Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati szűrők
Hálózati szűrők
Kicsit mindig felmerül bennem a savanyú a szőlő logika gyanúja, amikor relativ drága kiegészítők kritizálása folyik olyan személyek részéről akik mindig a lehető legolcsóbb úton szeretnek járni. Szereintem egy alapvető különbség van egyes rendszerépítők között: van akinek ideje van DIY megoldásokra, van akinek inkább pénze van jó készülékekre.
Nem kéne egymásra irigykedni!
OFFTOPIC:
Asszem ez nekem is szól!Gordon, ha tehetném sem költenék többet a hifire, mint ami most benne van. Szal ez az irigység, enyhe túlzás, és asszem Doki esetében is. Mivel fingod nincs mi szól nekem otthon és hogyan, honnan tudod, h nem ütök meg vele 1 magasabb szintet, mint amennyi az értéke? A gyártók diktálnak, mi bevesszük. Én nem vagyok az a nyelős típus. (mondhatni széllel szemben pisálok )
Szeretek barkácsolni és élvezem is, mégha szenvedek 1-1 hangfallal. De semmi nem ér fel azzal, ha hatalmas vigyorral hátradőlök, h én csináltam. :kiraly:
Már nem először kérem Tőled, h az ilyen személyiségelemző beírásokat légyszíves hanyagold.
21st minihifi-s hozzászólásához csak annyit, h a melóhelyen sokat szoktam zenét hallgatni, és ezt 1 3e HUF-os Sennheiser fülesen teszem. Azt mondanom sem kell, h így is zene a zene.
Hálózati szűrők
A zene szeretete nem függ össze semmiféle hardverrel.
Ezzel mellesleg egyetértek. Általában ilyenkor, amikor a gép előtt ülök a kisszobában, itt zötyög mellettem a feleségem régi Sony mjúzik centere, asszem kemény 30 eFt volt az ára annak idején. Pont ugyan úgy bólogatok a jó mjúzikokra, és sokszor pont úgy bele is feledkezem a zenébe, mint amikor a "nagy rendszer" előtt ülök.
Off
Nekem leginkább időből van kevés, a zenehallgatásra szánható időből. Az alatt a kevés idő alatt pedig a lehető legjobb minőségű zenét szeretném hallgatni.
Nem kell, hogy sok fajta zenét hallgassak, nem kell, hogy a zenehordozó gyűjtemény legyen, hanem az kell, hogy ha leülök, akkor lehető legjobban élvezzem a zenét.
Én is szeretem a kocsiban a rádiót, de nem egy kategória azzal, amikor leülök otthon a rendszer elé. És ha éppen számítógépezés közben szól a zene, akkor sem nyújtja ugyanazt az élményt, mert a számítógépre figyelek és nem a zenére.
Kicsit mindig felmerül bennem a savanyú a szőlő logika gyanúja, amikor relativ drága kiegészítők kritizálása folyik olyan személyek részéről akik mindig a lehető legolcsóbb úton szeretnek járni.
Szereintem egy alapvető különbség van egyes rendszerépítők között: van akinek ideje van DIY megoldásokra, van akinek inkább pénze van jó készülékekre.
Nem kéne egymásra irigykedni!
On
Én is javaslom külön ösvény kiépítését, ha van rá mód. Ehhez felhasználható pl. az Alisca fali hálózati kábele emberi áron.
Ha nincs rá mód, akkor egy nomális hálózati elösztóa tennék (tetetnék) IEC aljzatot, amibe aztán ki-ki ízlése és pénztárcája szerint tehet bármilyen tápkábelt.
gordon314.fw.hu
Hálózati szűrők
Most épp a The Doors debütáló lemeze pörög, olyan nótákkal, mint a Break On Through, a Light My Fire vagy a The End.
Kötelező alapmű!
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Hálózati szűrők
A zene szeretete nem függ össze semmiféle hardverrel.
Ezzel mellesleg egyetértek. Általában ilyenkor, amikor a gép előtt ülök a kisszobában, itt zötyög mellettem a feleségem régi Sony mjúzik centere, asszem kemény 30 eFt volt az ára annak idején. Pont ugyan úgy bólogatok a jó mjúzikokra, és sokszor pont úgy bele is feledkezem a zenébe, mint amikor a "nagy rendszer" előtt ülök.
Hálózati szűrők
Szerintem szűrni a bort meg a tésztát kell, nem a hálózatot. Inkább hallgassatok zenét, mert ti most , csak hifiztek! Ilyesmikkel leginkább az foglalkozik aki elégedetlen a rendszer hangjával, azon pedig ez nem segít!
Sokak szerint már az is "hifizés", ha valaki a meglévő DVD lejátszója mellé vesz egy külön CD lejátszót, zenehallgatás céljából. Ki mondja meg, hogy hol végződik az ésszerű rendszerépítés, és hol kezdődik az "effektvadász kütyüzés"?
Szóval csak óvatosan a kategórikus kijelentésekkel!
Hálózati szűrők
Szerintem szűrni a bort meg a tésztát kell, nem a hálózatot. Inkább hallgassatok zenét, mert ti most , csak hifiztek! Ilyesmikkel leginkább az foglalkozik aki elégedetlen a rendszer hangjával, azon pedig ez nem segít!
Szerintem meg te nagyon nagyot tévedsz...
Hálózati szűrők
Vajon egy ilyen szűrő ki tudná szűrni a spájzban lévő hűtőgép ki-bekapcsolásakor a hangfalakon hallható rövid de intenzív zajt?
Erre a legjobb megoldás, ha a kapcsolószekrénytől, egy külön drótot húzol be a hifihez, amire lehetőleg semmi más nincs kötve. Nálam ez hozta meg végül a tökéletes megoldást.
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5097
Hálózati szűrők
Ez nem mindig van úgy, ahogy elképzeled. Egy jó hálózati kütyü olyat tud javítani a hangon, amit nem tudsz készülékcserével megvalósítani, vagy csak nagyon sok pénzért. Szívesen demonstrálom, ha legalább egy kicsit is kíváncsi vagy, de csak akkor
Hálózati szűrők
Szerintem szűrni a bort meg a tésztát kell, nem a hálózatot. Inkább hallgassatok zenét, mert ti most , csak hifiztek!
Ilyesmikkel leginkább az foglalkozik aki elégedetlen a rendszer hangjával, azon pedig ez nem segít!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Hálózati szűrők
Ha aktív szűrőt veszel, akkor természetesen, de szerintem még a passzív is talán tudná szűrni (ki kell próbálni).
Hálózati szűrők
A SunLeiste nem szűrő, csak elosztó. A hűtőt pedig dugd át más ösvényre, mint amiről a hifi megy.
Bocs, de ez itt a hálózati szűrők topik, én a szűrőről kérdeztem.
Ha át tudnám tenni máshova, akkor nem érdekelne a szűrő.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Hálózati szűrők
Vajon egy ilyen szűrő ki tudná szűrni a spájzban lévő hűtőgép ki-bekapcsolásakor a hangfalakon hallható rövid de intenzív zajt?
A SunLeiste nem szűrő, csak elosztó. A hűtőt pedig dugd át más ösvényre, mint amiről a hifi megy.
Hálózati szűrők
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Hálózati szűrők
Elosztóügyileg az Eichmann-on kívül tusdom még ajánlani a német Sun Audio által forgalmazott SunLeiste nevű elosztót (www.sunaudio.de). Ebben a a minőségi rézvezetékek megszakítás nélkül mennek végig az elosztón, árnyékolási céllal masszív aluminium házban van. Nem két fillér, szállítással együtt kb 35-40 HUF között beszerezhető (e-bay). Árához képest tényleg nem rossz, csak relatíve hosszú bejáratást igényel, így az első benyomás ne.
A 35-40 az természetesen eHUF
Hálózati szűrők
Elosztóügyileg az Eichmann-on kívül tusdom még ajánlani a német Sun Audio által forgalmazott SunLeiste nevű elosztót (www.sunaudio.de). Ebben a a minőségi rézvezetékek megszakítás nélkül mennek végig az elosztón, árnyékolási céllal masszív aluminium házban van. Nem két fillér, szállítással együtt kb 35-40 HUF között beszerezhető (e-bay). Árához képest tényleg nem rossz, csak relatíve hosszú bejáratást igényel, így az első benyomás ne.
Hálózati szűrők
Na, hova fajult ez a topik tegnap óta, csak lesek...
Ahova az összes többi...
És most is mi tehet róla (nem ki)? Azok a hülyeség, amik nem ide valók... h ki h hallgat zenét. Nem tök mind1? Én így, te úgy. Nekem ez jó, neked az jó. Kész.
Akkó minek kérdezöl?
Miért, nem szabad?
Hálózati szűrők
Ahova az összes többi...
És most is mi tehet róla (nem ki)? Azok a hülyeség, amik nem ide valók... h ki h hallgat zenét. Nem tök mind1? Én így, te úgy. Nekem ez jó, neked az jó. Kész.
Akkó minek kérdezöl?
Hálózati szűrők
OFFTOPIC:
Léva, dokigyg: nagy részben egyetértek veletek, de meg kell, hogy mondjam, ilyen tálalás mellett még nekem is picit visszatetsző a dolog. Egy picit más stílus kéne, olyan lájtosabb, emberbarátibb Sorry az OFF-ért.
Skipper!
OFFTOPIC:
Engem pont ezen része nem érdekel,igazából xarok rá,ki,mit,mikor,és hogyan.Ha a valagnyalás a szebb,jobb stilus,akkor görgetni kell.Akik értik az ok,akik nem,és nem is hajlandóak,mert örökké a felszínre kiványcsiak,azoknak meg úccse nincs mondanivalóm.Ennyi.
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Hálózati szűrők
én is örültem a témának, mert érdekelnek a hálózati elosztók és szűrők...
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
Hálózati szűrők
OFFTOPIC:
Léva, dokigyg: nagy részben egyetértek veletek, de meg kell, hogy mondjam, ilyen tálalás mellett még nekem is picit visszatetsző a dolog. Egy picit más stílus kéne, olyan lájtosabb, emberbarátibb Sorry az OFF-ért.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Hálózati szűrők
Nem. Jobb szélen találod a görgőt (rászoktattál erre a kijelentésre ).
Végülis 1x már beírtam, akkor már függő vok...
Nem keresgélek, van jobb dolgom is.
Ha érdekel, akkor idézd be.
Nekem is van jobb dolgom, megyek édzsofkettőzni on lan.
Egyébként is: nem konkrét választ vártam rá, hiszen nem is konkrét kérdést tettem fel.
Hálózati szűrők
Végülis 1x már beírtam, akkor már függő vok...
Nem keresgélek, van jobb dolgom is.
Ha érdekel, akkor idézd be.
Hálózati szűrők
Te talán válaszoltál az IC-s kérdés/hasonlatra?
Melyikre is?
Beidéznéd, kérlek?
Hálózati szűrők
Te talán válaszoltál az IC-s kérdés/hasonlatra?
Melyikre is?
Beidéznéd, kérlek?
Hálózati szűrők
Ahova az összes többi...