Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
ez volt mar?
Sonos ZonePlayer 80 (ZP80)
teszt
http://www.stereophile.com/mediaservers/1006sonos/
Ez egy nagyon jó kis amerikai audiofil magazin.
Projektor: Optoma HD72i; Amp: Primare A30.1; CD: Primare D30.2; Tuner: Primare T21; Front: Triangle Naia 260; Surround: Triangle Zerius 202EX; Processzor: Primare SP31; Végfok: Primare A30.5MkII; DVD: Primare V25; DVDR: Sony RDR-HX 710; Vászon: Beamax R-Black 213x124; Kábelek: Nordost Solar Wind IC, Harmonic Technology Magic Tweeter Speaker; VHS: Panasonic NV-FJ612; TV: Panasonic 29PX20
Pc alapú audio lejátszás
Ehem... Már vártam ezt a kérdést... :kiraly:
Tegnap megjött, de még nem bontottam ki. Bocsika Karácsonyra tartogatom :vazeg:
Illetve nem egészen, még nemtudom mi lesz a sorsa, most az is lehet hogy hugomnak adom szülinapjára (akkor meg nem illik kibontani), mert egyelőre eladtam a rendszert amin használtam volna, kellett a pénz másra..
"- Már késő!
- Miért?
- Itt van!
- Hol?
- Ott!
- A...nyúlon túl?
- Neeem, a nyúl az!
- Uahhh!
- Vén hülye buzeráns, hiába izgattál fel!!!
.
.
.
.
.
- Kezdjük csúfolni, hátha úgy bedühödik, hogy valami hibát követ el."
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Pc alapú audio lejátszás
hulye kerdesre hulye valasz
Pc alapú audio lejátszás
Ha elviszed és megígéred, hogy nem bontod ki, majd vissza is hozod kb. egy hónap múlva (akkor esedékes a dolog), akkor kölcsönadom.
Pc alapú audio lejátszás
Ehem... Már vártam ezt a kérdést...
Tegnap megjött, de még nem bontottam ki. Bocsika Karácsonyra tartogatom :kiraly:
Illetve nem egészen, még nemtudom mi lesz a sorsa, most az is lehet hogy hugomnak adom szülinapjára (akkor meg nem illik kibontani), mert egyelőre eladtam a rendszert amin használtam volna, kellett a pénz másra..
add nekem kolcson
Pc alapú audio lejátszás
Ehem... Már vártam ezt a kérdést...
Tegnap megjött, de még nem bontottam ki. Bocsika Karácsonyra tartogatom
Pc alapú audio lejátszás
tsc nyaralni ment?
Pc alapú audio lejátszás
Érdekes verseny lehet ez az iPod-dal és az iTunes-al. A Microsoft úgy tűnik már a kezdésnél kezdi finomra hangolni a kütyüt és hozzá a DRM-et.
Nem lesz verseny. Legalábbis a független külföldi elemzők szerint. Meg szerintem sem. Az iPodot a vásárlói nagy része nem a szolgáltatásai miatt veszi.
kf
Pc alapú audio lejátszás
Hehe..én hk távjáról is tudom a hangerőt szabályozni foobar-ban =) na meg léptetni stb..
Hiába van szárnyad, előbb tanulj már meg repülni.
Pc alapú audio lejátszás
Hehe..én hk távjáról is tudom a hangerőt szabályozni foobar-ban =) na meg léptetni stb..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Pc alapú audio lejátszás
meg mindig nem jott meg a noxon?
Pc alapú audio lejátszás
USB-s DAC-om van, erősítőm táv nélküli, h tudok PC-ről hangerőt szabályzoni? Ne mondjátok, h sehogy, mert elkérem tami fegyverét.
foobar2000 lejátszóprogi, + és - gombokkal lehet hangerőt szabályozni 0,5dB-es lépésekben.
Jaj de jó, köszi szépen, ez elég finom hangerőszabályzást tesz lehetővé. És az is mindegy neki, h a num lock on vagy off.
Megnéztem, nálam is 0.8.3-as van. Nagyon segítőkész és türelmes voltál velem.
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5133
Pc alapú audio lejátszás
USB-s DAC-om van, erősítőm táv nélküli, h tudok PC-ről hangerőt szabályzoni? Ne mondjátok, h sehogy, mert elkérem tami fegyverét.
foobar2000 lejátszóprogi, + és - gombokkal lehet hangerőt szabályozni 0,5dB-es lépésekben.
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Hát ha "barkács" is nagyon szép.
A doboza kicsit csúnyácska, de 9e alatt meglenne készen.
ár?
9e=9000 Ft
De fülelektől kapok olcsóbban holnap.
Remélem.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Vajon a laptopom firewire csatlakozóját az erölködő koax digit bemenetére rá lehetne e varázsolni valamilyen kütyüvel???
Találtam firewires kütyüt is, de drága volt.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Én jelenleg úgy hallgatok MP3 -at hogy nem kiírom újraírható cd-re és beteszem a pana játékosba - mint korábban - hanem a laptopról elindítom a winapot és a line kimenetét kötöm az erölködő bemenetére.(3,5 " sztereó jack - sztereó RCA ).
Amit tapasztaltam hogy szebben szól a zene nem olyan mosott mint a panával (ezt betudom annak hogy elsődlegesen a pana dvd játszó és a CD csak másodlagos a másod osztályú lézer miatt is), ezalatt értem hogy teresebnek érzem jobban érzékelem a sztereó képet, nyíltabb a magas, érthetőbb a középsáv és a mély sem annyira búgos.
Vajon a laptopom firewire csatlakozóját az erölködő koax digit bemenetére rá lehetne e varázsolni valamilyen kütyüvel???
Pc alapú audio lejátszás
ár?
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10991
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Én koax kimenetűt szeretnék:Ez pl. tetszik (ez a barkács megoldás):
Annyira nem tűnik ez barkácsolósnak.
Pc alapú audio lejátszás
Hát a dobozka úgy is a készülékek mögött van nem?
Persze, nem szempont.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Hát a dobozka úgy is a készülékek mögött van nem?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Pc alapú audio lejátszás
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Én koax kimenetűt szeretnék:Ez pl. tetszik (ez a barkács megoldás):
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Pc alapú audio lejátszás
Én koax kimenetűt szeretnék:
Ez pl. tetszik (ez a barkács megoldás):
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200