Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

wampa1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: wampa1 »

szenszei: JBL E60at mindenképp hallgasd meg ha ilyen zenékre gerjedsz. Sztem ugy jársz a legjobban ha elmész hallgatozni és mindenhol a kiszemelt erősítővel hallgatod meg a dobozokat. Vagy elöbb megveszed az erösitöt és viszed magaddal

h/k 132 jo választás egyébként ebben az árkategoriában
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Az komázza a keményebb zenéket? Én igazából a Swans 3.2BF re gondoltam...
ok de az a duplájába kerül.

tudom de ha már van 86 akkor van 90 is , vagy mennyibe van az most pontosan...

89000 akciós áron

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

tudom de ha már van 86 akkor van 90 is , vagy mennyibe van az most pontosan...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Vendég

AVX
V.I.P.
V.I.P.

sztem vegyél az akciós dp880ból még amíg van...
még 1 napig akciós.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Hozzászólás Szerző: -KP- »

sztem vegyél az akciós dp880ból még amíg van...

Vendég

Megmondom őszintén ajánlani nem akarok konkrétan, mert elég sok kereskedő is van a fórumon, és sok jó doboz van...Mindet én sem hallottam...De ebben az árkatban Ott a Clarus is, a HIvi dobozai, De még a JBL is együtt tud dolgozni a Harmannal ezeken a műfajokon...Mindenképpen rá kellene szánnod 1 napot, h elmégy hallgatózni...Az lehet a döntő tényező nem ami nekem vagy a másiknak bejött...

De hangfalat mindenképp olyan darabot kell venned ami hangkarakterben inkább a keményebb zenéket részesíti előnyben...Egy ismerősöm is elvittem hangfalat vásárolni, Monitor Audiot hallgatott meg, 300 ezres dobozt. Ami neki kellett azt nem találta meg benne, és tudod mit vett helyette egy 120 ezres Wharfedale Diamond 9.6-ot...Nem volt az MA számára elég dögös a keményebb zenéken, túl naturálisnak tartotta....Ha jazz és komolyzenét hallgatna , akkor azt mondta mindenképp az MA-t vette volna meg.

szenszej
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: szenszej »

Azért hangfalat nem árt olyat venni ami a saját zenei ízlésünket kiszolgálja...A Rubi szerintem nem egy dögös rock-hoz való doboz, és ha jól emlékszem neked olyan doboz kell ami mozin és keményebb zenéken is jól teljesít...
Igen, mozihoz és rock stílusú zenéhez szeretném használni. Nem ragaszkodom a Rubicon-hoz egyáltalán. Tudsz ajánlani valamit helyette? A Jamo-t és a Warfit már megbeszéltük tegnap...

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Azért hangfalat nem árt olyat venni ami a saját zenei ízlésünket kiszolgálja...A Rubi szerintem nem egy dögös rock-hoz való doboz, és ha jól emlékszem neked olyan doboz kell ami mozin és keményebb zenéken is jól teljesít...
Ez így van.
Nálam a Clarus Callisto Pro nagyon jól szólt rock-metálzenével, s mozival egyaránt.
Naim-ZU

szenszej
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Azért az megnyugtató, hogy jobb, teljesebb hangzásvilágra számíthatok a jelenleginél.Teljesen igazad van: inkább apránként legyen meg a teljes szett, de komolyabb legyen. Hosszú távon gondolkodva jobban megéri anyagilag is.
Azt is fogom tenni, amit tanácsolsz: előbb veszek 2 frontot, aztán valamikor majd a többit.
Nézegettem a Rubicon frontokat. Az RP16F-t 86e Ft.-ért láttam a neten. Ehhez még azért gyűjteni kell, de inkább ezt választom, mint a Jamo-t vagy Wharfi-t.
Szerinted érdemes megvenni az RP16F-et? Vagy inkább más gyártó más hangfalát?

Köszi a segítséget! Rendes Tőled, hogy megosztod a tapasztalataidat!

Kérdezd meg _pp_-t, ő nemrég cserélte le a dobozait Rubi-ra.
Elég jó kedve volt...
De nagyon sok jó doboz van, CAV, HIVI, Clarus, Quadral, stb...
Használtban lehet találni nagyon jó áron jó dobozokat, csak később nehéz hozzá találni kiegészítőket...

Kérdés hogy mik az elvárások...
El kell menni hallgatózni.

És érdemes inkább gyűjtögetni még mert nem 1-2 évre vásárol az ember dobozt.

Azért segít az ember mert lehet hogy ő már megjárta és nem akarja hogy más is így járjon...
Én spec így vagyok vele. :taps:

Doky!
Utána nézek az említett hangfalaknak...
Köszönöm Neked is a segítséget!
Sokat jelent ez, hogy segítséget kap a tapasztalatlan ember a hozzáértőktől! :box:

Vendég

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Azért az megnyugtató, hogy jobb, teljesebb hangzásvilágra számíthatok a jelenleginél.Teljesen igazad van: inkább apránként legyen meg a teljes szett, de komolyabb legyen. Hosszú távon gondolkodva jobban megéri anyagilag is.
Azt is fogom tenni, amit tanácsolsz: előbb veszek 2 frontot, aztán valamikor majd a többit.
Nézegettem a Rubicon frontokat. Az RP16F-t 86e Ft.-ért láttam a neten. Ehhez még azért gyűjteni kell, de inkább ezt választom, mint a Jamo-t vagy Wharfi-t.

Kérdezd meg _pp_-t, ő nemrég cserélte le a dobozait Rubi-ra.
Elég jó kedve volt...
De nagyon sok jó doboz van, CAV, HIVI, Clarus, Quadral, stb...
Használtban lehet találni nagyon jó áron jó dobozokat, csak később nehéz hozzá találni kiegészítőket... :box:

Kérdés hogy mik az elvárások...
El kell menni hallgatózni.

És érdemes inkább gyűjtögetni még mert nem 1-2 évre vásárol az ember dobozt.

Azért segít az ember mert lehet hogy ő már megjárta és nem akarja hogy más is így járjon...
Én spec így vagyok vele. :taps:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

szenszej
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Jobb igen, ha lehet ilyen szót a hifiben használni...Teljesen más hangzásvilágot fogsz kapni. Minőségben azért lényegesen határozottabb, és részletekbe menő hangzásod lesz így is. Csak ugye itt a lényeg nem az, h jobb lesz -e, hanem hogy ugyan ezért az összegért lehet jobb is... 
Én amit tennék, gyűjtenék még egy kis pénzt, h komolyabb hangfalakat vegyek, vagy vennék elöljáróban 2 frontot és utána a többit egyesével. Amennyit most ezekre a szettekre elköltesz azért már lényegesen komolyabb frontokat vehetsz...És akkor gondoltál későbbre is, nem csak arra, h a jelenleginél jobb legyen.

Azért az megnyugtató, hogy jobb, teljesebb hangzásvilágra számíthatok a jelenleginél.
Teljesen igazad van: inkább apránként legyen meg a teljes szett, de komolyabb legyen. Hosszú távon gondolkodva jobban megéri anyagilag is.

Vendég

Jobb igen, ha lehet ilyen szót a hifiben használni...Teljesen más hangzásvilágot fogsz kapni. Minőségben azért lényegesen határozottabb, és részletekbe menő hangzásod lesz így is. Csak ugye itt a lényeg nem az, h jobb lesz -e, hanem hogy ugyan ezért az összegért lehet jobb is...

Én amit tennék, gyűjtenék még egy kis pénzt, h komolyabb hangfalakat vegyek, vagy vennék elöljáróban 2 frontot és utána a többit egyesével. Amennyit most ezekre a szettekre elköltesz azért már lényegesen komolyabb frontokat vehetsz...És akkor gondoltál későbbre is, nem csak arra, h a jelenleginél jobb legyen.

szenszej
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szia, na itt akkor válaszolok...A Denont eleve szórd ki, helyette inkább egy Harman Kardont vegyél, vagy egy Yamahát ebben az árban...Hangfalakat meg hát nem is tudom, a Yamo és a Wharfi sem egy csúcs, még rock és metálra sem, de ha választani kellene akkor inkább a Jamó, az dögösebb pörgősebb...De a legjobb az lenne ha körbenéznél a használt piacon, ott ezen az áron jobbat vehetnél...De egy Jamó épp van az apróban, egész jó áron, bár nem tudom szettben mennyibe vannak....De akár az atc termékei közt is nézelődhetsz, ott is vannak számodra nagyon jó árban dobozok. 
Nézd meg az apróban Pinyo árul Jamo frontokat, centert és szubot, az egész 50 körül lenne, de lehet még engedne valamit, kérdezz rá, azok jobbak mint ez a 416 szerintem...

TIGRIS!
Még valami!

Lehet, hogy számodra nevetségesen hagzik a kérdés és banális lesz a válasz!
Jelenleg egy 30 éves PROXIMA rádió erősítőt használok (régi NDK gyártmány) 2db 6W-os hangfallal.

Egy H/K 132 erősítő és pl. egy Jamo hagfal szett azért jobb lesz nála?

Köszi!

szenszej
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szia, na itt akkor válaszolok...A Denont eleve szórd ki, helyette inkább egy Harman Kardont vegyél, vagy egy Yamahát ebben az árban...Hangfalakat meg hát nem is tudom, a Yamo és a Wharfi sem egy csúcs, még rock és metálra sem, de ha választani kellene akkor inkább a Jamó, az dögösebb pörgősebb...De a legjobb az lenne  ha körbenéznél a használt piacon, ott ezen az áron jobbat vehetnél...De egy Jamó épp van az apróban, egész jó áron, bár nem tudom szettben mennyibe  vannak....De akár az atc termékei közt is nézelődhetsz, ott is vannak számodra nagyon jó árban dobozok. 
Nézd meg az apróban Pinyo árul Jamo frontokat, centert és szubot, az egész 50 körül lenne, de lehet még engedne valamit, kérdezz rá, azok jobbak mint ez a 416 szerintem...

Szia TIGRIS!

Jó, hogy itt is "találkozunk"!
Akkor tuti H/K 132 lesz belőle. A hangfalakon még gondolkodom. Megnézem a használt cuccokat...

Köszi a választ!

Vendég

Szia, na itt akkor válaszolok...A Denont eleve szórd ki, helyette inkább egy Harman Kardont vegyél, vagy egy Yamahát ebben az árban...Hangfalakat meg hát nem is tudom, a Yamo és a Wharfi sem egy csúcs, még rock és metálra sem, de ha választani kellene akkor inkább a Jamó, az dögösebb pörgősebb...De a legjobb az lenne ha körbenéznél a használt piacon, ott ezen az áron jobbat vehetnél...De egy Jamó épp van az apróban, egész jó áron, bár nem tudom szettben mennyibe vannak....De akár az atc termékei közt is nézelődhetsz, ott is vannak számodra nagyon jó árban dobozok.

szenszej
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sziasztok!

Házimozi szett vásárlását tervezem.
Elsősorban a házimozi célra szeretném használni.
Zenehallgatásra kevésbé használnám a rendszert, de ha zenét hallgatok, akkor az rock/metal stílusú.

Van valakinek tapasztalata az alábbi két szettel kapcsolatban? Melyiket vegyem meg?

1.
Denon AVR-1306
Wharfedale Crystal II 30
Wharfedale Crystal II 8
Wharfedale Crystal II Centre

2.
Denon AVR-1306
Jamo S416
Jamo S412
Jamo S41CEN

Köszönöm a segítséget!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Hozzászólás Szerző: -KP- »

könyörgöm ez hangfalas topic. :taps: !36_7_11.gif' />

de amúgy egyikse. vegyél harman/kardont.

méghozzá ezt:

http://www.netdepo.hu/product_info.php? ... 72d2d96929

de a többik erősítők topicban pls.

tib10
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: tib10 »

Hát holnap kapom meg a vasat valami Yamaha de már 3 talán 4 éves modell.

A sajáttal nagy dilemmában vagyok. Van két kiszemeltem. A másik topicban már kikértem a véleményeket és eddig így nézki a döntésem.

1, http://avplanet.hu/RX-V663

2, http://www.muszakidepo.hu/product_info. ... s_id=30046

Most eddíg így van az elgondolás.

Szerinted ?

Bocs mindenkitől az [OFFTOPIC]ért
Mozi:
Blu-Ray Player: Samsung BD-E8500N
Recivers: Onkyo TX-NR828; CAV A8M
Projector: Epson EH-TW9200
Front: CAV MD-EX 3G
Center: CAV DC30
Sourround: CAV DP880A
Sub & mono ampplifiler: Clarus Deimos P-40 & Clarus Helios 1ch
Vászon: B.Grandview Cyber Manual Automata vetítővászon 100"

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sajna a saját erőlködőm még nincs meg hozzá, de kaptam egyet kölcsön.A srác nem túl hozzáértő, (bár én sem) de azt mondja csak sima csatolós kábelhelyek vannak.
Tehát semmi dugó. Akkor hogy kötöm össze ?
Kicsit tanácstalan vagyok.

OFFTOPIC:

Milyen vasat kapsz kőcsibe?
Milyen lesz a sajátod?
Csak kíváncsi vagyok...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Később mindenképpen igényttartok a komolyabb kábelezésre.
Ez egy jó és masszív kábel.Ez van a nagyobb hangfalakhoz csopmagolva.
7900 Ft/db az ára 20%-ot tudunk ebből az árból adni.Mi is ezt használjuk minden hangfalunkhoz a bemutatótermekben.Lesz olcsóbb jungson kábel is.
Beauty Deity (SC-05) 5N OFC hangfal kábel; 2.5m; 9900 Ft/pár.
Ebből is jár a 20% kedvezmény.

tib10
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: tib10 »

Elvileg erre a címre küldtem megrendelést este 18 óra után.
nagy.katalin@atctrade.com
A választ köszönöm, csak biztosra akartam menni. Később mindenképpen igényttartok a komolyabb kábelezésre.

Jaj te.
Szerinted egy irodában meddig dolgoznak az emberek?
Kata általában 5 után is bent van,de ma én zártam 6 körül.
Nyugi holnap intézik.
Kata 15 éve dolgozik nálam.Az egyik legmegbízhatóbb munkatárs,ráadásul egy nagyon jó csaj.

Igen miközben írtam én is erre gondoltam.
De már most majd kiugrok a bőrömből örömömben hogy ilyen jó vételt csinálok. (ÁR/Teljesítmény arányban)
Kiváncsian várom már.
Mozi:
Blu-Ray Player: Samsung BD-E8500N
Recivers: Onkyo TX-NR828; CAV A8M
Projector: Epson EH-TW9200
Front: CAV MD-EX 3G
Center: CAV DC30
Sourround: CAV DP880A
Sub & mono ampplifiler: Clarus Deimos P-40 & Clarus Helios 1ch
Vászon: B.Grandview Cyber Manual Automata vetítővászon 100"

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Elvileg erre a címre küldtem megrendelést este 18 óra után.
nagy.katalin@atctrade.com
A választ köszönöm, csak biztosra akartam menni. Később mindenképpen igényttartok a komolyabb kábelezésre.

Jaj te.
Szerinted egy irodában meddig dolgoznak az emberek?
Kata általában 5 után is bent van,de ma én zártam 6 körül.
Nyugi holnap intézik.
Kata 15 éve dolgozik nálam.Az egyik legmegbízhatóbb munkatárs,ráadásul egy nagyon jó csaj.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”