában kérdezni, hátha olvassa olyan is, aki próbálta már.
Várható-e változás a magas tartományban, ha a hangfal gyári jumperét kicserélem ezüstözött kábelre? Az erősítőből jövő kábel értelemszerűen az LF-re megy. Magyarul ha kicsit meg van járatva a jel ezüstös kábelen.
Még nem rendeltem meg, csak gondolkodok rajta.
Köszönöm!
tokesz
elhihetem, ezen ne muljon :-)
Ha én egy olyan rendszerben, amit csak én kezelhetek és senki más, kizárólagosan minőségi tanusítvánnyal rendelkező terméket használnék, akkor nyilván nem cserélem le Kondo-fanként a 430 e Ft-os Kondo kábelemet Live IC-re. És be kell vallanom több egyéb olyan terméket is vettem már, aminek szintén nincs tanusítványa, sőt azt sem tudom, hogy mitől működik, mégis használom. És hidd el, nagyon nem bántam meg egyiket sem. Minden olyan terméknek, eszköznek, ami a zenéhez visz közelebb esetemben privilégiuma van.avl2 írta: ↑2019.11.25., hétf. 10:34nagy különbseg van a termeszet altal elöalló dolgok es az emberek, gyartmanyok, termekek között; ez utobbiaknal (mint kabelek is ;-) fontos a reprodukalhatosag, ne olyan legyen, amilyenre sikerül, hanem megismetelhetö a produkcio.
jo lenne, ha 2 tegla nem egyforma lenne a falban ?
jo lenne, ha a csaptelepek menetei különbözöek lennenek ?
ha minden autogumi mas meretü es tulajdonsagu lenne es persze a felnik is amilyenre epp sikerül, a kerekcsavarok ugyszinten ?
ha a halozati fesz, amennyire epp sikerül, lenne ? ...vagy a halozati dugok es aljzatok, van, amelyik bele menne, masik nem - mar eleg nehezkes az is, hogy egyik szorul iszonyuan, masik meg lötyög
Hiába kérdezed, nincs válasz, megbeszéltük.Shimano írta: ↑2019.11.24., vas. 22:56Egyébként átlépve az utóbbiakat,a hign end világában hogyan működik a tápdrótozás?Mindehová ugyanaz,vagy megy a matek és a kozmetika ott is?
De mehetünk lejjebb is.Egy alapkábelekkel is jó,tehát egy összetartozó,és szinte együtt is lélegző átlagrendszernél mik a tapasztalatok e téren?
Na és még valami,ha már kérdezek.Szóval azokben az extra széles és nagy külső keresztmetszettel bíró tápkábelekben amikből egyre több látható,azokat a vezető anyag mennyisége teszi olyanokká amilyenek,vagy a trükkösebb szigetelés,és az erenkénti szétválasztás?
Persze csak annyi vezetőanyag lehet benne,amennyit a csatik bírnak fogadni,és ebből gyanítom is a választ,de kíváncsi vagyok rá.Szóval mi lapul a kígyóbőr alatt,és mi célt szolgálhat a túlzónak tűnő csomagolás?
nagy különbseg van a termeszet altal elöalló dolgok es az emberek, gyartmanyok, termekek között; ez utobbiaknal (mint kabelek is ;-) fontos a reprodukalhatosag, ne olyan legyen, amilyenre sikerül, hanem megismetelhetö a produkcio.hollohazi írta: ↑2019.11.25., hétf. 10:17Akkor vásárolj almát, szabványosat, méretre válogatottat az Aldiban én inkább bio termelőtől veszek a piacon, azt eszem. Az érzékszervek megmutatják a különbséget.
Akkor vásárolj almát, szabványosat, méretre válogatottat az Aldiban én inkább bio termelőtől veszek a piacon, azt eszem. Az érzékszervek megmutatják a különbséget.
ne legyen mar erénynek, jónak feltüntetve, hogy véletlenszerü, hogy egyszer ilyenre egyszer olyanra sikerül valami.
Javarészt egyetértek. Viszont a "DIY gyártó" egy paradoxon. Ha valamit magadnak csinálsz, az nem gyártás, ha gyártasz valamit, azt általában nem saját részre teszed. Rudi bácsi egyik sem, se nem magának csinálja, se nem gyárt. Egyik halmazban sincs benne és a halmazoknak végképp nincs közös metszete.wittao írta: ↑2019.11.24., vas. 22:00Úgy gondolom, mindenki felnőttként képes eldönteni magától, hogy kipróbálja-e a Rudi bácsi kábeleit, vagy sem. Elég nagy mennyiségű alapanyag (homogén, azonos) állt a rendelkezésére amikor találkoztam vele. Úgy gondolom, ha kérik, akkor csinál ugyanolyat is. Az, hogy egy gyártó (még ha DIY gyártó is) csinál fejlesztéseket és 2-3 más típusú több szál, vékony, sodrott, fonott stb. áll rendelkezésre, hogy valaki kipróbálhatja az csak a vevő(jelölt) választási szabadságát növeli. Lehet elméleti síkon fejleszteni kábeleket biztosan, de most komolyan nem egyszerűbb összetekerni két drótot és kipróbálni hogy szól, mint elmenni a BME tökömtudja milyen karára és hatvan mérést csináltatni, utána 3 hónapig túrni a jegyzőkönyveket és a végén kijön, össze kell fonni akkor jobb lesz 12%-kal az XYZ paraméter? Összefonja így is, úgy is, kipróbálja és amelyik szerinte jó, azt kínálja.
Komolyan mondom eszem megáll, mennyit képesek felnőtt emberek ostorozni itt egymást egy fórumon egy ilyen dolog miatt. Ha itt megy a rinya, akkor is meg fogja csinálni a kábeleit (miért ne tenné?) és akiknek tetszik az adott kábel ha itt tótágast állnak egyesek akkor is megveszi majd a kábeleit. És ahogy hallottam az árait, a DIY "piaci" kábelárakon kínál dolgokat.
Ja! És rajta kívül még legalább 3-4 ember kínálja a DIY kábeleit itt a fórumon. És kit zavar? Fura, pedig volt itt már a fórumon telefonzsinórtól elkezdve minden. Van aki megvesz méterre kábelt, rendel rá kígyóbőrt, meg klón dugókat, blankol egyet, majd meghúz 6 csavart és ott a tápkábel 15.000-ért. Ezzel nincs gondotok?
Egyáltalán aki itt csattogtatja az ostort, hallotta már valamelyik termékét is?
Nekem nem tisztem védeni, de nagyon uncsi már ez... Voltam saját rendszerét is hallgatni, és más rendszerekben 300.000 Ft - 20 MFt rendszerértékig is a kábeleit. Elmondtam neki, a termékei és az én vonalam nem metszik egymást és azóta tiszteletben tartjuk egymás dolgait. De fenntartom a lehetőségét ha majd lesz valami olyan herkentyűje, akkor nyitottan állok a kérdéshez. Ennyi. Miért nem tudja ezt más is itt lezárni ennyivel?