Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5272
Re: Kerékpározás
Már egyszer belengették ezeket a tervezett módosításokat. Csodálatos lesz, ahogy a bevezetésük után az autósok boldog mosollyal, megfelelő oldaltávolságot tartva kerülik ki a bringásokat, ránézésből felmérve, hogy van versenyengedélyük. Természetesen a hobbistákat továbbra is ugyanúgy kicentizik és ledudálják majd.
https://www.eurosport.hu/kerekpar/tour- ... tory.shtml
https://www.eurosport.hu/kerekpar/tour- ... tory.shtml
- pärt
- Őslakos

Nem próbáltam időfutam gépet, az a póz nemigen nyújtana túl sok élvezetet. (A másik véglet, a rekumbens sem jött be, pedig azt hittem, jó móka lesz, de olyan nyomorultul éreztem magamat rajta, mint egy hátára fordított büdösbogár.)
Ehhez a koncepcióhoz a szokásos "határfeszegetős, inspirálós" bullshit járt körítésként. A fő ok nyilván az volt, hogy pár hétig a nagyközönség és a szakma is ezen pörögjön, azzal pedig, hogy ennyire elborult koncepcióval állnak elő, demonstrálják, hogy milyen anyagi és fejlesztési potenciáljuk van, közvetlen piaci haszonra le nem fordítható játszadozásra is tellik. Kb. mint a divatbemutatókon a girhes macska kinézetű modellekre aggatott izékről sem gondolja senki, hogy hordható darabok.
Ehhez a koncepcióhoz a szokásos "határfeszegetős, inspirálós" bullshit járt körítésként. A fő ok nyilván az volt, hogy pár hétig a nagyközönség és a szakma is ezen pörögjön, azzal pedig, hogy ennyire elborult koncepcióval állnak elő, demonstrálják, hogy milyen anyagi és fejlesztési potenciáljuk van, közvetlen piaci haszonra le nem fordítható játszadozásra is tellik. Kb. mint a divatbemutatókon a girhes macska kinézetű modellekre aggatott izékről sem gondolja senki, hogy hordható darabok.
mi az ilyenre azt mondjuk, a fióknak dolgozunk... nem tudom, mennyire lesz életképes, de 1 órás csúcskísérlethez talán... nekem valsz nem lesz, ha jól értem, Neked sepärt írta: ↑2026.01.19., hétf. 16:58Megállás, bukás esetén a kioldás valószínűleg a térdízületben megy végbe. A Dekások tájékoztatása ez ügyben egyelőre ennyi:
"We are currently working on this topic. For the moment we cannot show you this part but, for sure, the aim of this project is to have a foot-release mechanism for a better safety."
Tehát ha jól értem, a jövőben kijönnek az integrált cipő/pedál kombójuknak egy oldható változatával is, szóval nemsokára feltalálják a patent pedált.
Az én javaslatom egy, a koncepcióhoz illően magas szintű megoldás lenne: bukás esetén egy gyorsulásérzékelő szenzor jele alapján a beépített akku energiáját használva a cipő alsó- és felsőrészét összekötő - alapvetően cérnaként funkcionáló - vékony fűtőszál szétolvasztaná a szövetet, így kettévállasztva a cipőt.![]()
a villanymotoros TT gép se kutya. mert, aki már öreg,de szertne még feltekerni a Kékesre és már csak így megy (pl villanyOuti), hát egye-fene, elfogadom. De TT bringán utazni nem a hobbi,nyugdíjas időtöltés kategória. Nem tudom, ki ment már TT géppel, de lehet jobban uralható, irányítható egy kempingbicaj kormány nélkül (seggel, elengedett kézzel). Persze szokni kell. kétórás TT edzés után a racsing setupos országúti olyan,mint egy chopper
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
"We are currently working on this topic. For the moment we cannot show you this part but, for sure, the aim of this project is to have a foot-release mechanism for a better safety."
Tehát ha jól értem, a jövőben kijönnek az integrált cipő/pedál kombójuknak egy oldható változatával is, szóval nemsokára feltalálják a patent pedált.
Az én javaslatom egy, a koncepcióhoz illően magas szintű megoldás lenne: bukás esetén egy gyorsulásérzékelő szenzor jele alapján a beépített akku energiáját használva a cipő alsó- és felsőrészét összekötő - alapvetően cérnaként funkcionáló - vékony fűtőszál szétolvasztaná a szövetet, így kettévállasztva a cipőt.
- pärt
- Őslakos

Megállás, bukás esetén a kioldás valószínűleg a térdízületben megy végbe. A Dekások tájékoztatása ez ügyben egyelőre ennyi:
Az én javaslatom egy, a koncepcióhoz illően magas szintű megoldás lenne: bukás esetén egy gyorsulásérzékelő szenzor jele alapján a beépített akku energiáját használva a cipő alsó- és felsőrészét összekötő - alapvetően cérnaként funkcionáló - vékony fűtőszál szétolvasztaná a szövetet, így kettévállasztva a cipőt.
valsz TT (pálya?) cipő/pedál,.. majd elkapják, ha célbaérpärt írta: ↑2026.01.16., pén. 23:49Itt már tényleg elgurult a gyógyszer a dekás mérnököknél. Cipőbe integrált pedál, beépített, bluetooth-on keresztül működtetett, motoros feszességállítóval.Hogy, hogyan old ki - ha ugyan kiold egyáltalán - azt nem nagyon látom. Screenshot_2026-01-16-15-43-30-61_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpgScreenshot_2026-01-16-15-43-20-11_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6~2.jpg
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Egy igazi bringás eggyé válik a gépével. Együtt tör vele győzelemre, ha bukik, együtt hal meg vele.
És itt mi történik ha elesik a kerékpáros? Hogy old ki? Ott marad a lába a biciklihez rögzítve? Felmerül pár kérdés.pärt írta: ↑2026.01.16., pén. 23:49Itt már tényleg elgurult a gyógyszer a dekás mérnököknél. Cipőbe integrált pedál, beépített, bluetooth-on keresztül működtetett, motoros feszességállítóval.Hogy, hogyan old ki - ha ugyan kiold egyáltalán - azt nem nagyon látom. Screenshot_2026-01-16-15-43-30-61_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpgScreenshot_2026-01-16-15-43-20-11_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6~2.jpg
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)
Pedig ezt még a wt-ban is kötelezővé kellene tenni.Vinkler írta: ↑2026.01.17., szomb. 14:24Régóta vannak ilyen fejlesztések, de eddig elsikkadtak.AAttila írta: ↑2026.01.17., szomb. 14:07Ezt láttátok már? Ennek a fejlesztésnek látom az értelmét:
https://www.instagram.com/reel/DTk46ZCD ... I1bjQ1cHZz
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9776
Régóta vannak ilyen fejlesztések, de eddig elsikkadtak.AAttila írta: ↑2026.01.17., szomb. 14:07Ezt láttátok már? Ennek a fejlesztésnek látom az értelmét:
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Ezt láttátok már? Ennek a fejlesztésnek látom az értelmét:
Pedig nagy volt a nyomás irányomb@n ezért.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Valójában soha nem használtam szingót huzamosan és erre büszke is vagyok!
Pedig nagy volt a nyomás irányomb@n ezért.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8000
Neked valójában a szingo hiányzik.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- Vinkler
- Adminisztrátor

Pedig tök jó! Nekem a squash ütőmön is rózsaszín gripp van!
- Vinkler
- Adminisztrátor

Jönnek vissza a 80-as évek színekben. Én imádnám!
.
.
Férfiben nincs? Én ilyen rózsaszínűt nem veszek fel!pärt írta: ↑2026.01.16., pén. 23:49Itt már tényleg elgurult a gyógyszer a dekás mérnököknél. Cipőbe integrált pedál, beépített, bluetooth-on keresztül működtetett, motoros feszességállítóval.Hogy, hogyan old ki - ha ugyan kiold egyáltalán - azt nem nagyon látom. Screenshot_2026-01-16-15-43-30-61_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpgScreenshot_2026-01-16-15-43-20-11_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6~2.jpg
- pärt
- Őslakos

Itt már tényleg elgurult a gyógyszer a dekás mérnököknél. Cipőbe integrált pedál, beépített, bluetooth-on keresztül működtetett, motoros feszességállítóval.
Hogy, hogyan old ki - ha ugyan kiold egyáltalán - azt nem nagyon látom.
Hogy, hogyan old ki - ha ugyan kiold egyáltalán - azt nem nagyon látom.
- pärt
- Őslakos

Na, ez hiányzott, mint tángáról a farzseb. Elektromos tt bringa
Értem én, hogy csak koncepció, de mit akarnak vele demonstrálni? q
Értem én, hogy csak koncepció, de mit akarnak vele demonstrálni? q
- asebestyen
- V.I.P.

Ennek még van nyeregvázcsöve. Elég ósdi.
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1384
Is. Vagy lassan bármihez. Pl.: Unibet Rose Rockets bringa, 2026
- pärt
- Őslakos

Eléggé hasonlít pl. a Cervélo S5-höz.
Nem szép, de hát valamivel gurulniuk kell. Mégis, hogyan menjenek? Gondolom, nem gyalog.
Nem szép, de hát valamivel gurulniuk kell. Mégis, hogyan menjenek? Gondolom, nem gyalog.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Mi minden?
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1384
Ha esetleg nem láttátok az MBH Bank ... stb.
2026-os bringáját. Az utóbbi pár évben minden egyforma. 
- asebestyen
- V.I.P.

26-ban máshogy lesz. Jössz/jöttök fel, mint a talajvíz.
- asebestyen
- V.I.P.

Egész pontosan "M" zárolt a Merida Zolinál.