Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi, és a Sony KDL-32U2000 milyen? 218-ért láttam a legolcsóbban. Ebben nincsenek ilyen plusz felesleges funkciók? Tudom a HDMI bemeneten PC-ről natív 1:1-es 1366x768-as felbontásban hajtani? A Philips-et tudom.
Az az elmosás amit régebben írtál csak zajszűrő bekapcsolásánál jelentkezik vagy mindig?
Lcd, Led, Oled TV-k
Aki kitalálta ezt a szar dinamikus kontrasztot és pixelplus technológiát az sem volt normális.Nagyon gondolkozom az eladásán, csak nem tudom már mi lenne a jó választás.
Sony? LG? Samsung?
Ilyenkor áldom az eget és a szerencsémet, hogy Sony-t vettem. Természetesen én is a Sonyt ajánlom.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sony? LG? Samsung?
Sony.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Na most már elegem van. A Philips support center hülye, finoman szólva. Van egy 400.000 Ft-os TV-m (Philips 32PF7531D) és állítgatja a háttérvilágítást folyamatosan ami baromira zavaró, a pixelplus pedig még pluszban ront is rajta (felnyomja a kontrasztot, elvesznek a részletek és a színekkel is variál) és egyiket sem lehet kikapcsolni. Supportot megkérdeztem emailben, erre azt írják hogy a kontrasztot a képbeállításoknál tudom állítani... pfff... ezek hülyének néznek.
Aki kitalálta ezt a szar dinamikus kontrasztot és pixelplus technológiát az sem volt normális.
Nagyon gondolkozom az eladásán, csak nem tudom már mi lenne a jó választás.
Sony? LG? Samsung?
Lcd, Led, Oled TV-k
Elvilegstandby módban: info-menu-mute-power egymás után.
Jóvan, ha hazaértem, kipróbálom. Csak nehogy leformázzam a winchestert.
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Elvileg
standby módban: info-menu-mute-power egymás után.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez a beállítás is lehet egy alternativa, de az egyik crt topicban leírtam, hogy én mit csináltam a samsung crt pirosával, mert természetesen minden samsung túl van kalibrálva. A szervízmenü segítségével a PSR és NSR (pal és ntsc telítettséget) vettem minimumra és így tökéletes lett a kép. Megmaradt a piros viszont a bôrszín az bôrszín maradt. Lehet, hogy a te eseteben is segítene a szervízmenü.
Igen?
Hogyan tudok belépni a szervízmenűbe?
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Úgye milyen jó, hát még ha HDMI-n keresztül néznéd. Én komponensen nézem, de már láttam HDMI-n és az nagyon szuper. Majd ha lesz olyan lejátszóm, de komponensen is megteszi.
Én a PS3 -ra várok.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11028
- Kapcsolat:
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Megpróbáltam keresni de nem nagyon jött össze, így kérnék egy kis segítséget illetve véleményt.
LG-32LC3R típusú lcd-ről milyen vélemények, ill tapasztalataitok vannak, vagy esetleg az LG 32LE2R vagy LG 32LC25R. Melyiket válasszam, jók-e ill megérik-e az árát. Szép-e a képe, esetleg milyen hibák fordultak elő. Előre is köszi!!!
TV: LG 32LC3R, DVD: LG DNX190H, Erôsítô:KENWOOD KRF-V6090 Hangfal: Tannoy+SAl Dream 77(center+háttér)
Lcd, Led, Oled TV-k
Úgye milyen jó, hát még ha HDMI-n keresztül néznéd. Én komponensen nézem, de már láttam HDMI-n és az nagyon szuper. Majd ha lesz olyan lejátszóm, de komponensen is megteszi.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én napról napra jobban imádom a Sonymat. Volt ugye a hsz-em az "elmosódásról", de ezt azóta megszoktam, Szerintem egyszerűen majdnem harminc évnyi CRT bámulás után szokatlan volt az LCD kép (soha nem használtam TFT monitort sem).
Megkaptam a hiperszuper RGB SCART-kábelt is, pompásan működik. Most éppen egy anime sorozatot nézek, egyszerűen besz@rás, olyan jó a képe. Jah, és amcsiból, NTSC 1-es régió. Úgyhogy ez bizonyítja, hogy sikerült regiómentesre állítani a kis Yamadámat és a TV is viszi a PAL-t és NTSC-t is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez a beállítás is lehet egy alternativa, de az egyik crt topicban leírtam, hogy én mit csináltam a samsung crt pirosával, mert természetesen minden samsung túl van kalibrálva. A szervízmenü segítségével a PSR és NSR (pal és ntsc telítettséget) vettem minimumra és így tökéletes lett a kép. Megmaradt a piros viszont a bôrszín az bôrszín maradt. Lehet, hogy a te eseteben is segítene a szervízmenü.
Lcd, Led, Oled TV-k
NA!
Megválaszolom, most az általam feltett kérdést, amiben a Samsung LE32S71B LCD tv piros színbeállításával kapcsolatban tettem fel.
Nos, nekem ilyen tvm van és kissé sokaltam némelyik filmben a piros színek arányát. A megoldás, akit esetleg érdekel:
A tv dinamikus kontrasztban üzemel. A képbeállításokon belül, a képszínmódot (vagy nem tudom mi a pontos neve) az alapértelmezett COOL1-ről, NORMAL-ra tettem. Valamint a "colourness"-t levettem 55-ről, 45-re. Most úgy néz ki, rendben vannak a színek mindenhol. Szóval ilyenekkel lehet próbálkozni.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem láttam és nem is hallottam ilyen cuccról. Szerintem légy óvatos ezekkel a "noname" LCD-kkel. Én úgy vagyok vele, hamár több 100 ezret kiadok egy tvért, akkor ne legyen zsákbamacska. Persze ettől függetlenül lehet jó ez a tv.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Van valakinek bármilyen tapasztalata erről a termékről vagy erről a márkáról úgy általában? Nagyon jó az ár/érték aránya...
HANNSpree XV 32" LCD TV
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Lcd, Led, Oled TV-k
De, kikapcsoltam a dimminget és úgy vettem le sötétebbre az energigazdálkodással. Egész más, kontrasztosabb lett a kép.
És így nem állítgatja a háttérvilágítást?
Nem, így mindig azonos fényerővel világít és a fekete is feketébb.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello!
160 körül van mind2, melyiket ajánlanátok?
Samsung LE27SX71BX
vagy
Samsung 26RC32B
Üdv!
Nem Samsung LE27S71BX és Samsung 26R32B -rôl van szó?
Szerintem a 71-es jobb mint a 32, de gyôzôdj meg róla te is, Nem árt egy azonnos beállítással és azonos anyaggal letesztelni, hogy mit tudnak, milyen a fekete, stb.
És technikailag vajh miben tér el?
Elírta a számot a katalógus, lehet.
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello!
Samsung LE27SX71BX
vagy
Samsung 26RC32B
Üdv!
Nem Samsung LE27S71BX és Samsung 26R32B -rôl van szó?
Szerintem a 71-es jobb mint a 32, de gyôzôdj meg róla te is, Nem árt egy azonnos beállítással és azonos anyaggal letesztelni, hogy mit tudnak, milyen a fekete, stb.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello!
Samsung LE27SX71BX
vagy
Samsung 26RC32B
Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
Lcd, Led, Oled TV-k
De, kikapcsoltam a dimminget és úgy vettem le sötétebbre az energigazdálkodással. Egész más, kontrasztosabb lett a kép.
És így nem állítgatja a háttérvilágítást?
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)
Lcd, Led, Oled TV-k
to Imici1972:
Én most úgy vagyok vele, hogy nagyjából összeállt a házimozim. Nincsenek benne full drága cuccok, deahhoz mérten egész jó minden. Sőőőt. Eddig mindenki elámult, aki volt nálam. Majd teszek fel képeket a galériába.
Szal, egyelőre ennél több pénzt nem verek házimoziba. Panelba lakom, így sok értelme nincsen, nagyobb/jobb hangfalaknak vagy nagyobb/jobb tvnek.
A követező lépést, majd akkor teszem meg, he sikerül elköltöznöm itthonról saját lakásba. Akkor majd lesz saját házimozi szobám, komolyabb cucokkal.
Ezzel én is így vagyok - amint azt az aláírásomból láthatod...
Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)
Lcd, Led, Oled TV-k
to Imici1972:
Én most úgy vagyok vele, hogy nagyjából összeállt a házimozim. Nincsenek benne full drága cuccok, deahhoz mérten egész jó minden. Sőőőt. Eddig mindenki elámult, aki volt nálam. Majd teszek fel képeket a galériába.
Szal, egyelőre ennél több pénzt nem verek házimoziba. Panelba lakom, így sok értelme nincsen, nagyobb/jobb hangfalaknak vagy nagyobb/jobb tvnek.
A követező lépést, majd akkor teszem meg, he sikerül elköltöznöm itthonról saját lakásba. Akkor majd lesz saját házimozi szobám, komolyabb cucokkal.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
A dynamic Dimming állításánál nem változott a kontraszt, csak sok fényt tett rá. Kiléptem a menükből és visszavettem az energiagazdálkodást közepesre.Szép kontrasztos képet kaptam fekete háttérrel.
Azt hiszem jó lett a beállítás.
Akkor végül is kikapcsoltad a Dimminget, vagy maradt a szervízmenü érintetlenül és csak az energiagazdálkodást állítottad át?