Én is hallottam, de nekem sem tetszett.Antos írta: ↑2024.10.13., vas. 09:36Én konkrétan arra gondolok, ami a nagyteremben volt az audio expo-n. Nem tudom innen az avx-ről ki emlékszik rá,de én menekültem onnan, számomra borzalmas volt. Az egész csak erőteljes, fülbántó puffogás és brummogás volt, semmi magas- és középszekció. Bár lehet csak az én hallásommal volt gond, nem akarok megbántani senkit
Valószínűleg meg kellene hallgatnom egy jó Sonus-t![]()
A régi vágasú Sonus Faberek más hangkarakterűek, azok inkább arra hajaznak, amit az Allegro Audio szobájában hallhattál. Azok Franco Serblin saját nevén futó hangsugárzói, és kvázi magával vitte a hangzást, mikor elhagyta a Sonus Fabert.
Sajnos ez a hangkarakter váltás több hangsugárzó gyártónál is tettenérhető.
Példaul a B&W, a Focal, a Triangle, a Dynaudio, stb. háza táján is ennek lehettünk tanúi az elmúlt években. Nem tudom Ki, hogyan van vele, de számomra ezek a gyártók régebben(10-20 éve) még szerethető hangkarakterű, kívánatos hangsugarzókat készítettek, de az új irányzatukkal elveszítettek az érdeklődésemet. Olyan Dali-t meg sajnos még sohasem hallott, ami nekem tetszett volna, pedig többször volt lehetőségem, sokfélet meghallgatni, de ez az én véleményem, és nem kell vele egyet érteni. Neked kell kiválasztani a legjobban tetszőt, Mi csak szeretnénk tágítani a kört.

- mind sz.rul szól, holott komolyabb hangfalak, mint amiket elsőre akartál venni, de továbbra is ezektől az olcsó, belépő kat. hangfalaktól(Az volt az alap kérdés: Monitor Audio Bronze 200 vagy Acoustic Energy AE109 MK2? 200 ezer körül.) várod a csodahangzást...