Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 35

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: NiCE »

Na most már elegem van. A Philips support center hülye, finoman szólva. Van egy 400.000 Ft-os TV-m (Philips 32PF7531D) és állítgatja a háttérvilágítást folyamatosan ami baromira zavaró, a pixelplus pedig még pluszban ront is rajta (felnyomja a kontrasztot, elvesznek a részletek és a színekkel is variál) és egyiket sem lehet kikapcsolni. Supportot megkérdeztem emailben, erre azt írják hogy a kontrasztot a képbeállításoknál tudom állítani... pfff... ezek hülyének néznek.
Aki kitalálta ezt a szar dinamikus kontrasztot és pixelplus technológiát az sem volt normális.
Nagyon gondolkozom az eladásán, csak nem tudom már mi lenne a jó választás.
Sony? LG? Samsung?

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Kutasi »

Elvilegstandby módban: info-menu-mute-power egymás után.

Jóvan, ha hazaértem, kipróbálom. Csak nehogy leformázzam a winchestert.

TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate

+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

Elvileg
standby módban: info-menu-mute-power egymás után.

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Ez a beállítás is lehet egy alternativa, de az egyik crt topicban leírtam, hogy én mit csináltam a samsung crt pirosával, mert természetesen minden samsung túl van kalibrálva. A szervízmenü segítségével a PSR és NSR (pal és ntsc telítettséget) vettem minimumra és így tökéletes lett a kép. Megmaradt a piros viszont a bôrszín az bôrszín maradt. Lehet, hogy a te eseteben is segítene a szervízmenü.
Igen?
Hogyan tudok belépni a szervízmenűbe?

TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate

www.djkutasi.hu

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Szabtom »

Úgye milyen jó, hát még ha HDMI-n keresztül néznéd. Én komponensen nézem, de már láttam HDMI-n és az nagyon szuper. Majd ha lesz olyan lejátszóm, de komponensen is megteszi.
Én a PS3 -ra várok.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11017
Kapcsolat:

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Új Toshiba LCD-k

Pinochet
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pinochet »

Sziasztok!
Megpróbáltam keresni de nem nagyon jött össze, így kérnék egy kis segítséget illetve véleményt.
LG-32LC3R típusú lcd-ről milyen vélemények, ill tapasztalataitok vannak, vagy esetleg az LG 32LE2R vagy LG 32LC25R. Melyiket válasszam, jók-e ill megérik-e az árát. Szép-e a képe, esetleg milyen hibák fordultak elő. Előre is köszi!!!
TV: LG 32LC3R, DVD: LG DNX190H, Erôsítô:KENWOOD KRF-V6090 Hangfal: Tannoy+SAl Dream 77(center+háttér)

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Úgye milyen jó, hát még ha HDMI-n keresztül néznéd. Én komponensen nézem, de már láttam HDMI-n és az nagyon szuper. Majd ha lesz olyan lejátszóm, de komponensen is megteszi.

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Szabtom »

Én napról napra jobban imádom a Sonymat. Volt ugye a hsz-em az "elmosódásról", de ezt azóta megszoktam, Szerintem egyszerűen majdnem harminc évnyi CRT bámulás után szokatlan volt az LCD kép (soha nem használtam TFT monitort sem).

Megkaptam a hiperszuper RGB SCART-kábelt is, pompásan működik. Most éppen egy anime sorozatot nézek, egyszerűen besz@rás, olyan jó a képe. Jah, és amcsiból, NTSC 1-es régió. Úgyhogy ez bizonyítja, hogy sikerült regiómentesre állítani a kis Yamadámat és a TV is viszi a PAL-t és NTSC-t is.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ez a beállítás is lehet egy alternativa, de az egyik crt topicban leírtam, hogy én mit csináltam a samsung crt pirosával, mert természetesen minden samsung túl van kalibrálva. A szervízmenü segítségével a PSR és NSR (pal és ntsc telítettséget) vettem minimumra és így tökéletes lett a kép. Megmaradt a piros viszont a bôrszín az bôrszín maradt. Lehet, hogy a te eseteben is segítene a szervízmenü.

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

NA!

Megválaszolom, most az általam feltett kérdést, amiben a Samsung LE32S71B LCD tv piros színbeállításával kapcsolatban tettem fel.

Nos, nekem ilyen tvm van és kissé sokaltam némelyik filmben a piros színek arányát. A megoldás, akit esetleg érdekel:

A tv dinamikus kontrasztban üzemel. A képbeállításokon belül, a képszínmódot (vagy nem tudom mi a pontos neve) az alapértelmezett COOL1-ről, NORMAL-ra tettem. Valamint a "colourness"-t levettem 55-ről, 45-re. Most úgy néz ki, rendben vannak a színek mindenhol. Szóval ilyenekkel lehet próbálkozni.

www.djkutasi.hu

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Nem láttam és nem is hallottam ilyen cuccról. Szerintem légy óvatos ezekkel a "noname" LCD-kkel. Én úgy vagyok vele, hamár több 100 ezret kiadok egy tvért, akkor ne legyen zsákbamacska. Persze ettől függetlenül lehet jó ez a tv.

www.djkutasi.hu

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Igc »

Van valakinek bármilyen tapasztalata erről a termékről vagy erről a márkáról úgy általában? Nagyon jó az ár/érték aránya...

HANNSpree XV 32" LCD TV

TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

karicsek
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: karicsek »

De, kikapcsoltam a dimminget és úgy vettem le sötétebbre az energigazdálkodással. Egész más, kontrasztosabb lett a kép.
És így nem állítgatja a háttérvilágítást?

Nem, így mindig azonos fényerővel világít és a fekete is feketébb.

Charles
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Charles »

Hello! 
160 körül van mind2, melyiket ajánlanátok?

Samsung LE27SX71BX

vagy

Samsung 26RC32B

Üdv!

Nem Samsung LE27S71BX és Samsung 26R32B -rôl van szó?
Szerintem a 71-es jobb mint a 32, de gyôzôdj meg róla te is, Nem árt egy azonnos beállítással és azonos anyaggal letesztelni, hogy mit tudnak, milyen a fekete, stb.

És technikailag vajh miben tér el?

Elírta a számot a katalógus, lehet.
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Hello! 

Samsung LE27SX71BX

vagy

Samsung 26RC32B

Üdv!

Nem Samsung LE27S71BX és Samsung 26R32B -rôl van szó?
Szerintem a 71-es jobb mint a 32, de gyôzôdj meg róla te is, Nem árt egy azonnos beállítással és azonos anyaggal letesztelni, hogy mit tudnak, milyen a fekete, stb.

Charles
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Charles »

Hello!

Samsung LE27SX71BX

vagy

Samsung 26RC32B

Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Imici1972 »

De, kikapcsoltam a dimminget és úgy vettem le sötétebbre az energigazdálkodással. Egész más, kontrasztosabb lett a kép.
És így nem állítgatja a háttérvilágítást?

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

to Imici1972: 
Én most úgy vagyok vele, hogy nagyjából összeállt a házimozim. Nincsenek benne full drága cuccok, deahhoz mérten egész jó minden. Sőőőt. Eddig mindenki elámult, aki volt nálam. Majd teszek fel képeket a galériába.
Szal, egyelőre ennél több pénzt nem verek házimoziba. Panelba lakom, így sok értelme nincsen, nagyobb/jobb hangfalaknak vagy nagyobb/jobb tvnek.
A követező lépést, majd akkor teszem meg, he sikerül elköltöznöm itthonról saját lakásba. Akkor majd lesz saját házimozi szobám, komolyabb cucokkal.

Ezzel én is így vagyok - amint azt az aláírásomból láthatod...

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

to Imici1972:

Én most úgy vagyok vele, hogy nagyjából összeállt a házimozim. Nincsenek benne full drága cuccok, deahhoz mérten egész jó minden. Sőőőt. Eddig mindenki elámult, aki volt nálam. Majd teszek fel képeket a galériába.
Szal, egyelőre ennél több pénzt nem verek házimoziba. Panelba lakom, így sok értelme nincsen, nagyobb/jobb hangfalaknak vagy nagyobb/jobb tvnek.
A követező lépést, majd akkor teszem meg, he sikerül elköltöznöm itthonról saját lakásba. Akkor majd lesz saját házimozi szobám, komolyabb cucokkal.

www.djkutasi.hu

karicsek
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: karicsek »

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

A dynamic Dimming állításánál nem változott a kontraszt, csak sok fényt tett rá. Kiléptem a menükből és visszavettem az energiagazdálkodást közepesre.Szép kontrasztos képet kaptam fekete háttérrel.
Azt hiszem jó lett a beállítás.

Akkor végül is kikapcsoltad a Dimminget, vagy maradt a szervízmenü érintetlenül és csak az energiagazdálkodást állítottad át?

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

To Imici1972: 
Örülök, hogy végre rendeződtek az LCD-s gondjaid. Nem volt semmi ez a tortúra, az biztos. Én is jártam már hasonló helyzetben, de ennyit csak számítógépes alkatrészekkel szívtam még anno. Most már egy ideje nem foglalkozok a pc-vel, azóta nyugodtabb az életem. :kiraly:

Köszi az együttérzést Neked és a többieknek is!

Vasárnap este lejárt a 72 óra, de szerencsére eddig semmi probléma a géppel.
Ha nagyon kötözködni akarok, akkor talán a háttérvilágítás egy picit inhomogénebb, mint kezdetben volt, de ez csak AV-n látszik jel nélkül és maximális háttérvilágítás mellett. Egyébként nem látszik, mert a dinamikus szabályozás sötét jelenetnél leszabályozza a háttérvilágítást.
De ha nem tenné, akkor is minimális az eltérés, a gyakorlatban nem észlelhető.

Tényleg nem volt egyszerű, december 27,28,29-én is végigálltam az ilyenkor szokásos MM Vevőszolgálat előtti jó hosszú sort, 28-án kétszer is.
Ezen kívül még jan. 3-is, bár akkor már minimális volt a sor.
Azt már nem is mondom, hogy a hatból 3 alkalommal TV falra fel, másnap (vagy még aznap) falról le.
Plusz fel ill. lecipelés a 2 emeletre/ről (lift nincs), ill a MM parkoló és a Vevőszolgálat között.
Tudom ajánlani mindenkinek, aki karizomra szeretne gyúrni...

Úgy voltam vele, hogy ha ez is rossz, akkor befejeztem. Marad az 51-es kis LG LCD és majd tavasszal az új modellekből válogatok. Persze ez még megtörténhet, mert ha vmi nagyon ütős modell jönne ki, akkor ezt eladom és kezdődhet újra a TV oda vissza cipelős akció...

grapee
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: grapee »

Meg mindig nem kaptam egyertelmu valaszt,mi a helyzet az Egyesult Allamokbol behozott,csak NTSC systemu plazma,lcd tevekkel hasznalhato e magyarorszagon,letezik e valami ami varazsol PAL rendszert ????????????????
Azaz erdemes e behozni????????????

Szerintem van ehhez átalakító kábel. Konzoljátékos emberek jobban tudják, mert náluk gyakoribb ez a probléma.

Szerintem ez nem ilyen egyszerű.
Az NTSC rendszerű tévét maximum, csak mint megjelenítő eszközt használhatod Magyarországon.
Valószínűleg csak akkor fog működni, ha elékötsz egy "tunert", pl. asztali DVD író vagy VHS magnó.
Így a VHS magnó vagy a DVD író tunerje képes lesz eltárolni és fogadni a PAL rendszerű adásokat, majd az adott készülék kompozit vagy komponens kimenetét össze lehet kötni az NTSC rendszerű tévé hasonló bemenetével.
Azért én ezt kipróbálnám előtte, biztos ami biztos alapon.

Hát az fel sem merült bennem, hogy a tévékábelt a PAL adással közvetlenül az NTSC tévébe dugja! Nyilván kell egy "átjátszó", vagyis egy tuner elé, minimum egy tévétuneres VCR.

Sziasztok!

Régen (CRT-s időkben, de még a rendszerváltás környékén ) nem egyszer csinálták azt a 'nyugati' tv-kel, hogy csak tunert cseréltek benne, ill. azon belül is csak bizonyos alkatrészeket és máris tudta a 'keleti' normát.

Ergó ennek ma is vhogy így kell lennie, mert a gyárban sem csinálhatnak mást. -> azaz meg kell próbálni szerezni bele egy európai tunert -> pl. HQ Nedis vagy HQ Videó vagy egyéb TV alkatrész árusnál. Esetleg neten - E-Bay - fene tudja hol árulhatnak ilyet. A művelet már nem egy nagy ördöngőség, mert valsz. csak panel ki-panel be művelet...

Persze ez csak egy 5let, nem biztos, hogy járható is...

westie1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 18

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: westie1 »

Tv Samsung PS58B850 ,Apple IPad 64GB 3G+Wifi, MacBook Air
"Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva mint a józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle."

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”