Akkor az árát is mond ki ,,,,így tunningal együtt veri a marantz árát? Nem hinném de te biztosan tudod ...akkor gyerünk mond..... Mert én csak az ár/ érték bisz- baszolást vélelmeztem.zoli73 írta: ↑2023.10.22., vas. 18:36Itt szó sem volt széria Philips CD100-ról, hanem a Takács Jenő által "rommá" tuningolt, demo példányról.gyongyhalas írta: ↑2023.10.22., vas. 18:10Marantz SA KI Pearl kb 3000 dolárocskáért ment kb 2010 es marantz csúcs ....philips CD 100 kb mennyi is 1980 as évek kb ,.első kisérlet CD játszóra...még gagyi alkatrészek régmúlt mérnökeinek alkotása mennyi is lehet az ára?juliush írta: ↑2023.10.22., vas. 13:14
Hetekig használhattam Süti jóvoltából a tuningolt CD100-as verziót a saját rendszeremben és már leírtam, hogy tényleg szépen szól, de mindent egybevetve számomra alulmarad a Marantz SA KI Pearl (nem Lite) lejátszómmal szemben, és különösen akkor, mikor a CD-ről másolt anyagokat Bricasti m5 + Exogal Comet DAC kombinációval Roonnal streamelve hallgatom.
Chord fórumtárs is itt járt akkor és nagyon hamar kérte, hogy térjünk át az utóbbira...
Szóval elfogadom, hogy másnak a CD100 vonal jobban tetszik, különösen, ha az LP hangzás ideálját keresi digitális forrásokból, de könyörgöm, ne állítsuk már be abszolút igazságként a felsőbbrendűségét!
Szerintem töredéke a Marantznak. Van kérdés?
Igen. A Marantz nem maradt el a Bricasti M5 + Exogal Comet DAC kombinációval Roonnal streamelve zenétől? Hangzásilag ? Mert szerintem igen és akkor ez van.....2500 +2500 +Roon ára Kb mennyiért is jobb legalább is jobbnak kéne lennie .....
Értem én a véleményedet de jó lenne azonos értékű dolgokat összevetni és talán ésszerűbb is lenne. Véleményen szerint![]()
![]()
Ami abszolút értékben lett, egyesek által kikiáltva "mindennélisjobbIstenkirálynak".
Egyébként saját tapasztalatom egy philips 304 Cd játszó ami csövessé tunningolt TJ fórumtárs (200 alatt vettem+ ampex nos csövek) .....Ellenfélként a PS Audio PerfectWave DAC MK II es játszott a rendszeremben és mégis a CD -t hallgatom....itt parkol a polcomon a PS audio most pihen...Talán lesz még jövője a bridge kártyát kellene benne cserélni II esre tán 1000 dolcsi és akkor streamer király lenne...de most az én süket fülemnek kellemesebben szól a CD játszó ....Na lehet a Te füled a PS audiot hallgatná....Ettől még Én is ódszkodnák mi is a Legjobb király de ár/ értékben a philips 100 ast érzem jobbnak ,,elmondások alapján is....Baj ez ? Á dehogy ...Mindenki élvezzen ahogy akar...Tudod a régi újságokban összehasonlító teszteken is azonos értékben kategóriákban versenyeztettek mert úgy illik.