Nos akkor foglalkozz a saját adás-vételeiddel és ne próbálj az én zsebem kárára okoskodni.dumdum írta: ↑Tegnap, 22:32Zárjuk rövidre szerintem is, nem kell nekünk beszélgetnünk egymással. Látok amit látok itt a hirdetéseknél, szeretsz okvetlenkeddi. Pont.cyan írta: ↑Tegnap, 13:17Miből gondolod, hogy közöd lenne hozzá?dumdum írta: ↑2025.10.25., szomb. 18:00
Látom. Az meg nem igazàn érdekel, hogy kivel van vagy nincs gondod. Szinte nincs hirdetés nélküled, a dobozokat keresed állandóan, vételi szándék a kanyarban sincs, csak sziporkázol itt mint ha muszály volna. Vannak itt moderátorok akik tudják a dolgukat ha szükség van rá, nem kellenek az önjelölt piszkálódók, mint pl te. Egyébként sok ember látja amit én… Ezt a hirdetést meg ne trollkodsz szét szerintem.
Zárjuk rövidre.
Fizetek neked, legyen 1 milliót ha nem tudom hitelt érdemlően bizonyítani, hogy vásároltam-e itt bármit, ellenkező esetben te fizeted nekem..
Csak azért, hogy mennyire komoly az állításod...
" Ezt a hirdetést meg ne trollkodsz szét szerintem."
Most vannak vagy nincsenek moderátorok?
Eddig itt több hirdetésbe is belefutottam ami konkrétan érdekelt és végül derültek ki a problémák.
Az, hogy te hogy vásárolsz baromira nem foglalkoztat, nekem ne okvetetlenkedj.
Most visszakozol de az ajánlatom továbbra is áll amit írtam ha okoskodni akarsz gyere mert te jobban tudod mit vettem vagy sem itt....
Vagy tartsd magad a pontodhoz, de ahhoz sincs semmi közöd, hogy vásárolok vagy miket kérdezek meg előtte és ne személyeskedj mert azt én is tudok..
[/quote]
Dehogy vásárolsz. Nyilván vettél vagy adtál el már valamit, de ennyi termék nem érdekelhet vételi szándékkal amennyibe beleokoskodsz. További kellemes piszkálódást, majd megunja más is. Különösen figyelj a dobozok meglétére, 30 - 40 éves termék esetén is. ( Ott röhögtem a legjobban talán) . Megvenni biztos nem akartad. Ezt nyilván nem lehet bizonyítani persze, de amennyit sziporkázol a hirdetésekben, a vak is látja, hogy valószínűleg unalmas perceidet vezeted le itt. Én elmondtam amit akartam, részemről lezárva.