Azér' legalább a hézagolókat kivehette volna.

("Tájékozott" fiatalként anno a bringaboltos - nem mondom meg, ki volt, de súgok: pécsi, Merida, Giant, Bikefun, meg talán Speci is, stb. disztribútor - meggyőzött, hogy jó lesz a méret...

Azér' legalább a hézagolókat kivehette volna.
Nem csalódtamrevox írta: ↑2023.04.29., szomb. 21:11jó lesz az. az axxony nullàt tekert eddig,de azt mondta, majd lesz valahogylacee írta: ↑2023.04.29., szomb. 20:32Pont mondtam a páromnak,hogy lassan el kellene menni letekerni a távot,én nemrég kezdtem tekerni még ,párat voltam,kisebb szélben max. 28,még kisebben 30 menne,de a 32 az biztos nem.Na meg fáradt is vagyok,derék is fájdogál,főleg tekerés után, munka mellett az udvaron festek mindent isrevox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Lacee nem jön? Gianny? Trane?![]()
Jó lenne mert azért megvan a varázsa a csoportos tekerésnek,de nem akarok rábaxni![]()
![]()
jó lesz az. az axxony nullàt tekert eddig,de azt mondta, majd lesz valahogylacee írta: ↑2023.04.29., szomb. 20:32Pont mondtam a páromnak,hogy lassan el kellene menni letekerni a távot,én nemrég kezdtem tekerni még ,párat voltam,kisebb szélben max. 28,még kisebben 30 menne,de a 32 az biztos nem.Na meg fáradt is vagyok,derék is fájdogál,főleg tekerés után, munka mellett az udvaron festek mindent isrevox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Jó lenne mert azért megvan a varázsa a csoportos tekerésnek,de nem akarok rábaxni![]()
Pont mondtam a páromnak,hogy lassan el kellene menni letekerni a távot,én nemrég kezdtem tekerni még ,párat voltam,kisebb szélben max. 28,még kisebben 30 menne,de a 32 az biztos nem.Na meg fáradt is vagyok,derék is fájdogál,főleg tekerés után, munka mellett az udvaron festek mindent isrevox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Lacee nem jön? Gianny? Trane?
nekm az odaérés necces, de majd igyekszem. nekem utána kb mindegy a tempó, beteszem a kereket, aztán leutazomAAttila írta: ↑2023.04.29., szomb. 20:21Nem kapkodunk, legfeljebb nem érek haza.revox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Nem kapkodunk, legfeljebb nem érek haza.revox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Lacee nem jön? Gianny? Trane?
Ne szállj ki. Az nem verseny, simán tudsz 30-32-vel jönni velünk. Még beszélgetni is tudsz közben. Majd látjuk hogyan adja ki. Induljunk bringázni 10-kor és legfeljebb haza telefonálok hogy mégsem érek haza
Jelen esetben szerintem ne legyen másik variáció. Sikerülni fog az, a későn kelők meg kis plusz munkával beérik a többieket.revox írta: ↑2023.04.29., szomb. 18:39mi a másik variáció?AAttila írta: ↑2023.04.29., szomb. 17:50Jó lenne. Az egyik variáció szerint nekem legkésőbb 3-ra vissza kellene érnem Szigetszentmiklósra és az út majdnem 2ó,úgyhogy a 10ó ideális lenne.mechazseni írta: ↑2023.04.29., szomb. 17:44Én azt gondolom, hogy 10-11 körül már bicin kellene lennünk….![]()
mer a pontos indulás jellemzően nem szokott sikerülni
![]()
Beállsz előre a 65 km-re, tőlem mehetünk avg 42-t is.
mi a másik variáció?AAttila írta: ↑2023.04.29., szomb. 17:50Jó lenne. Az egyik variáció szerint nekem legkésőbb 3-ra vissza kellene érnem Szigetszentmiklósra és az út majdnem 2ó,úgyhogy a 10ó ideális lenne.mechazseni írta: ↑2023.04.29., szomb. 17:44Én azt gondolom, hogy 10-11 körül már bicin kellene lennünk….![]()
Támogatom a 10-órát.
Jó lenne. Az egyik variáció szerint nekem legkésőbb 3-ra vissza kellene érnem Szigetszentmiklósra és az út majdnem 2ó,úgyhogy a 10ó ideális lenne.mechazseni írta: ↑2023.04.29., szomb. 17:44Én azt gondolom, hogy 10-11 körül már bicin kellene lennünk….![]()
nyugi, ha pályasprinter combom nőne reggelre, a térdem akkor is megoldanáasebestyen írta: ↑2023.04.28., pén. 22:04A heti kvótám (lenne) a 250-300km. Múlt héten pl megvolt, de ehéten 50km-t mentem eddig, már nem lesz meg. Hétfőn Zolival montizunk egy hosszabbat. A róna amúgyse az én világom.Persze a közös tekerés okán nem lenne gondom vele.
Igazából azért nem megyek, mert utálom Revit, hogy olyan sokat fogyott. Ha még meg is erősödik, lehet meg kell öljem.![]()
A heti kvótám (lenne) a 250-300km. Múlt héten pl megvolt, de ehéten 50km-t mentem eddig, már nem lesz meg. Hétfőn Zolival montizunk egy hosszabbat. A róna amúgyse az én világom.
Nem megyek, de ha mennék se bicajjal gurulnék el odáig.