Rock60 írta: ↑2022.11.01., kedd 21:42
Ok, kösz... Azért nem vagyok teljesen biztos abban amit mondasz, mert ez a kábel - húsz éves - már nyílván nem kapható, és a szerkezetén is múlik, hogy milyen az ideális hossza - nem ?
Nem szeretnék hülyeséget csinálni, ahhoz drága egy kicsit.
Valószínű a mai AN dugók is teljesen mások, mint a régiek, úgyhogy lehet, hogy ennyi erővel más márka is rámehetne.
Nem tudom, csak kósza gondolatok.
Ha mehet a projekt, úgy sem én barkácsolnám, valakivel megegyezkednék ez-ügyben. Ezüztözött cincin már van hozzá...
Bocs, hogy belevaúúú, ilyen ICt használok, az első verziót, tehát nem a Vz II-t. Ha jól értem, most egy darab 1m-es kábel áll rendelkezésre, ha gyári, akkor AN P-dugókkal. Ha mindenképp elég az 50 centi, akkor vágd szét nyugodtan, nekem a sajátom kapcsán a hideg futkározik a hátamon, ha a szétvágás eszembe jut...
Érdemes vagy a P-dugót felhajtani hozzá, vagy ezüst WBT vagy ezüst Bullet-plugot. És nem egyszerű forrasztani, le kell vakarászni a zománcot/mázat a litzék végéről. És nyilván ezüst forraszanyag kell, stb, eddig jó az irány!
Elsőre Vass Andrássi Gyuri bácsi ugrik be, mint a hőskor Note-faragója, de megfelelő igényességgel és tapasztalattal majdnem bárki képes rá, aki eléggé tiszteli ezt a kábelt és a mögötte rejlő filozófiát/ízlést/értékrendet.
Ennél a kábelnél sztem csak az Lp jobb, de az az Unikornis-kategória... de már a Vz is vastagon a habcsókos Mennyország.
Majd számolj be, hogy mi hogy ment, Isten hozott a klubban.