Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

cyan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 151

Re: Komplett hifi rendszer hozzáértőnek.

Hozzászólás Szerző: cyan »

dumdum írta:
Tegnap, 22:32
cyan írta:
Tegnap, 13:17
dumdum írta:
2025.10.25., szomb. 18:00

Látom. Az meg nem igazàn érdekel, hogy kivel van vagy nincs gondod. Szinte nincs hirdetés nélküled, a dobozokat keresed állandóan, vételi szándék a kanyarban sincs, csak sziporkázol itt mint ha muszály volna. Vannak itt moderátorok akik tudják a dolgukat ha szükség van rá, nem kellenek az önjelölt piszkálódók, mint pl te. Egyébként sok ember látja amit én… Ezt a hirdetést meg ne trollkodsz szét szerintem.
Miből gondolod, hogy közöd lenne hozzá?
Zárjuk rövidre.
Fizetek neked, legyen 1 milliót ha nem tudom hitelt érdemlően bizonyítani, hogy vásároltam-e itt bármit, ellenkező esetben te fizeted nekem..
Csak azért, hogy mennyire komoly az állításod...

" Ezt a hirdetést meg ne trollkodsz szét szerintem."
Most vannak vagy nincsenek moderátorok?
Zárjuk rövidre szerintem is, nem kell nekünk beszélgetnünk egymással. Látok amit látok itt a hirdetéseknél, szeretsz okvetlenkeddi. Pont.
Nos akkor foglalkozz a saját adás-vételeiddel és ne próbálj az én zsebem kárára okoskodni.
Eddig itt több hirdetésbe is belefutottam ami konkrétan érdekelt és végül derültek ki a problémák.
Az, hogy te hogy vásárolsz baromira nem foglalkoztat, nekem ne okvetetlenkedj.
Most visszakozol de az ajánlatom továbbra is áll amit írtam ha okoskodni akarsz gyere mert te jobban tudod mit vettem vagy sem itt....
Vagy tartsd magad a pontodhoz, de ahhoz sincs semmi közöd, hogy vásárolok vagy miket kérdezek meg előtte és ne személyeskedj mert azt én is tudok..
[/quote]
Dehogy vásárolsz. Nyilván vettél vagy adtál el már valamit, de ennyi termék nem érdekelhet vételi szándékkal amennyibe beleokoskodsz. További kellemes piszkálódást, majd megunja más is. Különösen figyelj a dobozok meglétére, 30 - 40 éves termék esetén is. ( Ott röhögtem a legjobban talán) . Megvenni biztos nem akartad. Ezt nyilván nem lehet bizonyítani persze, de amennyit sziporkázol a hirdetésekben, a vak is látja, hogy valószínűleg unalmas perceidet vezeted le itt. Én elmondtam amit akartam, részemről lezárva.

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 69

Hozzászólás Szerző: dumdum »

cyan írta:
Tegnap, 13:17
dumdum írta:
cyan írta:
2025.10.20., hétf. 09:27
Látom. Az meg nem igazàn érdekel, hogy kivel van vagy nincs gondod. Szinte nincs hirdetés nélküled, a dobozokat keresed állandóan, vételi szándék a kanyarban sincs, csak sziporkázol itt mint ha muszály volna. Vannak itt moderátorok akik tudják a dolgukat ha szükség van rá, nem kellenek az önjelölt piszkálódók, mint pl te. Egyébként sok ember látja amit én… Ezt a hirdetést meg ne trollkodsz szét szerintem.
Zárjuk rövidre.
Fizetek neked, legyen 1 milliót ha nem tudom hitelt érdemlően bizonyítani, hogy vásároltam-e itt bármit, ellenkező esetben te fizeted nekem..

Zárjuk rövidre szerintem is, nem kell nekünk beszélgetnünk egymással. Látok amit látok itt a hirdetéseknél, szeretsz okvetlenkeddi. Pont.
[/quote]

Nos akkor foglalkozz a saját adás-vételeiddel és ne próbálj az én zsebem kárára okoskodni.
Eddig itt több hirdetésbe is belefutottam ami konkrétan érdekelt és végül derültek ki a problémák.
Az, hogy te hogy vásárolsz baromira nem foglalkoztat, nekem ne okvetetlenkedj.
Most visszakozol de az ajánlatom továbbra is áll amit írtam ha okoskodni akarsz gyere mert te jobban tudod mit vettem vagy sem itt....
Vagy tartsd magad a pontodhoz, de ahhoz sincs semmi közöd, hogy vásárolok vagy miket kérdezek meg előtte és ne személyeskedj mert azt én is tudok..
Már a B oldal forog így 60 felett...

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2092

Re: Off

Hozzászólás Szerző: wittao »

tottyi írta:
Tegnap, 15:50
wittao írta:
Tegnap, 12:43
tottyi írta:
Tegnap, 10:12

Touchpad-es billentyuzetet hasznalok youtube zenehallgatasnal. Milyen softvercsomagra gondolsz?
Szoftvercsomag alatt azt értem, hogy sokan úgy indulnak ennek a kérdésnek, hogy elővesznek egy Win10/11 vagy Server22 stb. rendszert, utána elindítják a szokásos Fidelizer vagy AO disztrókat.
Utána jöhet egy lejátszó környezet, ami ROON, Audirvana vagy éppen fájl alapúnál kedvelt még a JRiver (+JPlay, ameddig nem hal meg a projekt magától).
Böngésző alapúnál pedig a legtöbbnél egy Edge van a dolog mögött.

Van, aki Linuxokat optimalizál, futó processzek kontrollálásával, vagy éppen RAM-betöltéssel.

+ még ezek mellé odajön a BIOS optimalizálása is, ott is sokminden eldől.

Mi ezt egy kicsit máshogy oldjuk meg (nem feltétlenül jelenti, hogy ez a tökéletes út, ez is csak egy a sok közül). Sok-sok ezer órányi hallgatgatás, tesztelés után megtaláltunk egy számunkra tetszetős összeállítást. Mi a W10/11 páros mellett tettük le a voksunkat, és a szerver architektúrát hosszú évek kínlódása után kukáztuk. Csináltunk egy speciális W10 konfigurációt, majd mivel a támogatás eléggé korlátos lett 2 éve elkezdtük a W11-re ugyanezeket átvezetni. Idén végeztünk ezzel a résszel is.
Ez szerencsére mentes mindenféle optimalizáló szoftver szemetelésétől, magunk gyomláltuk ki úgy, ahogy szerettük volna.

Ezt követően egy Audirvana vagy ROON számára kényelmes alapra felrakjuk a megfelelő lejátszó programot, amit a partnereink preferálnak + 1-2 okossággal megtámogatjuk a hardver és szoftver ideális működését.

Erre jön a saját felületünk, amit Atlantis Surface-ként hívunk. Ez egy olyan indítófelület, amit a felhasználó lát. Mögötte a teljes operációs rendszerkörnyezet eltűnik, elérhetetlen marad. Gyakorlatilag a felhasználó számára mindegy milyen oprendszer fut a háttérben, nem sokmindent érzékel belőle. Ennek van (egyelőre) Androidos remote alkalmazása. Ott feltelepítheti a felhasználó a számára kedves szoftvereit, vagy éppen le is törölheti és válthat másra. Ez meghívja a ROON-t, Audirvana-t, indítja a gyári appokat.
És itt térnék ki a Youtube-ra, mert említetted. Alapvetően sajnos nincs remote szoftvere egy csomó programnak Win alatt. És a connect funkció sem mindig elérhető (lásd Tidal baromságát, hogy nekik csak dedikált hardvergyártókkal elérhető, míg egy Deezer, Spotify évek óta működik).
Erre kifejlesztettünk közösen egy külső fejlesztővel egy olyan megoldást, amivel a remote alkalmazással nem rendelkező alkalmazásokat egy virtuális remote dektop-on keresztül megjelenítjük (át "stream"-eljük a képét a tabra), ahonnan a program távolról vezérelhető lesz, és nem szükséges kijelzőt csatlakoztatni a PC-re. Megjegyzem ez ugyanúgy igaz a video stream alkalmazásokra, baromira jó hátradőlni és egy tabról vezérelni a Netflixet, MAX-ot vagy éppen Disney+-t :)

Röviden ezért kérdeztem rá, hogy milyen szoftverkörnyezetben hallgatod a PC-det, mert nagyon nem mindegy az sem és lehet a hardverben sokkal több van még, és a szoftverkörnyezet tudná kiaknázni rendesen.
Win 11 LTSC-re van a Roon. Nekem ez azert felel meg mert igy tudok pl youtube vagy Roon kozben netezni vagy filmeket lehuzni, stb. Olvastam errol a lecsupaszitott windowsrol, hogy meg azelott ki lehet gyamlalni mileott instalalnad. Az AO pont ilyen, hogy elindul a win es pl csak a lejatszo software-t huzza be. Van a youtube-nak aplikacioja windowsra de meg nem sikerul ugy megcsinalnom, hogy tablettrol iranyitsam a pc-en, ez egyenlore csak a tv youtubos aplikacioval megy.
En hogyan juthatnak hozza ezek softwarekhez ami 1-2 okossaggal megtamogatna a hardware-t? Vagy ezt mar inkabb privatban?
Még egy utolsót válaszolok itt összefűzve, hogy egyben meglegyen. Utána már nem akarom az OFF-ot szétoffolni :)

Szóval alapvetően a megoldásaink a saját rendszereinket használók felé elérhetők. Emiatt nem is görgetjük már egy ideje a PC-s lejtászós topikot, mert egyrészt tengerbe vizet minek, másrészt azt többen reklámnak minősítették, és nem tartottak az új technikákra, megoldásokra igényt. Úgy döntöttünk, hogy akiket érdekelnek a dolgaink, majd megkeresnek bennünket.

Ha valaki ezeket a megoldásokat szeretné használni, akkor korlátlanul rendre megteheti ezt a kínálatunkban szereplő hardveresen és szoftveresen optimalizált gépekkel.

Privátban természetesen szívesen válaszolok még!
Köszi az érdeklődést,
W
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 877

Hozzászólás Szerző: tottyi »

wittao írta:
Tegnap, 12:43
tottyi írta:
wittao írta:
2025.10.25., szomb. 21:49
Ha jol emlekszem most is egy linearis tapos, JCAT kartyas szervert hasznalsz.
Ott egy jo szoftvercsomaggal azert mar szep dolgokat ki lehet hozni.
Youtube-rol kerdeznek kicsit…
Ugy szeretned hasznalni, hogy PC-n es kozben szoljon a sztereo rendszereden, a kepet pedig nezned a TV-den?
Szukseged van hozza remote-ra, vagy a TV-en touchpad-es billentyuzettel is elvagy?
Touchpad-es billentyuzetet hasznalok youtube zenehallgatasnal. Milyen softvercsomagra gondolsz?
Szoftvercsomag alatt azt értem, hogy sokan úgy indulnak ennek a kérdésnek, hogy elővesznek egy Win10/11 vagy Server22 stb. rendszert, utána elindítják a szokásos Fidelizer vagy AO disztrókat.
Utána jöhet egy lejátszó környezet, ami ROON, Audirvana vagy éppen fájl alapúnál kedvelt még a JRiver (+JPlay, ameddig nem hal meg a projekt magától).

Van, aki Linuxokat optimalizál, futó processzek kontrollálásával, vagy éppen RAM-betöltéssel.

Mi ezt egy kicsit máshogy oldjuk meg (nem feltétlenül jelenti, hogy ez a tökéletes út, ez is csak egy a sok közül). Sok-sok ezer órányi hallgatgatás, tesztelés után megtaláltunk egy számunkra tetszetős összeállítást. Mi a W10/11 páros mellett tettük le a voksunkat, és a szerver architektúrát hosszú évek kínlódása után kukáztuk. Csináltunk egy speciális W10 konfigurációt, majd mivel a támogatás eléggé korlátos lett 2 éve elkezdtük a W11-re ugyanezeket átvezetni. Idén végeztünk ezzel a résszel is.
Ez szerencsére mentes mindenféle optimalizáló szoftver szemetelésétől, magunk gyomláltuk ki úgy, ahogy szerettük volna.

Ezt követően egy Audirvana vagy ROON számára kényelmes alapra felrakjuk a megfelelő lejátszó programot, amit a partnereink preferálnak + 1-2 okossággal megtámogatjuk a hardver és szoftver ideális működését.

Erre jön a saját felületünk, amit Atlantis Surface-ként hívunk. Ez egy olyan indítófelület, amit a felhasználó lát. Mögötte a teljes operációs rendszerkörnyezet eltűnik, elérhetetlen marad. Gyakorlatilag a felhasználó számára mindegy milyen oprendszer fut a háttérben, nem sokmindent érzékel belőle. Ennek van (egyelőre) Androidos remote alkalmazása. Ott feltelepítheti a felhasználó a számára kedves szoftvereit, vagy éppen le is törölheti és válthat másra. Ez meghívja a ROON-t, Audirvana-t, indítja a gyári appokat.
És itt térnék ki a Youtube-ra, mert említetted. Alapvetően sajnos nincs remote szoftvere egy csomó programnak Win alatt. És a connect funkció sem mindig elérhető (lásd Tidal baromságát, hogy nekik csak dedikált hardvergyártókkal elérhető, míg egy Deezer, Spotify évek óta működik).
Erre kifejlesztettünk közösen egy külső fejlesztővel egy olyan megoldást, amivel a remote alkalmazással nem rendelkező alkalmazásokat egy virtuális remote dektop-on keresztül megjelenítjük (át "stream"-eljük a képét a tabra), ahonnan a program távolról vezérelhető lesz, és nem szükséges kijelzőt csatlakoztatni a PC-re. Megjegyzem ez ugyanúgy igaz a video stream alkalmazásokra, baromira jó hátradőlni és egy tabról vezérelni a Netflixet, MAX-ot vagy éppen Disney+-t :)

Röviden ezért kérdeztem rá, hogy milyen szoftverkörnyezetben hallgatod a PC-det, mert nagyon nem mindegy az sem és lehet a hardverben sokkal több van még, és a szoftverkörnyezet tudná kiaknázni rendesen.
Win 11 LTSC-re van a Roon. Nekem ez azert felel meg mert igy tudok pl youtube vagy Roon kozben netezni vagy filmeket lehuzni, stb. Olvastam errol a lecsupaszitott windowsrol, hogy meg azelott ki lehet gyamlalni mileott instalalnad. Az AO pont ilyen, hogy elindul a win es pl csak a lejatszo software-t huzza be. Van a youtube-nak aplikacioja windowsra de meg nem sikerul ugy megcsinalnom, hogy tablettrol iranyitsam a pc-en, ez egyenlore csak a tv youtubos aplikacioval megy.
En hogyan juthatnak hozza ezek softwarekhez ami 1-2 okossaggal megtamogatna a hardware-t? Vagy ezt mar inkabb privatban?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

cyan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

dumdum írta:
cyan írta:
Zárjuk rövidre.

[/quote]

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2953

Re: Hivox hangfal, állvánnyal

Hozzászólás Szerző: earforce »

kargidje írta:
Tegnap, 10:06
Mindenki magából indul ki, ugye hányós kibic?
Ja, nem szimpi, hogy valaki fél évvel később 80e-rel többért hirdet valamit és amikor már az övé, egyből fényezi mennyire jó.
Természetesen amikor megvette az eladónak nem mondta, hogy ez többet érne, akkor valószínű csendben volt.
Az előzmény hirdetést sem linkelte be, gondolom nem véletlenül. ;)
Ezt kérdezem meg magadtól. Köszönöm.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2092

Hozzászólás Szerző: wittao »

tottyi írta:
wittao írta:
Ugy szeretned hasznalni, hogy PC-n es kozben szoljon a sztereo rendszereden, a kepet pedig nezned a TV-den?
Szukseged van hozza remote-ra, vagy a TV-en touchpad-es billentyuzettel is elvagy?

Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 877

Hozzászólás Szerző: tottyi »

wittao írta:
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 438

Hozzászólás Szerző: kargidje »

earforce írta:
Tegnap, 08:08

És szted kit érdekel a kavarásod kibicként?
Gondolom most hogy ezt idehánytad jobban alszol.
Bocs.
Mindenki magából indul ki, ugye hányós kibic?
Ja, nem szimpi, hogy valaki fél évvel később 80e-rel többért hirdet valamit és amikor már az övé, egyből fényezi mennyire jó.
Természetesen amikor megvette az eladónak nem mondta, hogy ez többet érne, akkor valószínű csendben volt.
Az előzmény hirdetést sem linkelte be, gondolom nem véletlenül. ;)

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2953

Hozzászólás Szerző: earforce »

kargidje írta:
2024.11.04., hétf. 11:12
papesz írta:
2024.11.04., hétf. 05:39
kargidje írta:
2024.11.03., vas. 22:36

Amikor vetted akkor is ezt mondtad pl. az eladónak??? :smile30:
Az ár irányár...nincs kőbe vésve..
Van pár hangfal, ami pár éve majdnem fele ennyibe került,kicsit elszaladtak az árak..Nem fogom elkótyavetyélni ..Ez egy ritka hangfal,nagyon jó hanggal ..
300e ert vihető
... és ez itt szerinted kinek lesz szimpi az előzmények függvényében?????
És szted kit érdekel a kavarásod kibicként?
Gondolom most hogy ezt idehánytad jobban alszol.
Bocs.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

cyan írta:
[/quote]

Zárjuk rövidre.

IO.sys
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: IO.sys »

Sziasztok! Nem tudom, jó helyre írok-e.
Hasonlított össze már bárki közületek Cambridge CXA81 MK1-et és MK2-t külső DAC-kal? A gyártó leírása szerint a kettő közt a DAC a fő különbség, de új OPA-kat is kapott és újrahangolták az egészet. Feltettem a kérdést a Cambridge Supportnak, azt válaszolták, hogy hallgassam meg, kössz, de ha nem kell az integrált DAC, az MK1-gyel is teljesen elégedett lehetek. De ezzel még mindig nem vagyok beljebb. A térképen elfoglalt helyzetemből fakadóan csak olyan áron tudnám meghallgatni őket, hogy az már fedezné az árkülönbözet felét, szóval az sajnos nem opció.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6348

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

cyan írta:
dumdum írta:
2025.10.20., hétf. 02:17
cyan írta:
2025.10.18., szomb. 09:00

Csak piszkálódik. Ez az élete itt a fórumon. “Figyelem” egy ideje.
Te már csak tudod...
Nincs gondom a házmesterekkel..
dumdum írta:
cyan írta:

Te már csak tudod...
Itt folytathatjátok.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

cyan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

dumdum írta:
cyan írta:

Te már csak tudod...

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

cyan írta:

Te már csak tudod...

a.gabriel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 104

Re: Sztereó erősítők

Hozzászólás Szerző: a.gabriel »

De segítek neked Rock60
Screenshot_2025-10-19-21-55-19-227_org.mozilla.firefox.jpg

a.gabriel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 104

Hozzászólás Szerző: a.gabriel »

Rock60 írta:
2025.10.19., vas. 20:42
alto írta:
2025.10.08., szer. 17:03
ghost222 írta:
2025.10.08., szer. 13:57

Tipikus ostoba lekezelő hozzáállás, azt sem tudja miről alkot véleményt, azt pláne, kiről. Én mostmár tudom. Elszomorító, hogy mindenhol ez megy, attól érzi magát többnek valaki, ha a másikat a képzeletében maga alá nyomja. Számomra, az ilyen ember nulla.
Bocsáss meg, de ha elköveted az egyik alapvető érvelési hibát - az argumentum ad hominem-et, azaz a személyeskedést - és beszólsz valakinek ("mennyire kell nyomorultnak lenni"), akkor ne csodálkozz...
" Mennyire kell nyomorultnak lenni "
Ezek nem ghost222 szavai, hanem a.gabriel-é...
Ez már nem először fordul elő, hogy bajok vannak az értelmezés és az emlékezés terén.
Javaslom a visszaolvasását a topiknak és ahová kerültek a kigyomlált részek.
Várom a helyreigazítást részedről.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1460

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

alto írta:
ghost222 írta:
a.gabriel írta:
2025.10.08., szer. 10:54

És ezt a idézetet nem kellett volna ELEX írásához fűzni > mennyire kell nyomorultnak lenni, de most komolyan :D
Mert fórumozok 98%-a ezer év múlva sem fog ott tartani tudással-tapasztalattal, mint Ő
Tipikus ostoba lekezelő hozzáállás, azt sem tudja miről alkot véleményt, azt pláne, kiről. Én mostmár tudom. Elszomorító, hogy mindenhol ez megy, attól érzi magát többnek valaki, ha a másikat a képzeletében maga alá nyomja. Számomra, az ilyen ember nulla.
Bocsáss meg, de ha elköveted az egyik alapvető érvelési hibát - az argumentum ad hominem-et, azaz a személyeskedést - és beszólsz valakinek ("mennyire kell nyomorultnak lenni"), akkor ne csodálkozz...
" Mennyire kell nyomorultnak lenni "
Ezek nem ghost222 szavai, hanem a.gabriel-é...

cyan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

higgins írta:
2025.10.17., pén. 12:13
Szia!
Szeretnél vásárolni vagy csak piszkálódsz?
Ahogy irtad nem osztottam meg a történetet nem tartozik senkire.
Ha többet akarsz tudni hivj fel.
+36203256221

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Re: Spendor D7.2 sötét dió

yanos0930 írta:
2025.10.17., pén. 19:11
Mi van a 7 napos szabállyal?
Rám már lecsaptak volna!
Árcsökkentés lehet akár naponta....

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Re: Komplett hifi rendszer hozzáértőnek

A hagyatéki leltárba azt veszik bele ami fellelhető.
Nem releváns, hogy tudják az árát vagy sem.
Különben meg pár perc alatt megtehetik mint te is, kirendelhetnek értékbecslőt is.
De még egyszer, nem szükséges beárazniuk, egy esetben ha tartozása volt és ezekből akarják kiegyenlíttetni, mármint ha az örökös elfogadja az örökséget és vele átvállalja az adósságot is.
Jogerős csak arra ami benne szerepel, ezek nem mit írtad.
Új fejlemény (főleg eltitkolt) esetén bármikor újranyitható, tárgyalható.

yanos0930
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 25

Re: Spendor D7.2 sötét dió

Hozzászólás Szerző: yanos0930 »

Mi van a 7 napos szabállyal?
Rám már lecsaptak volna!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6348

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

ghost222 írta:
2025.10.08., szer. 17:16

Felesleges írnotok, magasról lesz.rom és részemről kukázom az oldalt.
Azért megteszem.Ezért a tárgár módon személyeskedő hsz-ért most az oldal kukáz téged - egyelőre egy hétre.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

ghost222
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: ghost222 »

alto írta:
ghost222 írta:
a.gabriel írta:
2025.10.08., szer. 10:54
Jó írta a fórumtársunk az ilyen erősítőknek a helyét > garázs

Érdemes lenne már egy kicsit észhez térni, mit nevezünk minek, és minek hol a helye.
El lehet hinni, hogy az ilyen mogyorók még valahogyan meg is tudnak szólalni, de semmi több.
Ennél jóval többet ér és tud hangban egy X tíz éves kombájn házimozi erősítő is, és nem is kerül többe, mint ez

Vegyük már komolyan rendszerünk elemeit..................

És ezt a idézetet nem kellett volna ELEX írásához fűzni > mennyire kell nyomorultnak lenni, de most komolyan :D
Mert fórumozok 98%-a ezer év múlva sem fog ott tartani tudással-tapasztalattal, mint Ő
Bocsáss meg, de ha elköveted az egyik alapvető érvelési hibát - az argumentum ad hominem-et, azaz a személyeskedést - és beszólsz valakinek ("mennyire kell nyomorultnak lenni"), akkor ne csodálkozz, ha hasonló modorban kapsz válaszokat.

Nincs azzal semmi baj ha ez az erősítő neked tetszik, mindenki úgy élvez ahogy tud, és senki sem akar itt erről lebeszélni, de azért az erős, hogy a nagyobb gyártók újításait lesajnálod, ráncfelvarrásnak minősíted, és konvencionális szaroknak minősíted őket. Majd szinte elvárod, hogy mindenki más hozzád hasonló rajongással fogadja ezt a micsodát, és besértődsz, hogy ez nem így van, és visszakapod azt a lekezelő hozzáállást, amit te magad indítottál el.

Én ezt az erősítőt nem ismerem, de hallottam más gyártótól (nem ragadt meg a nevük) ugyanezzel a konstrukciós elvekkel épített erősítőt, nagyon nem az én világom volt. Ráadásul ez a külső design is nagyon távol áll az ízlésemtől. Nem vagyunk egyformák, különböző ízléssel, hangzáspreferenciákkal rendelkezünk, és ez így van jól, próbáld meg elfogadni.
Megbocsájtok. A szövegértelmezés nem megy, a konvencionális sz.rok az tudod mit jelent? A tömegtermékek, amik minden évben kijönnek, mintha muszáj lenne, természetesen maximum valamit kispótolnak belőle és kap egy új kodeket... Nem rajongás, egyszerűen megosztottam, hogy kb. a világon nekem van belőle elsőként működő darab. A témát lezártam, nem izgatnak öreg dealerek... A D osztály biztos kínos olyanoknak, akik abból élnek, hogy tízezer eurós cuccokat árulnak, mivel túl jók, túl olcsón. Nem rád gondolok. De azárt lássuk be, itt sokan ebből élnek, így az elfugultság adott. A nem a te világod az egy dolog, szerencsére ez a hobby azért valamennyire objektív, ezek az erősítők minden mással összemérve is kiválóak. A személyeskedést nem én kezdtem, gondolom ez elkerülte a figyelmed... A felsz.pók, akik ott loholnak a "Nagy szakik" mögött, meg akik szerint ez garázscucc, azok máris beárazták magukat, gondolom 60 fölött vagy a belterjesség okán, már minden nyomasztó ami jobb mint a korabeli megoldások, mégegyszer mondom, objektíven jobbak. Azt hittem, itt vannak zeneszerető igazi hobbysták, de csak a pénz meg a szarozás számít. Felesleges írnotok, magasról lesz.rom és részemről kukázom az oldalt.
az avx egy belterjes vén süket buzikból álló komcsi gittegylet, ahol nem a hifit szeretik, csak a pénzt

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 446

Hozzászólás Szerző: hodyka »

vazze írta:
2025.10.08., szer. 06:19
Nekem van egy A5 Pro a garázsban. Egész jól szól azért a pénzért amibe került.
Mondjuk a specifikált 100w-ot nem tudom milyen kondíciók mellett képes leadni mert nekem nem tűnik túl erősnek. Van itthon két elég jó integrált erősítőm amiknek a poros lábnyomába sem ér de mondom, garázsban hobbi hangsugárzó kísérletezéshez meg munka közben zenéléshez megfelel :smile32:
:fekverohog: :fekverohog: :fekverohog:
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”