Garfield92 írta: ↑2022.11.04., pén. 10:06
számolva azzal, hogy nem közvetlenül egyenesen kötöm majd hanem hátul elvezetem a kábeleket, illetve az állvány gerincében is szépen polconként kijárattal rendelkező kábel elvezető van, így szerintem a 3m minimum kell, de ha biztosra akarok menni lehet a picivel hosszabb sem árt a sok kanyargás miatt. Szóval ezért van szükségem hosszabb kábelekre.
Úgy tudom, a hagyományos hifi kábeleknél úgy 5m körül kezdődik a kritikus határ, de ez attól is függ, hogy az adott forráskészüléknél mekkora és mennyire stabil a kimenő jel. Javaslom, ha már végleges a hely, mérd ki egy sima madzaggal, pontosan mennyi kell, hagyjál rá annyit, hogy sehol ne feszüljön, és annyit vegyél, ne saccra meg szemre ...
Egyébként csatlakozva BLX kolléga korábbi bejegyzéséhez, jó szívvel ajánlom a Klotz MC5000 mikrofonkábelt, Neutrik/Rean dugókkal. Vedd fel a kapcsolatot az Elimexesekkel, bár a hifisek nekik inkább nyűg, mint biznic, becsületükre mondva tisztességgel segítenek. A Kácsának is van mikrofonkábele, náluk is tudsz csináltatni, bár ők mostanában valószínűleg arannyal forrasztanak, a kiszerelési árakból ítélve.
De ha ezekkel nem akarsz kínlódni, a Klotznak van kész IC kábele is az Elimexnél (1/2/3/6m hosszakban), azt nem használtam, nyilván nem hájend, de gondolom, a név azért ott is kötelez.
https://elimex.hu/tipuskategoriak/633/rca-rca_kabel