Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
- tib10
- Nincs visszaút
- Értékelés: 6
Sziasztok !
Elvben ma rendeltem este meg a CAV DP880A hangfalpárost. Bár még visszajelzést nem kaptam, azért remélem sikerűlt a rendelés.
Hol rendelted meg?
kábel van benne,de ez nem egy csúcs kábel,de azt azért tudd,hogy szinte semmilyen hangfalhaoz nem adnak kábelt.A Swansokhoz sincs.
Most jönnek be Jungson kábelek elég nagy választékban és van CAV kábel is.
Leveszed a kábel egyik végéről a banándugókat és becsipteteted az erősítőbe.Ennyi.
Elvileg erre a címre küldtem megrendelést este 18 óra után.
nagy.katalin@atctrade.com
A választ köszönöm, csak biztosra akartam menni. Később mindenképpen igényttartok a komolyabb kábelezésre.
Mozi:
Blu-Ray Player: Samsung BD-E8500N
Recivers: Onkyo TX-NR828; CAV A8M
Projector: Epson EH-TW9200
Front: CAV MD-EX 3G
Center: CAV DC30
Sourround: CAV DP880A
Sub & mono ampplifiler: Clarus Deimos P-40 & Clarus Helios 1ch
Vászon: B.Grandview Cyber Manual Automata vetítővászon 100"
Sziasztok !
Elvben ma rendeltem este meg a CAV DP880A hangfalpárost. Bár még visszajelzést nem kaptam, azért remélem sikerűlt a rendelés.
Hol rendelted meg?
kábel van benne,de ez nem egy csúcs kábel,de azt azért tudd,hogy szinte semmilyen hangfalhaoz nem adnak kábelt.A Swansokhoz sincs.
Most jönnek be Jungson kábelek elég nagy választékban és van CAV kábel is.
Leveszed a kábel egyik végéről a banándugókat és becsipteteted az erősítőbe.Ennyi.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- tib10
- Nincs visszaút
- Értékelés: 6
Sziasztok !
Szal arra lennék kíváncsi, hogy a csomagban van-e valamilyen tartozék kábel.
Csak mert ha nincs akkor nem szeretnék akkor kábelért futkozni mikor már a szobában van a cucc.
Ha nincs akkor mit ajánlatok ?
Sajna a saját erőlködőm még nincs meg hozzá, de kaptam egyet kölcsön.
A srác nem túl hozzáértő, (bár én sem) de azt mondja csak sima csatolós kábelhelyek vannak.
Tehát semmi dugó. Akkor hogy kötöm össze ?
Kicsit tanácstalan vagyok.
Please help !!!
THX
Mozi:
Köszi a válaszokat mindenkinek Meglesem őket Pesten aztán írok hogy mire jutottam. Valószínüleg a Velodyne-t és a Polk 125-öst halgatom meg valahol. Nem mintha a többi nem lehetne jó, de a Polk az nagyon tetszik, a velót meg mindenki dicséri más oldalakon is. És ugye a hang a fontos.
Menj el a Surányi hifibe ott van mind a kettő, és haza is viheted a 30 napos pénzvisszafizetés van hozzá, ha nem tetszene ...
Köszi a válaszokat mindenkinek Meglesem őket Pesten aztán írok hogy mire jutottam. Valószínüleg a Velodyne-t és a Polk 125-öst halgatom meg valahol. Nem mintha a többi nem lehetne jó, de a Polk az nagyon tetszik, a velót meg mindenki dicséri más oldalakon is. És ugye a hang a fontos.
Smish, a Velodyne-t mindenképpen hallgasd meg!15 nm-en hallgatom és bőven elég az ereje. Mozin, zenén egyformán jól teljesít.
Ráadásul távirányítható.
15 2m-re elég a CHT8-as Velo is... Nagyon jó hangú szubok, sztem a kategória legjobbjai...
Smish, a Velodyne-t mindenképpen hallgasd meg!
15 nm-en hallgatom és bőven elég az ereje. Mozin, zenén egyformán jól teljesít.
Ráadásul távirányítható.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
ez nem a megfelelő topic erre :taps: :box:
Sziasztok!Cat7 diy hangfalkábel Utp kábelből van?Hogyan lehet készíteni??
Bocs, ez nem idevaló.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Sziasztok!Cat7 diy hangfalkábel Utp kábelből van?Hogyan lehet készíteni??
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Előnye legfeljebb annyi, h zeneileg pontosabb hangja van mint a refis társainak. Én a kisebbet hallottam az 500 -ast. Az elment, de nem volt egy dinamika és erőbajnok, nem tudom ez a 600-as mennyivel jobb. Ezek közül szerintem most már inkább hallgatóznod kellene, és úgy kiválasztani a neked megfelelőt...
Ajánlottak egy másik foruban egy B&W mélynyomót:
B&W ASW 600
De ez zárt. Ilyet még egyálltalán nem hallottam. Van valami előnye a bass reflex-el szemben?
OFF
Hopp egy Chili M-305CX USB Fan.
Nekem is van egy.
Ez akkor lenne jó nekem ha pont valalki egy 5.0-át árulna.
Én, én, én :-) Ezek itt alul, mind eladók.
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Illeve a már ajánlott Clarus Rhea sub, ami egy nagyon jó darab:
a képen bükk színben, ezüst előlappal
Naim-ZU
Ezt soha nem értettem igazán, hogy mitől lesz sok? Nem kell feltekerni annyira, több erő marad benne...Vikibácsi is a nagy hangfalait alapjába véve kis helységben hajtja, és jól szól....
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Elég persze, de ha teheti és van rá keret akkor célszerű a nagyobbat elvinni, mert azzal a jövőben sem lesz gond ha netán fejleszteni szeretne. Ez az Epos tetszik, szép darab, hangra nem ismerem...
Nem néz ki rosszul de én sem hallottam még róla. Persze nem is vagyok annyira jártas a hi-fi világában.
Az az igazság hogy nem nagyon lessz lehetőségem fejleszteni. Más terveink is vannak az asszonnyal, úgy hogy hosszú távra tervezem.
Akkor meg érdemesebb a nagyobbat, jobbat venni...
De nem szabad túlzásba vinni, mert ha túl sok a szobába a sub, akkor rosszabb is lehet, mint az olcsóbb. Illetve a kisebb hangszóróval szerelt subok általában gyorsabbak, pontosabb a hangjuk. Ekkora szobába én a kisebb Infinityt tenném, a 10-est.
Infinity Beta 10
Naim-ZU
Elég persze, de ha teheti és van rá keret akkor célszerű a nagyobbat elvinni, mert azzal a jövőben sem lesz gond ha netán fejleszteni szeretne. Ez az Epos tetszik, szép darab, hangra nem ismerem...
Nem néz ki rosszul de én sem hallottam még róla. Persze nem is vagyok annyira jártas a hi-fi világában.
Az az igazság hogy nem nagyon lessz lehetőségem fejleszteni. Más terveink is vannak az asszonnyal, úgy hogy hosszú távra tervezem.
Akkor meg érdemesebb a nagyobbat, jobbat venni...
Igazából egy elég belépő szintű mozihoz kellene.Denon AVR-1306 + Wharfedale Diamond 9.5 + 9.1 + 9.CS
A dali jól néz ki de már túl drága. A Velodyne CHT 10 sem olcsó, de nagyon dícsérik.
Viszont úgy gondolom az én rendszerembe a polk vagy az infinity jobban passzolna árban is meg tudásban is, bár nem hallotam még egyiket sem hogy szól. Szerintem a másik kettőhöz már komolyabb szett dukál.
Szerintem ezekhez a cuccokhoz 20-25nm-re ez is tökéletes: Polk audio psw-110,
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
van egy epos sub, 150ről leárazva 90ezerre, az amtron topicban.
http://www.epos-acoustics.com/images/pr ... elssub.jpg
http://www.epos-acoustics.com/products/elssub.php
itt meg egy teszt róla:
http://whathifi.com/Review/Epos-ELS-SUB/
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
van egy epos sub, 150ről leárazva 90ezerre, az amtron topicban.
http://www.epos-acoustics.com/images/pr ... elssub.jpg
http://www.epos-acoustics.com/products/elssub.php
itt meg egy teszt róla:
http://whathifi.com/Review/Epos-ELS-SUB/
A Polk biztos nagyon jó darab, ha csak a kisebb PSW 110-ből indulok ki...Mekkora az a szoba ahova be lesz téve? A Velónak ott a CHT 8 is, az olcsóbb valamivel....
Kb 23nm-es szobába kellene. A 110-est már hallotad hogy szól?
Sztem 23 nm-re ez mellé a rendszer mellé az is bőven elég.Igen hallottam, engem meggyőzött...De ha futja a nagyobbra akkor érdemesebb azt, több erő van benne, több dinamika. Ha Pesti vagy akkor ott van üzlet ahonnan még el is viheted haza meghallgatni 30 napos pénz visszafizetési garanciával.
Jól hangzik. Nem vagyok Pesti de mindenképpen elmegyek meghalgatni azt ami tetszik mielőtt döntök. Köszi az infót
A Polk biztos nagyon jó darab, ha csak a kisebb PSW 110-ből indulok ki...Mekkora az a szoba ahova be lesz téve? A Velónak ott a CHT 8 is, az olcsóbb valamivel....
Sztem 23 nm-re ez mellé a rendszer mellé az is bőven elég.Igen hallottam, engem meggyőzött...De ha futja a nagyobbra akkor érdemesebb azt, több erő van benne, több dinamika. Ha Pesti vagy akkor ott van üzlet ahonnan még el is viheted haza meghallgatni 30 napos pénz visszafizetési garanciával.