Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Ehem... Már vártam ezt a kérdést...
Tegnap megjött, de még nem bontottam ki. Bocsika Karácsonyra tartogatom :kiraly:
Illetve nem egészen, még nemtudom mi lesz a sorsa, most az is lehet hogy hugomnak adom szülinapjára (akkor meg nem illik kibontani), mert egyelőre eladtam a rendszert amin használtam volna, kellett a pénz másra..
add nekem kolcson
Pc alapú audio lejátszás
Ehem... Már vártam ezt a kérdést...
Tegnap megjött, de még nem bontottam ki. Bocsika Karácsonyra tartogatom
Illetve nem egészen, még nemtudom mi lesz a sorsa, most az is lehet hogy hugomnak adom szülinapjára (akkor meg nem illik kibontani), mert egyelőre eladtam a rendszert amin használtam volna, kellett a pénz másra..
Pc alapú audio lejátszás
tsc nyaralni ment?
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Érdekes verseny lehet ez az iPod-dal és az iTunes-al. A Microsoft úgy tűnik már a kezdésnél kezdi finomra hangolni a kütyüt és hozzá a DRM-et.
Nem lesz verseny. Legalábbis a független külföldi elemzők szerint. Meg szerintem sem. Az iPodot a vásárlói nagy része nem a szolgáltatásai miatt veszi.
kf
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Hehe..én hk távjáról is tudom a hangerőt szabályozni foobar-ban =) na meg léptetni stb..
Hiába van szárnyad, előbb tanulj már meg repülni.
Pc alapú audio lejátszás
Hehe..én hk távjáról is tudom a hangerőt szabályozni foobar-ban =) na meg léptetni stb..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Pc alapú audio lejátszás
meg mindig nem jott meg a noxon?
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
USB-s DAC-om van, erősítőm táv nélküli, h tudok PC-ről hangerőt szabályzoni? Ne mondjátok, h sehogy, mert elkérem tami fegyverét.
foobar2000 lejátszóprogi, + és - gombokkal lehet hangerőt szabályozni 0,5dB-es lépésekben.
Jaj de jó, köszi szépen, ez elég finom hangerőszabályzást tesz lehetővé. És az is mindegy neki, h a num lock on vagy off.
Megnéztem, nálam is 0.8.3-as van. Nagyon segítőkész és türelmes voltál velem.
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5288
Pc alapú audio lejátszás
USB-s DAC-om van, erősítőm táv nélküli, h tudok PC-ről hangerőt szabályzoni? Ne mondjátok, h sehogy, mert elkérem tami fegyverét.
foobar2000 lejátszóprogi, + és - gombokkal lehet hangerőt szabályozni 0,5dB-es lépésekben.
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Hát ha "barkács" is nagyon szép.
A doboza kicsit csúnyácska, de 9e alatt meglenne készen.
ár?
9e=9000 Ft
De fülelektől kapok olcsóbban holnap.
Remélem.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Vajon a laptopom firewire csatlakozóját az erölködő koax digit bemenetére rá lehetne e varázsolni valamilyen kütyüvel???
Találtam firewires kütyüt is, de drága volt.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Én jelenleg úgy hallgatok MP3 -at hogy nem kiírom újraírható cd-re és beteszem a pana játékosba - mint korábban - hanem a laptopról elindítom a winapot és a line kimenetét kötöm az erölködő bemenetére.(3,5 " sztereó jack - sztereó RCA ).
Amit tapasztaltam hogy szebben szól a zene nem olyan mosott mint a panával (ezt betudom annak hogy elsődlegesen a pana dvd játszó és a CD csak másodlagos a másod osztályú lézer miatt is), ezalatt értem hogy teresebnek érzem jobban érzékelem a sztereó képet, nyíltabb a magas, érthetőbb a középsáv és a mély sem annyira búgos.
Vajon a laptopom firewire csatlakozóját az erölködő koax digit bemenetére rá lehetne e varázsolni valamilyen kütyüvel???
Pc alapú audio lejátszás
ár?
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11178
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Én koax kimenetűt szeretnék:Ez pl. tetszik (ez a barkács megoldás):
Annyira nem tűnik ez barkácsolósnak.
Pc alapú audio lejátszás
Hát a dobozka úgy is a készülékek mögött van nem?
Persze, nem szempont.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Hát a dobozka úgy is a készülékek mögött van nem?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Pc alapú audio lejátszás
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Én koax kimenetűt szeretnék:Ez pl. tetszik (ez a barkács megoldás):
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Pc alapú audio lejátszás
Én koax kimenetűt szeretnék:
Ez pl. tetszik (ez a barkács megoldás):
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
-
Vendég
Pc alapú audio lejátszás
Penna-nál, Hivox-nál lehet kapni, de más helyen is láttam már.
A Penna is csak veszi a forgalmazóktól, hivatalosan egyiknek sem vagyunk disztribútorai.
Ha Szabó Zoli egyszer ad egyet, akkor szivesen kipróbálom az övét is (különösen ha autó akkuról is elmegy), eddig M-Audio USB és Firewire - SPDIF valamint az Edirol U-101 USB2 - Toslink átalakítókat tudtam hosszabb időn keresztül kipróbálni. Az Edirol volt a legmeggyőzőbb a Toslink ellenére is, habár mivel én az Altmann DAC-ot a JISCO nevű jitter scrambler és az Altmann saját Toslink receiver opcióival használom, ezért másnál esetleg a Toslink nem jöhet ki ilyen jónak mint nekem. Az M-Audiokat sokan használják ilyen célra, a Transit nevű interfészüket sokan modifikálják is.
kf
Pc alapú audio lejátszás
Körbenéztem és már az is megfordult a fejemben, hogy csinálok magamnak egy ilyet. Persze készen megvenni egyszerűbb.
Itt van egy pl.: http://www.ecp.cc/usb-spdif.html
De nem tudom mennyire érdemes vele kínlódni, nem olyan drága a kész sem.
Penna-nál, Hivox-nál lehet kapni, de más helyen is láttam már.
Forrás: Kínai Xmos usb-spdif + Heed Dactilus, Erősítő: Audio Innovations Alto, Hangfal: JPW AP2
Pc alapú audio lejátszás
OFF
Tőlem nyugodtan elrakhatod innen, bár nem értem a vitánk miért borzalmas és miért üldözne el bárkit is.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11178
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Fapaci, vagy modi, akinek van kis szabadideje... Nem kéne a filcezést átrakni innen valahova máshova? Én örömmel folytatnék érdemleges beszélgetést a számítógép alapú zenehallgatásról, szívesen olvasnám pl. Penna erősen ontopik írásait, nem ezt a borzalmat, ami ide termett, és csak elüldözi az embereket.
Szívemből szóltál, de kényes dolog ez. Ha hozzányúlok, megint elszabadul a pokol, amihez már semmi kedvem. Őszintén bízom benne, hogy mostantól a témánál maradunk, mert az (szinte) mindenkit jobban érdekel.