Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Triangle
Triangle
Köszönöm itt is!
Lassan csinálni kéne egy topicot, és ez lenne a címe: Kisszabó hangfalnyűgjei
Sex & Girls & Rock 'n Roll
Triangle
...Szolid visszafogott dobozka...
biztos nem a magasaira gondoltál...
Hát nem
Triangle
Srácok találtam még valamit, de nem tudom a minőségi skálán elhelyezni...
Triangle Antal 202
Mit tudtok erről, és pl az Antal ESW-hez képest milyen?
Köszi szépen!
Ez egy régebbi Antal, nem egy falszaggató mélyekkel...Szolid visszafogott dobozka.
Impedance 8 Ohms
Sensibility 91 dB/W/m
Bandwith 50 Hz - 20 kHz
Weight 20.0 kg
Triangle
Srácok találtam még valamit, de nem tudom a minőségi skálán elhelyezni...
Triangle Antal 202
Mit tudtok erről, és pl az Antal ESW-hez képest milyen?
Köszi szépen!
Triangle
Értem- Értem!
Igen beszéltem a sráccal akinek volt az eladó ESW, akkor esetleg majd még skubizom a hirdetéseket.
Bár Ő is 350 felett adta úgy tudom.
Triangle
de - és mindentől függetlenül és még1x mondom - az ex-széria NEM pop/rockra való igazán, az ezt megelőző es(w) akkor már inkább, ha má' triangle...
Én is így gondolom...Ezekre lehet a Bower talán jobb egy fokkal.Már nem kimondottan minőségben gondolom, hanem hangkarakter alapján..
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Triangle
Nem tudom mennyire jó az ajánlat, de most az Audiovision Tuningnál van egy Antal Ex akciósan 350e-ért:
http://www.audiovisiontuning.hu/havi_ajanlatunk/
Ez áfa nélküli ár.
Triangle
Köszönöm!
Igen, ennyi az ára ott is, ahol én tudom.
Rendben, mindenképp meg akarom hallgatni, és ha van rá mód, akkor saját vassal.
Egyébként az Antal egy elég jó doboz...Volt itt a Fórumon is egy eladó...
Triangle
Köszönöm!
Igen, ennyi az ára ott is, ahol én tudom.
Rendben, mindenképp meg akarom hallgatni, és ha van rá mód, akkor saját vassal.
Triangle
Sziasztok Kollégák!
Kicsit érdeklődnék felőletek a triangle hangfalakról...
Láttam volt már szó róla, de hova írjam, ha nem ide?! ;-)
Antal EX
Egy 5 hónapos Antal EX-re kapta megy nagyon jó ajánlatot, és bár Bower párti vagyok, nagyon tetszenek a Triangle Antal és Alte hangfalak.
Nos, leginkább Pop és némi rock zenét hallgatok, A.A. csöves cd-vel, és ugyanilyen márkájú de nem csöves erősítővel.
B&W 602 S3 dobozom volt eddig, aminek a hangja nagyon tetszett, csak úgy érzem a rendszer már túlnőtte ezeket a dobozokat.
Amin gondolkodok, az a Bower CDM-9NT, illetve a 802 Matrix S2 v. S3.
Mi a véleményetek, mert a 2 bower 1 árban lenne, de a triangle már egy 100-assal drágább... És például azt sem tudom, hogy hangzásban nekem melyik lenne a jobb...
Köszi előre is minden segítséget!
Nem tudom mennyire jó az ajánlat, de most az Audiovision Tuningnál van egy Antal Ex akciósan 350e-ért:
http://www.audiovisiontuning.hu/havi_ajanlatunk/
Nagyon korrektek, tőlük vettem pár hete a Triangle Genése Quartet-emet. Saját vasaddal is meg tudod náluk hallgatni.
Pop-rock?! Az enyém nekem mindennel tetszik, de tény, hogy a "finomsága" nem ezeken jön ki...
Triangle
Értem!
Köszönöm szépen srácok!
Oké, értem. Kérdésem már csak az, hogy érdemes e a triangle-ért +100e -el többet fizetni...
Amúgy meghallgatom természetesen mind 2-őt!
Az árak szubjektívek...Ha meghallod elfogod tudni dönteni...Én jobban szeretem a Trianglét mint a Bowereket...Ezt már a meghallgatás után neked kell eldöntened.
Triangle
Értem!
Köszönöm szépen srácok!
Oké, értem. Kérdésem már csak az, hogy érdemes e a triangle-ért +100e -el többet fizetni...
Amúgy meghallgatom természetesen mind 2-őt!
Triangle
Sziasztok Kollégák!Antal EX
Egy 5 hónapos Antal EX-re kapta megy nagyon jó ajánlatot, és bár Bower párti vagyok, nagyon tetszenek a Triangle Antal és Alte hangfalak.
Nos, leginkább Pop és némi rock zenét hallgatok, A.A. csöves cd-vel, és ugyanilyen márkájú de nem csöves erősítővel.
B&W 602 S3 dobozom volt eddig, aminek a hangja nagyon tetszett, csak úgy érzem a rendszer már túlnőtte ezeket a dobozokat.
Mi a véleményetek, mert a 2 bower 1 árban lenne, de a triangle már egy 100-assal drágább... És például azt sem tudom, hogy hangzásban nekem melyik lenne a jobb...
Rám ne hallgass, mert elfogult vagyok
de: én sok hangfalat meghallgattam annak idején, vagy háromféle bowerst is az aktuális kínálatból, de bevallom, nekem csalódást okztak. A régiek állítólag jobbak, erről nincs tapasztalatom.
Az Antal nagyon sok részletet előhoz a zenéből, szerintem popot és rockot is lehet rajta hallgatni, de valóban nem a legzúzósabb zenére találták ki. Akusztikus zenék, jazz, ének stb. sokkal jobban mennek neki, de szerintem megveheted nyugodtan.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Triangle
Véleményem szerint a Triangle nem kimondottan Pop és Rock zenén domborít...Nyilván az is jól szól rajta, de azokra a zenékre vannak más hangkarakterű dobozok, amik ebben a kategóriában jobbak lehetnek az adott műfajon...
Egy Phonarnál, p30 -nál mindenképp rockosabb a Triangle, zeneiségben viszont
ugyanaz a kategória , szerintem..
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Triangle
Véleményem szerint a Triangle nem kimondottan Pop és Rock zenén domborít...Nyilván az is jól szól rajta, de azokra a zenékre vannak más hangkarakterű dobozok, amik ebben a kategóriában jobbak lehetnek az adott műfajon...
Triangle
Sziasztok Kollégák!
Kicsit érdeklődnék felőletek a triangle hangfalakról...
Láttam volt már szó róla, de hova írjam, ha nem ide?! ;-)
Antal EX
Tudom. Úgy értetted, hogy most "csalóka" lehet
Yah, pontosan! Mint amikor a bemutatótermekben "véletlenül" csúcskategóriás kiegészítőkkel installálják a rendszert - és otthon utána csodálkozik a kedves vevő
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2554
Triangle
Yah, pontosan! Mint amikor a bemutatótermekben "véletlenül" csúcskategóriás kiegészítőkkel installálják a rendszert - és otthon utána csodálkozik a kedves vevő

Triangle
Az is jó. Addig nem szaladnak el
Triangle
freeduck köszönöm szépen a meghívást lehet élni fogok vele, de idő hiányában majd csak ősszel lehetne róla szó
Házimozi: TV:Panasonic TX-P46G10 Erősítő: Harman/Kardon Avr-245 DVD:Harman/Kardon Dvd-23 Hangsugárzó: JBL Scs-178 Kábelek: QED Performance, Inakustic Pathmos
PC: Thermaltake VH6000BWS Armor +; Chieftec CFT-650-14CS 650W ;AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2; Sapphire HD4890 1GB GDDR5 VAPOR-X; 2 X SAMSUNG 1000GB F1 SATA2 HD103UJ ; 2 X WD MyBook 1000Gb Essential stb...
Triangle
Na jó, akkor hozzál valami vasat is
Nem így értettem, csak szóltam h a Te rendszered most nagyon
Gyere el hozzám, ha Pesten jársz és döntsd el Te...
Csak azért azt kalkuláld bele, hogy freeduck rendszere most az Audionet SAM erőlködővel azért nem a nagy magyar átlag :lol!:
- mishow
- V.I.P.
Triangle
Csak azért azt kalkuláld bele, hogy freeduck rendszere most az Audionet SAM erőlködővel azért nem a nagy magyar átlag :lol!:
Triangle
Csak azért azt kalkuláld bele, hogy freeduck rendszere most az Audionet SAM erőlködővel azért nem a nagy magyar átlag
Csak azért azt kalkuláld bele, hogy freeduck rendszere most az Audionet SAM erőlködővel azért nem a nagy magyar átlag
- mishow
- V.I.P.
Triangle
Triangle
Na úgy látszik sikerült egy kicsit fellendíteni a topicot, habár nem ez volt a cél. Sok ellentmondás van(pl.:csöves nem csöves stb.) de egyvalamire még kíváncsi lennék pár hozzáértőtől: ebben az ársávban jazz-rock-pop zenére tud-e valaki jobb hangsugárzót ajánlani, mint az altea.