Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hivox Tuning

Moderátor: fülelek

Vendég

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Én még azonos áron is inkább a W2 mellett döntenék. A CAV magasai nem olyan jók, és alig megy mélyebbre álló dög létére.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Péntektől lesz egy pár módosított W2 az ATC Budapest bemutatótermében, meg lehet hallgatni, sőt tuningolt Swans 3.1 valamint DP288 is fülügyre vehető ugyanitt
rendben.
csak azért kérdem, mert van egy w2-m és a tuningolt verziójáról ódákat zengnek egyesek

Bár a W2 is szép hangú ,de én a kicsivel több be kerülő ,DP 880A-t tuningoltatnám,mert sokkal komolyabb hangzást ad, nem sokkal több pénzért.(jó tudom, W2-d van nem DP880A-d...csak úgy mondtam...mert hallottam egymás mellett őket,egy rendszerben )

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: earforce »

Péntektől lesz egy pár módosított W2 az ATC Budapest bemutatótermében, meg lehet hallgatni, sőt tuningolt Swans 3.1 valamint DP288 is fülügyre vehető ugyanitt
rendben.
csak azért kérdem, mert van egy w2-m és a tuningolt verziójáról ódákat zengnek egyesek
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5148

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: fülelek »

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: AVX »

kedves Fülelek! 
érdemes-e tuningolni egy sound art w2-t?

üdv

Én már meghallgattam mindkettőt.
Megéri hidd el.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: earforce »

kedves Fülelek!

érdemes-e tuningolni egy sound art w2-t?

üdv
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

Vendég

Hivox Tuning

Tigris Bátyó mellett elment a poén! :baby:  
Szegény Tigris csak ül a nagymacskakifutón, abban a szagban, és máris szomorkodik az esti meccs miatt...

Nem irígylem. Ahogy ő mondaná: "Hajjaj, de gyenge ez a nap, még a jitter sem az igazi... "

:taps: :kiraly:

:lol!: :baby: Na látom elemedben vagy

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Tigris Bátyó mellett elment a poén! :baby:

Szegény Tigris csak ül a nagymacskakifutón, abban a szagban, és máris szomorkodik az esti meccs miatt...

Nem irígylem. Ahogy ő mondaná: "Hajjaj, de gyenge ez a nap, még a jitter sem az igazi... :lol!: "

:taps: :kiraly:

Vendég

Hivox Tuning

Tigris-Tigris...nem veszed a lapot! Te se lehetsz mindig formában

Jah hogy úgy érted...Ok most így utólag leesett...

Horel
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Horel »

Tigris-Tigris...nem veszed a lapot!
Te se lehetsz mindig formában
Mindenem DIY,legjobban a fiam sikerült.

Vendég

Hivox Tuning

Javaslom, a félreérthető "gyenge" jelző helyett a nem stabil, vagy nem pontos jelzőket használni.

Ha nálam stabilitási problémák lépnek fel,az rendszerint gyengeséggel párosul. Vagy az más tészta?

Én is erre gondoltam, de ha a mesternek jobb úgy akkor úgy mondom , nem nagy ügy...A gyenge egy gyűjtőszó, ha valami nem úgy teljesít valamilyen dologban ami elvárható azt én gyengének nevezem.

Horel
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Horel »

Javaslom, a félreérthető "gyenge" jelző helyett a nem stabil, vagy nem pontos jelzőket használni.

Ha nálam stabilitási problémák lépnek fel,az rendszerint gyengeséggel párosul. Vagy az más tészta?
Mindenem DIY,legjobban a fiam sikerült.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11000
Kapcsolat:

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Mikor számít gyengének egy órajel?

Gondolom ezt a Jitter faktora elárulja...

Vendég

Hivox Tuning

Másról van szó.
A Sony930 digitális jelfeldolgozó áramköreiben valami nem stimmel, mert órajel tuning + digit táp tuning után sem volt hajlandó rendesen megszólalni, bágyadt hangja volt, akármit is csináltunk vele. Ez eddig csak 2 Sony meg egy totál noname cuccal fordult elő.

Hmmm érdekes dolog ez is...Fura, h a Sony erre nem figyelt, mert ha már ott gond van

Vendég

Hivox Tuning

Gondolom ezt a Jitter faktora elárulja...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11000
Kapcsolat:

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Amúgy az érdekelne honnan lehet tudni hogy  gyenge egy futómű?Mérni lehet vagy látni  vagy hallani a hangján?

A futóműhöz tartozik az orajel is...Tehát mikor futómű tuningról van szó abba az órajel is beletartozik. Ha gyenge az órajel akkor hiába a jó dac, jobb lesz, de nem lesz az igazi.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Kedves Fülelek!Érdeklődnék, hogy Wharfedale Diamond szériát érdemes-e tuningolni, ha igen, volt-e már vele dolgotok.
Konkrétan egy 9.3-ról lenne szó, és/vagy egy 9.6-ról.
Üdv.: MM

Persze hogy sokat lehet javítani a hangján, volt már dolgunk a Diamond szériával...

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Amúgy az érdekelne honnan lehet tudni hogy  gyenge egy futómű?Mérni lehet vagy látni  vagy hallani a hangján?

A futóműhöz tartozik az orajel is...Tehát mikor futómű tuningról van szó abba az órajel is beletartozik. Ha gyenge az órajel akkor hiába a jó dac, jobb lesz, de nem lesz az igazi.

Másról van szó.
A Sony930 digitális jelfeldolgozó áramköreiben valami nem stimmel, mert órajel tuning + digit táp tuning után sem volt hajlandó rendesen megszólalni, bágyadt hangja volt, akármit is csináltunk vele. Ez eddig csak 2 Sony meg egy totál noname cuccal fordult elő.

Vendég

Hivox Tuning

Amúgy az érdekelne honnan lehet tudni hogy gyenge egy futómű?Mérni lehet vagy látni vagy hallani a hangján?

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Amúgy az érdekelne honnan lehet tudni hogy gyenge egy futómű?
Mérni lehet vagy látni vagy hallani a hangján?

-MM-
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: -MM- »

Kedves Fülelek!
Érdeklődnék, hogy Wharfedale Diamond szériát érdemes-e tuningolni, ha igen, volt-e már vele dolgotok.
Konkrétan egy 9.3-ról lenne szó, és/vagy egy 9.6-ról.
Üdv.: MM

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Egy dac javítana a hangján, de futóműként is elég gyenge készülék, nem érdemes foglalkozni vele.

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Lajos1966 »

Kedves Fülelek!

Érdeklődni szeretnék,hogy egy B&W 603s2 tip. hangfal átkábelezése mennyibe kerül és volt-e már ilyen hangfal Önnél ilyen "műtéten"?Érdemes-e belevágni,nekem olyan érzésem van,hogy a felsőbasszusa döngős.

Nemcsak átkábelezést végzünk, hanem teljeskörű tuningot - a honlapunkon részletes leírást talál -árral együtt.
A felsőbasszus döngését részben a doboz belső csillapítatlansága okozza, részben pedig a nem megfelelő szobai elhelyezés. Míg az előbbin tudunk segíteni, az utóbbi problémára csak tanácsokat tudunk adni.

Köszönöm a választ.A közeljövőben keresni fogom ez ügyben.
Még egy kérdésem lenne:SONY cdp xb-930 qs tip. cd-lejátszót érdemes-e (lehet-e) tuningolni vagy dac-kal lehet csak javitani a hangján?

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Kedves Fülelek!

Érdeklődni szeretnék,hogy egy B&W 603s2 tip. hangfal átkábelezése mennyibe kerül és volt-e már ilyen hangfal Önnél ilyen "műtéten"?Érdemes-e belevágni,nekem olyan érzésem van,hogy a felsőbasszusa döngős.

Nemcsak átkábelezést végzünk, hanem teljeskörű tuningot - a honlapunkon részletes leírást talál -árral együtt.
A felsőbasszus döngését részben a doboz belső csillapítatlansága okozza, részben pedig a nem megfelelő szobai elhelyezés. Míg az előbbin tudunk segíteni, az utóbbi problémára csak tanácsokat tudunk adni.

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Lajos1966 »

Kedves Fülelek!

Lezárt

Vissza: “Dunaudio (Ex hiVOX)”